Tuesday, June 26, 2012

PENAMPILAN ARTIS TANPA MAKE UP ~ OK SIAPA PALING NATUREL

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

Peminat selalunya akan melihat artis kesayangan mereka berwajah cantik dengan make-up yang tebal-tebal, dengan bulu mata palsu yang melentik-lentik dan dengan eye shadow yang berwarna-warni. Tetapi cuba sekali sekala melihat artis-artis ini tampil dengan neutral beauty, macam mana agaknya muka mereka yang sebenar.

Disini akk nak share beberapa orang artis tempatan yang penampilkan wajah sebenar mereka tanpa sebarang make-up. Mungkin ada antara mereka sememangnya di anugerahkan dengan wajah yang cantik, jadi tidak perlu nak make-up tebal-tebal. Tetapi mungik ada juga sebaliknya







Walau secantik mana wajah yang di anugerahkan oleh Yang Maha Esa, hargailah sebaik-baiknya. Namun begitu, beringatlah bahawa semuanya hanya pinjaman semata-mata. Dalam sekelip mata bila-bila masa sahaja anugerah itu boleh ditarik balik.

ps : mood x sabar nak balik .. nak cium anak2 .. x sabar nak jumpe mereka huhuh

20 comments:

  1. hmmm cantek je tanpa makeup pon =)

    ReplyDelete
  2. cantik...semua cantik2...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Tanpa mekap pun tetap cantik...

    ReplyDelete
  5. rozita che wan tetap cntik tanpa mekap kan....

    ReplyDelete
  6. Kita semua sebenarnya cantik je tanpa make up... Tgk baby tu comel je takde make up... Hehehe...

    ReplyDelete
  7. smua comei2 belaka...yg pasti tak mekap pun cantik kan kalau kena gayanye...hihi..


    ***eida pi mana tu...cbuk la js...kihkih

    ReplyDelete
  8. pada saya rozita che wan kalau tanpa mekap mmg betul2 cantik dan nampak muda...tp kalau dia mekap tebal2 mcm tua sgt la pulak.

    ReplyDelete
  9. alamak..hitamnya bibir fazura..huhuhu

    ReplyDelete
  10. @~ yus ~ aah yus .. nampak macam dia nie lebih cantik dari make up kan .. kdg tuu make up dia melebih2 pulak huhuhu

    ReplyDelete
  11. @jemarisuri ieda x kemana pun JS .. balik kerja .. rindu lak ngan anak2 sejak hubby macam tuu huhuhuh

    ReplyDelete
  12. @~Sweet Honesty~ ekekek aah kan , akk punn baru perasan lah sweety ;)
    dia kuat pakai lipstik kan ;)

    ReplyDelete
  13. rozita che wan paling natural ...
    tu ke fazura ? terkejutnyaaa ..

    ReplyDelete
  14. Semua cantik tanpa make-up...Yg paling cantik Fazura gan alah...lupa pulak namanya...gambar yg paling atas tue? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Tapi mcm ada blusher lg jee muka intan tu...

      Delete
  15. stacy..sy suka stacy..natural beauty

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...