Wednesday, June 27, 2012

BE dah jadi ME ~ alhamdulillah

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

akhirnyaaa Celcom SOX DRUM & BASS dah pun menjadi ME dengan hasil Rm 47.62 .. alhamdulillahhh , kalau ikutkan dah boleh cahs out .. tapi macam malas lah pulak kan .. nak kumpul sampai ujung atau pertengahan bulan nie .. nak simpan utk dpt pada bulan nak raya nanti .. aci ! ... ekekek soo boleh guna duit tuu untuk raya nanti .. ;)


syukur alhamdulillahh dan terima kasih buat mr nuff .. nanti bagilah layie BE ye .. buat masa nie x der layie BE yg menyinggah di blog nie .. so kena sabar menanti lah kan ;)
TQ juga buat kalian semua yg sudi berkunjung ke rumah akk yg x seberapa nie .. 

dan TQ juga kepada silent readers yg x jemu2 singgah walau x meninggalkan jejak .. its ok ;) , dan sudi klik2 iklan akk tuu .. nanti klik lagi yee .. ;))


OK .. Gud Nite semua !!! 
assalamualaikum dan jgn lupa ambil air sembahyang sebelum masuk tidur ... bye !!


32 comments:

  1. Tahniah kak, boleh sopping raya, bestnya!!!

    ReplyDelete
  2. serius byk..............................

    ReplyDelete
  3. wahh..tdo dgn senyuman la cik kak kte ne..hhihihi

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah... dh byk akak peram tu.. hihii

    ReplyDelete
  5. wahh lumayan giler BE ieda..hehe trafik kencang ni..tahniah beb!!

    ReplyDelete
  6. banyaknyeeeer kak,
    dop pernah lg lely dpt ME sebanyak amount itewww....
    waaaah, cayalah!!!

    ReplyDelete
  7. tahniahh sis..terbaekk da :)

    ReplyDelete
  8. banyaknya be dia... blog akak nak menyinggah be pun malu2... sedey
    bagi aaar tips??

    ReplyDelete
  9. oooo peram nak wat sopin raya ke kak
    jgn cashout lagi kak..akk simpan byk2...buat cam simpanan..kalo rs dah byk tu baru cash out..skit2 cashout..kejap je abis...

    cam el..el tgh tgu je nak cashout...target hampir2 je tu hahaha

    ReplyDelete
  10. sama la kita semua BE dh berakhir jd ME.. maka kena tggu la BE baru. Tu pn kalau Nuff myrah hati nak bg lagi..

    ReplyDelete
  11. waa bestnya dpt duit..:) tahniah..:)

    ReplyDelete
  12. ejulz x dpt2 lagi kak ieda.. hehe

    ReplyDelete
  13. ahniah kak..byk tu..boleh shopping utk raya..^^

    ReplyDelete
  14. wah byk nye.....leh simpan tuk raya nanti..buat pitih raya

    ReplyDelete
  15. wahhh 1 be sampai RM50... hebat tu kak.... tahniah2

    ReplyDelete
  16. wahniah, banyak tu leh la cash out lepas ni, kita baru dapat 1 lagik BE

    ReplyDelete
  17. rezeki kamu ni sis....simpan lagi sis..cashkan byk sikit baru best...

    ReplyDelete
  18. Tahniah!!! kalau nak cash-out mmg kena tunggu hujung bulan kan ieda, kalau awal bulan nanti lambat prosesnya...

    Yus pun semalam baru bank-in cek nuff kedua yg dapat hari tu. Untuk seterusnya belum leh cash-out lg, baru ada 40 hinggit...huhu.

    ReplyDelete
  19. alhamdulliah rezeki khen
    ramai blogger dok update pasal BE ni

    ReplyDelete
  20. tahniah akak.. rezeki tu...

    ReplyDelete
  21. tak pandai la BE BE ni. memang zero. tolong ajar sikit..

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah, rezeki kan..
    Banyak gak tu :D

    ReplyDelete
  23. wah banyak tu kak.... munna plg tinggi utk satu be je baru rm21

    ReplyDelete
  24. Wow!! rezeki akak...banyak jugak tue..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...