Sunday, June 3, 2012

PROMOSI BLOG didalam rancangan APA KATA WANITA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua
selamat petang semua .. akk baru lepas balik dari makan kenduri nie .. balik je buka blog , haa baru teringat yg akk belum lagi buat promosi mengenai program APA KATA WANITA bersama ZAMZARINA ... alahhh uols sure pernah tengok rancangan Apa Kata Wanita Di TV1 & TV2 tu kann . 

Dihostkan oleh Zamzarina Zambri seorang yang telah lama berkecimpung dalam dunia penyiaran.  Rancangan Apa Kata Wanita di siarkan setiap Ahad secara langsung (LIVE) pada jam  3.00 petang di TV 1 dan siaran ulangan pada hari Jumaat jam 1.00 tengahari di TV2. Kalau x pernah tgk , boleh lah uols tgk nanti .. sbb baru2 nie blog adik ina INTAN BERLIAN dan blog adik wahida MY ALL terpilih untuk disiarkan didalam segmen ADA IT ..
 
 Dalam segmen tu , ada lagi satu segmen yang dinamakan "BLOG PILIHAN".. Segmen blog pilihan ni lah yang akan mempromosi blog2 kita tau ... haa promosi secara free tuu x kan x nak kan .. ekkeke 



Tapi sebelum tu, mari kita ramai2 follow blog pengacara rancangan itu ZAMZARINAZAMBRI & likeFB ApaKataWanitaZamzarina.. banyak info2 menarik ada sana.. . Dan cara untuk uols nak join segmen "BLOG PILIHAN" ni pun senang sahaja ... Dannn jgn pula cakap blog uols x layak .. sbb akk dah pun mendapat peluang tersebut , pada akk uols semua layak sebenarnya.. kenalah usaha sikit kan .. cuma hantar sahaja email ke zamzarina tu ..  bukan senang nak dpt peluang macam nie kan ;) ... yuk sama2 mencuba ... 

22 comments:

  1. dia nak blog yg camner kak... rasanya blog mama tak layak kot... hehe

    ReplyDelete
  2. @mama maman aka yana x ada kreteria apa2 yg ditetapkan , semua blog layak dik .. cubalah hantar btahu info2 menarik tentang blog anda kepada dia .. nanti dia akan dtg berkunjung ke blog , kalau dia berkenan adalah nanti .. ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ieda

    moga blog Ieda berjaya menjadi blog pilihan Zamzarina

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn ... tkasih tuk .. dah dpt pelawaan tuu , cuma x tahu bila nak dia siarkan ;)

      Delete
  4. nak cuba...tp segan plak kak..blog kita citer merepek2....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah dik .. x der ape yg nak di segankan .. bukan nyee kita masuk tv , blog aje .. sambil2 tambah kenalan kan ;)
      alahhh blog akk punn ape kurangnyee ekeke ;)

      Delete
  5. jom LIKE ramai2.. (sya tlg sorak jela yea.. fb takdok..) ihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa jom LIKE ramai2 .. jom lah dikk , joint juga
      antar je email .. sure dia berkenan ngan blog adik ;)

      Delete
  6. kak... blog kita tak glemer... wat malu jerk... heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. loor zue nie .. blog akk glammer sgt keeeee ?? ekekke ;))

      Delete
  7. wah,..rasa nk mcuba jugak la...
    gud luck akak

    ReplyDelete
  8. bertambah cantik blog akak... selalu edit yer.. :-)

    nanti nak tgklah blog akak kt tb... hihi

    ReplyDelete
  9. gud luck kak ieda.. :)

    ReplyDelete
  10. hihi dari aritu lg nampak ina intan berlian cerita pasal ni, tapi malasnya nak buat hehe

    ReplyDelete
  11. hehe..
    all the best kak !
    ^^

    ReplyDelete
  12. akak...ctk giler blog akak dgn template dn warna baru ni..akak buat sendiri ye...pandainya akak..sy sekarang masih kat kg kak...akak ada kat kuantan ke..nk contct no hp akak saya takdok kredit..hehehe..takper saya simpan ye no hp akak..

    ReplyDelete
  13. akak terer la..tak pasal2 blog ni dapat masuk akw ye..

    ReplyDelete
  14. boleh la cuba2 jugak nnt.

    ReplyDelete
  15. @fieda ekekek tkasih fieda .. aah akk edit sendiri .. belajar dan poenuh teliti .. tgk guide line dari blog adik lyysa tu .. ;)
    hurmm tulah .. kalau x leh jumpe kan .. simpan elok2 no tuu ;)

    ReplyDelete
  16. @IntaNBerliaN TQ ina .. x lah selalu edit ina .. tapi akk try error je tuu .. tgk tutor dari blog adik lyysa .. ;)

    ReplyDelete
  17. Semoga lps nie blog Ieda plk terpilih.

    ReplyDelete
  18. Saya sokong kak ieda jer hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...