Saturday, June 30, 2012

SELAMAT SUDAH IRMA HASMIE & REDZA SHAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah , akhirnya selamat sudah majlis pernikahan irma dan pasangannya redza shah .. handsome erkk redza nie .. uishhh x pueh hati tul ! ekekke adehhhhhhh .. yelahh nak di bandingkan nabil dan farid kamil tuu .. ha redza nie dah lah handsome , bekerjaya , anak dato dan berpendidikan .. sungguh beruntung irma .. bertuah badan kan .. semoga mereka hidup bahagia dan berharap pandai2 lahh irma menjaga rumahtangga , org cakap dah dpt suami yg sempurna nie , nak menjaga kerukunan bukan mudah .. semoga pernikahan mereka mendapat keberkatan dan kerahmatan dari allah hendaknya .. ;)










haaaaaaaa kalau uolss perasan kan .. majlis pernikahan irma nie , sama macam majlis pernikahan awal dan lisa ... cuma tema berbeza .. dan paling menarik pengapit2 irma di majlis nie terdiri dari anak2 dara yg bertudung litup , sama cantik , sopan dan berpadanan ngan majlis .. sgt2 sesuai kan ! ... bukan macam segelintir majlis perkahwinan artis ... huhuhu x leh cakap lah macam mana kann .. renung2kan lahh sendiri .. semoga majlis nie dirahmati allah jua....

semoga mereka bahagia ke anak cucu dan berkekalan hendaknya .. aminnnnnnnnnn








11 comments:

  1. suka kan kak dengan pasangan ni..sepadan sangat..

    ReplyDelete
  2. sepadan...cantik sangat irma...suke....

    ReplyDelete
  3. irma cantik.
    asben dia ensem :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat mereka berdua!!! Moga cepat dpt bebi hihi

    ReplyDelete
  5. mmg sejuk mata dan hati ni tgk majlis dorang..comel plk tu..

    ReplyDelete
  6. akhirnya..hensem la suami dia..:)

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat kedua2 nye..moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.~

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah bertemu jodoh mereka, semoga berkekalan hendaknya ^_^

    ReplyDelete
  9. Akhirnya Irma menamat zaman bujangnya...SEmoga Irma dan suami bahagia.

    ReplyDelete
  10. suweet la irma..sukee tgk..

    ReplyDelete
  11. Allah dah perbaiki jalan hidupnya...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...