Monday, June 4, 2012

PELAJAR MAKAN JANTUNG & OTAK TEMAN SEBILIK !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

uishh ape nak jadi dunia skrg nie .. sana sini kes bunuh org , dera dan sebagainya .. dah tuu nie .. bunuh dan makan organ dalaman .. ape nie zaman batu ke haper ??? aduhhh seram bulu roma akk baca kes2 di amerika nie .. harap2 kerajaan amerika lakukanlah sesuatu .. kalau tidak risau aje fenomena kanibalisme ini menular ke malaysia .. huwaaaaaaaaa

WASHINGTON - Kejadian pembunuhan kejam dan kanibalisme semakin berleluasa di Amerika Syarikat. Kelmarin, akhbar The Sun melaporkan, seorang penuntut Universiti Morgan, mengaku telah membunuh teman sebiliknya dan turut memakan otak serta jantung mangsa.

Alexander Kinyua, 21, dituduh melakukan pembunuhan kelas pertama ke atas Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie itu tanpa motif jelas oleh mahkamah pada Rabu lalu.
  Dalam perkembangan terbaru, polis antarabangsa (Interpol) kini turut memburu bintang pornografi warga Kanada selepas disyaki merakamkan perbuatan kejam membunuh dan mengerat mayat rakannya.

Minggu lalu, seorang pemuda di Miami ditembak mati oleh pihak berkuasa selepas dia dilihat menggigit muka seorang lelaki yang hidup gelandangan secara tiba-tiba.

info :sinar online

bila dgr dan baca kes2 macam nie , selera nak masak pun x der .. duk bayang macam2 .. huhuh tulah , kesiann lak yg menjadi mangsa tuu , x dpt nak bayangkan macam mana keadaan mangsa sewaktu itu .. dan apa rasanya dan perasaan si pembunuh nie .. siap makan layie tuu !!!

ps ; alhamdulillah , baru balik dari klinik , dr cakap dia kencing kotor , kencing kotor nya tu sampai kena radang sehingga kencing berdarah .. syukurr x serious .. dah bagi antibiotik dan ubat lawas kencing .. syukur allah bagi kami ujian macam nie .. supaya kami lebih hati2 dlm pemakanan anak2 .. dan dr remind nina utk alwayss dan kerap minum air masak .. haaa dgr tuu kakak ! ..

9 comments:

  1. wekkkkkkkkk geli nyaaaaa.

    ReplyDelete
  2. ish, macam-macamlah sekarang nih

    ReplyDelete
  3. sentiasa berdoa supaya kita terus dilindungi. Amin..
    *Alhamdulillah xde apa ye kak. :)

    ReplyDelete
  4. manusia yang makin kejam kan... wanauzubillah

    ReplyDelete
  5. ade tgk tv ari tuh pasal kes nie..kalau x silap falsya ade kepercayaan mcm nie..kalau makan otak org kite jd pandai..jantung x sure ape..

    ReplyDelete
  6. Mungkin xde pegangan agama menyebabkan berlaku semua ini...

    ReplyDelete
  7. Mungkin anak akak kencing kotor..kurang minum air masak kot...Dahsyatnya...sekarang macam2...seram sejuk di buatnya..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...