Friday, June 15, 2012

SUPER DOUBLE DECKER UTK ANAK - ANAKKU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa lepas dah lama mengidam nak belikan anak2 katil nie .. akhirnya tercapai jua .. last week katil nie sampai tepat pada masanya .. last week akk memang ambil cuti kan .. soo bila sampai nie , sempatlah akk kemas2 bilik anak2 akak .. alhamdulillahh , memang puas hati .. suke dgn kemasan kayu dia .. kuat dan teguh .. ok lahh dengan keadaan anak2 akk yg sihat2 tuu ekeke .. ;)

skrg nie bukan setakat mereka yg lepak2 sini , ayah akk punn tumpang sekaki , bila budak2 nie ke sekolah , ayah akk numpang landing disini , lucu lak tgk .. dia cakap selesa tidur katil nie .. nampak menarik .. ahaha menarik sampai nak tidur juga disini ?? ;))


budak paling suke bila katil baru sampai .. lepas mandi , x sempat2 nak sikat rambut , naik terus atas .. last2 x sikat sampai sudah sbb dia tertidur kat atas tuu .. haa senang macam nie .. akk memang budget belikan katil macam nie utk mereka bertiga .. akk & anggah tidur dibawah dan zahrien tidur diatas .. tgh ajar zahrien tidur asing dari akk dan hubby .. bila lagikan .. dia dah 4 tahun ;) waktu yg memang sesuai ...




hurmmm tgk lah tuu wajah suke dan happy dah tergambar dahh .. senyum sampai ke telinga anak teruna akk sorang nie ... skrg nie dah gilir2 lakk dgn anggah .. adakalanya dia nak tidor bawah .. macam2 hal anak2 nie .. ikutlah janji jgn berebut2 dah .. sblm nie akk pakai katil bujang aje utk nina dan anggah .. skrg dah lebih selesa .. harap2 lamalahh katil nie berkhidmat ;))

ps : banyak no kerja arinie .. kebetulan Fakulti Nursing mengadakan Nurses Day di UCSA .. soo akk pun joint jugak since akk jaga program Nursing UiTM kan .. ;) seronok , macam2 acara .. cuma akk x lah libatkan diri sepenuhnya sbb banyak kerja yg perlu disettlekan ;) haa nie baru nak BW umah2 uolsss .. nantikan akk tau ;)

29 comments:

  1. Seronoknya zahrein, wahh ibu abah honeymoon la ye kekekek

    ReplyDelete
  2. teringin gak ntuk anak tp rasa2nya tak boleh le, bilik kecik n kipas angin rendah sgt

    ReplyDelete
  3. seronok dapay double decker ni..bukan main lagi zahrien yer..

    ReplyDelete
  4. wAhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
    MMG KAN., SAAT paling best bila kita tgk anak2 tidur dgn cara yang selesa...

    kak.. awatlah ayu sangat geram kat pipi gebu zahrien..

    mmg sesuai 4 tahun kak asingkan.. nanti dh senang

    ReplyDelete
  5. happy betul dia kan..yelah kalau kita pun happy dpt benda baru..hehe...

    nmpk teguh n kukuh katil ni..

    ReplyDelete
  6. Comelnya dia abik gambar macam tu. Tak susah ke nak kemas katil yg atas tu kak Ieda?

    ReplyDelete
  7. muka budak happy neh....so cute...

    geram la tgk..hehe..

    ReplyDelete
  8. tgk ni teringat zaman budak2 dulu, terigin sangat nak katil mcm ni hehe tapi nak share dgn sapa

    ReplyDelete
  9. As salam kak ieda,

    Anak teruna akak ni hensemlah, dah besar nnt mesti jd rebutan...! Color rambut dia mcm perang sikit ek! Me gusta! :)))

    Tak lasak ke kak dia tdo atas tu... Tp elok kan dah besar dah 4 thn kenalah bg chance kat ayah & ibu nak dating...hik3 ;))) Gurau ye kak... :)

    Katil tu cantik! Mcm kayu jati! :))

    Kak,

    Ni recipe cheese bake pasta tu... Harap akak suka & happy cooking! :))
    >>>>>>>http://my-mindofmine.blogspot.com/2012/06/recipe-recipe-cheese-baked-pasta.html

    ReplyDelete
  10. kat rumah family mia dulu ada gak katil gini..tp at last adik2x x mau tidur kat bwh yg ada kayu tue...panas..huhu..tu yg beralih double katil asal semula..

    sori kak..nk msk selalu komen tp brokband lembap betul..huhu. boleh baca je artikel akak..huhu

    ReplyDelete
  11. cun kak katil tu
    npk cam tahan lasak
    hehehe smpi ayah akk pun nak lepak situ eh...lucu ehehe

    ReplyDelete
  12. hikhik, teringt time kecik2 dulu jatuh dr katil double decker...

    ReplyDelete
  13. seronokla.. dpt katil baru

    ReplyDelete
  14. seronoknya dia dpt katil 2 tingkat..

    ReplyDelete
  15. serius ckp cantik katil tu, cantik kemasan & design kayu tu, mesti anak2 suka kan...

    Sy msh xdpt pisahkan anak dr tidur skli dgn kami, kami berlima tidur dlm 1 blik sbb anak takut tidur blk sndiri padahal msg2 ada bilik & sy siap deco cantik2 lg...huhu

    ReplyDelete
  16. comel je zahrin tu..nmpk sgt muka dia excited dpt katil baru..

    dia ada abg senang skit nak asingkan tido.. sbb ada kawan kan..mcm sara lak anak sulong tu payah skit nk asingkan tido..sbb dia sorg2..dah 4thn setengah..

    ReplyDelete
  17. wah bestnya, teringat time tecik2 dulu pun pakai katil ni, siap ain kapal2 lagik k..

    ReplyDelete
  18. katil mcm ni best utk anak2 melepak. sebab bawah dia besor~

    ReplyDelete
  19. bagus jugak asingkan tido...beli plak katil baru..hehhe suka la ank2 akak..;)

    ReplyDelete
  20. wahhh,njoy anak2 dpt katil baru!!

    ReplyDelete
  21. cantik katil baru.. sya ni je yg tak terbeli lg katil utk anak sya.. bilik dia masih kosong..

    ReplyDelete
  22. nmpak nya kena beli katil baru jgk buat anak2 fieza yg 2 org tu kasik semangat balik nk tido di blk masing2..dah sesak bilik yg kecik dgn 5 penghuni..

    katil baru semua bersemangat nk tido katil baru la ye smpai abah pun tumpang sekaki tido hehee..

    ReplyDelete
  23. teringat time kami kecik2 dulu kak
    katil gini la kami pakai
    hehee nostalgia sungguh berlonggok dik badik atas katil ni sbb bilik 1 jek share kami 5 org :)

    ReplyDelete
  24. xtau plak katil yg pesen mcm tu ada yg dibuat dr kayu..sbb yg kt rumah lin besi...

    ReplyDelete
  25. suka nya dia dpt katil baru kak

    ReplyDelete
  26. ema pun teringin nak cari katil camni..tapi bila difikir keadaan bilik yang sempit..hold kan dulu

    ReplyDelete
  27. Sis. Kat mana nak beli bunk beds frame kayu mcm ni? Saya memang tengah mencari sangat. Help please..

    ReplyDelete
  28. Kat mana beli kak. Tgh cari

    ReplyDelete
  29. Sis bli kt mana ye katil cmni?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...