Friday, June 15, 2012

RABECCA NUR ISLAM hamil kali kedua

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

tahniah buat rebecca nie .. akk pun x tahu dia mengandung dan pernah keguguran .. alhamdulillah kandungan kali kedua nie dah pun berusia 5 bulan .. semoga selamat sehingga ke kelahiran itu .. aminnn ;) , suke tgk wajah dia .. sweet je .. kalau dia berjilbab , lagi cantik kan ;)




Difahamkan pelakon Rebecca Nur Al-Islam kini hamil buat kali kedua selepas mengalami keguguran pada kali pertama kehamilannya. Kini Rebecca melahirkan rasa syukur dan gembira dengan kehamilan tersebut dengan usia kehamilan sudah memasuki 5 bulan. Tahniah buat Rebecca.
“Alhamdulillah kandungan saya kini memasuki usia lima bulan. Jika tidak ada aral melintang saya dijangka bersalin pada hujung Oktober atau awal bulan November. Pastinya, apabila disahkan mengandung tiada kata-kata yang dapat menggambarkan perasaan saya dan suami. Malah, untuk kali ini saya lebih selesa berdiam diri dan tidak mahu terlalu teruja seperti yang pertama dahulu.”

bila dgr kawan2 ngandung diri nie terasa nak ngandung layie .. bila dgr lak zahrien tanye , ibu x der bb lagi ke ?? huhuhu x mampu nak jawab .. susah juga kan .. kalau anak2 paham situasi ibu nie .. sure mereka x tanye dah .. kalau diizinkan memang akk nak hamil lagi tapi .. keadaan akk x mengizinkan .. dah kena tutup kilang .. kilang dah bankrup ekekek ;)) redha jelahh .. harap2 mereka akan paham nanti .. 

 

11 comments:

  1. Semoga sihat kedua2 nya...

    ReplyDelete
  2. oo,patutla nmpk dia baru ni kat jusco akak nana kata dia mcm pregnen,heee..

    ReplyDelete
  3. rebecca ni satu sekolah ngan ratu tp dia junior lah...mmg cantik n sexy dia ni kan...alhamdulillah...doakan yg terbaik utk dia...

    ReplyDelete
  4. rezeki kan...seronok je

    ReplyDelete
  5. Tahniah rebecca..tak pe kak rezeki setakat tu je..syukur jugak..

    ReplyDelete
  6. Semoga selamat semuanya

    ReplyDelete
  7. rezeki dia la...maira plk kak taknak baby..

    ReplyDelete
  8. xpe la kak. yg ada sekarang ni pun alhamdulillah.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...