Sunday, June 24, 2012

TAHNIAH ZED ZAIDI ~ NEELOFA , ANZALNA & TASHA SHILA akhirnya berdamai

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua'

alhamdulillahhh .. dunia artis nie x besar mana punn .. kalau gaduh2 macam nie , akhirnya kita ketemu dlm satu drama , telemovie , cerekarama & filem .. soo x kemana kan .. kalau gaduh2 macam mana prodiuser nak gandingkan uols bersama .. bukan ke terjejas mata pencarian .. hurmmm dan SYABAS buat ZZ (SENIMAN) atas tindakan memangil mereka utk berdamai .. hurmmm bagus juga Zed Zaidi nie .. sejak jadi Pengerusi Seniman nie .. banyak yg dia dah usahakan .. semoga industri kita lebih maju dlm pendekatan yg dia lakukan nanti .. ;)

KUALA LUMPUR: Sengketa antara tiga pelakon wanita terkenal tanah air, Neelofa, 23, dengan Anzalna, 23, dan Tasha Shilla, 25, mula menunjukkan perkembangan positif apabila ketiga-tiga aktres itu membayangkan hasrat untuk berdamai.

 
Walaupun meletakkan syarat, tindakan Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) selaku orang tengah menemui ketiga-tiga pelakon muda terbabit untuk mendapatkan penjelasan ternyata membuahkan hasil apabila masing-masing bersetuju untuk segera menyelesaikan kemelut itu.
 
Pelakon dan pengacara, Noor Neelofa Mohd Noor (Lofa), 23, ketika dihubungi Metro Ahad berkata, dia tiada masalah untuk mengakhiri persengketaan itu dengan syarat tuntutannya dipatuhi. Bagaimanapun, katanya, dia belum menerima maklum balas notis tuntutan bukti yang dihantar peguamnya kepada Anzalna walaupun tempoh seminggu yang diberikannya berakhir Selasa lalu.

Lofa menerusi peguamnya pada 13 Jun lalu, menghantar notis menuntut Anzalna menunjukkan bukti terhadap dakwaan buruk mengenai dirinya yang disiarkan sisipan sebuah akhbar.

sisipan ; hmetro


apa pasal lahhh signature akk tuu jadi macam tuu erkk .. huhuhu ada tak kawan2 yg leh tolong macam mana nak buat signature cantik2 sikit .. nak tukar lah .. 
TQ so much !!!! ...


23 comments:

  1. baguslah..pasne xyah la nk gduh2 smpai nk saman2 segala..

    ReplyDelete
  2. bagus la dah baik, kalo x meluat dah nak tengok asyik cerita deme je. hehe ;p

    ReplyDelete
  3. takyah le bergaduh2, hodoh sgttt

    ReplyDelete
  4. Muda lg zed zaidi tu jd presiden seniman dah rupenye..:-)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah , baguslah kalau dah berdamai itu jalan terbaik dari terus berperang mulut kan kak...

    ReplyDelete
  6. baguslah dh berdamai...xelok gaduh2 lelama nanti jumpa juga dlm filem, drama hihihi

    ReplyDelete
  7. Salam Yong Eida,
    salam kenal dan balas ziarah. Pe kabor?
    Ohh peminat seni jugak ya. Akak dah lama tak ikut perkembangan seni tanah air, selalu nyongket!

    ReplyDelete
  8. tiga2 tu ika tak minat.hahhahah

    ReplyDelete
  9. assalm ieda..heboh satu malaysia iaorang tu kan.elok la berdamai

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..
    dunia artis kite ni bknyer beso sgt pun, elokla tu..

    ReplyDelete
  11. nak jadi artis jugak laa.. hahaha

    ReplyDelete
  12. ooh..(x kenal pun). tp sejak 2 menjak ni baca paper malaysia perasan ada artis gaduh2 ek.

    ReplyDelete
  13. dunia artis kita ni kecik je

    ReplyDelete
  14. tu la muka cantik2 semua..bila gaduh2 cmni tak cantik dah jdnya... :)

    ReplyDelete
  15. Baguslah kalau dah berdamai....lama tak singgah sini...saya sibuk hihihi

    ReplyDelete
  16. tak faham dengan dunia artis ni

    ReplyDelete
  17. Artis kak.. haha.. Tapi bagus gak bila Zed Zaidi bawa. macam nampak pengurusan mereka yang lebih muda ni matang dan ada tanda kemajuan. Semoga berterusan.
    Signature pe yang dimaksudkan tu? Lol

    ReplyDelete
  18. tu la... nak gaduh2 pun buat pe kan.

    ReplyDelete
  19. Baguslah dah temui jalan damai..
    Dunia artis ni kecik je, p mai p mai jumpa muka tu je..

    ReplyDelete
  20. gado2 pun dpt apa kan.. dpt sakit hati je.. xde keuntungan pun.. :) baiklah berdamai.. sama2 cr rezeki sbg artiskan..

    p/s: sya x guna signature pun.. :)

    ReplyDelete
  21. baguslah kalau diaorang nak berdamai dah....

    ReplyDelete
  22. x nampak pun signature akak.....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...