Thursday, June 21, 2012

PENAMPILAN HOT CHIC ~ SHARIFAH AMANI .. ho ho ho

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

suke tgk dia .. sbb dia comel .. sama macam org lain suke tgk dia sbb kecomelan dia .. bila tgk dia teringatkan ibu dia yg sama je baya ngan adik beradik dia yg lain kan ..

Sharifah Amani merupakan seorang artis yang bertubuh kecil molek dan comel. Setiap apa yang digayakannya pasti kelihatan cantik dan menarik. Namun begitu, Amani juga merupakan seorang artis yang menampilkan imej seksi dalam setiap gaya penampilannya. Mungkin ramai yang tidak berapa gemar akan penampilan sebegitu, tetapi itu semua terpulang pada hak individu masing-masing.

Penampilan Hot Chic yang ditampilkan oleh Sharifah Amani ini kadangkala mengundang kontroversi untuk dirinya. Namun begitu, beliau selesa mendiamkan diri dan mengabaikan sahaja setiap kontoversi tersebut. Baginya yang penting orang memandang beliau kerana bakat dan bukannya kerana pakaian yang dipakainya.




Tidak kisah nak berpakaian macam mana sekalipun, asalkan yang penting tidak mengganggu hidup orang lain. Setiap orang mempunyai hak dan pendapat masing-masing. Jadi, tepuk dada tanya selera!

Sumber : Gua.com

OH BEGITU KAH ???? BEGINIKAH CARA PEMIKIRAN ZAMAN SKRG ?? huhuhu

 " ingat mati .. ingat sakit .. ingatlah saat kau sulit ... ingat2 hidup cuma satu kali .. berapa dosa kau buat .. berapa kali maksiat .. ingat2 .. ingat2 lah coba ingat lah akhirat .."  ( eh .. tetiba lagu nie kuar kat komp akkk .. wali band kan ?? .. 
sedapp lakkk lagu nie .. ekekek kan kan ) ~ ingatan utk diri sendiri juga


24 comments:

  1. hehe...ti dia dh x seksi baru dia ingat kot..^_^

    ReplyDelete
  2. mmg cumei pndy blakon lak tuh..

    ReplyDelete
  3. Akak tak rasa dia pandai berlakon....kebanyakkan lakonan dia stereotype..asyik itu2 je..
    Pendapat akak je ni....apa2 pun lagu tu mmg sedap :)

    ReplyDelete
  4. lakonan dia biasa je..
    tapi sekali sekala dia memang seksi pun..

    ReplyDelete
  5. saya suka dia..entahlah zaman sekarang kan, dunia oh dunia..

    ReplyDelete
  6. penah nmpk die kat area damansara..kurus sg2 n simple je org nye..hehe..

    ReplyDelete
  7. huu~ kurusnya dia ni kan..ngee~

    ReplyDelete
  8. Orang kurus pakai apa pun cantik... Tiba-tiba teringat citer Rona Roni Makaroni.

    ReplyDelete
  9. belum smp seru nk berubah. selalunya itulah alasan yg kita dengar kan?!

    ReplyDelete
  10. memang comel..sama-sama kita doakan semoga dia mendapat hidayah utk tdk seksi lagi...:)

    ReplyDelete
  11. Aslmkum kak Ieda.
    Kak!..Orgnya dah mmg cantik kecil molek. pakai la apa pun, tetap cantik :)

    ReplyDelete
  12. Ingat...Ingatlah Allah swt...

    ReplyDelete
  13. she's cute! lakonan pun best dan berkesan :D

    Jom singgah blog saya www.suriaqistina.blogspot.com dan www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. bg eB, bkn kiter yg ptt menilai :)

    ReplyDelete
  15. kalo mati tak yah kapan bleh gitu?seksi kan kalo bogel tanpa kapan..

    ReplyDelete
  16. @eB bkn menilai dikk .. tetapi bercakap dan memberi pandangan juga tidak salah bukan .. harap2 menjadi renungan buat kita bersama dlm menentukan apakah ia benar , salah , dosa @ pahala .. ;)

    hidup tanpa itu semua tidak sempurna bukan ;)

    ReplyDelete
  17. @:: Mrs.Eady :: ahahhaha .. sat akk bayangkan ...
    oh tidakkkkkkkkkkkk maluuuuuuuuu
    oh tahu malu yeeeeeeeeee ekekeke ;)
    sooooooooooo
    renungkan2 lahhh sambil beramal ..

    ReplyDelete
  18. org comel pakai apa pun comel tp amani ni mmg cekci..cekci sgt deh!

    ReplyDelete
  19. hahaha betui tu kak .... ckp gitu je mudah betui ... tak hingat dosa pahala dah ...

    seksi tang mana tah ...leper je smeua nye

    ReplyDelete
  20. kak.. anak sya yg seorg tu suka sgt nyanyi lagu taubat maksiat tu kak.. x kira la.. dlm kereta ke.. kat rumah ke.. smbil dia main2 tu lagu tulah yg dia duk nyanyi kak... hehehe

    ReplyDelete
  21. alahai...kecik molek je..nk tayang apoo....kalo tutup lg manisss.......malangnya dia tak pk camtu

    ReplyDelete
  22. lumrah jawapan artis la ni..tak pakai tudung sbb tak sampai seru..huhu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...