Friday, June 1, 2012

PATUTLAH MEREKA X MERINDUI KU ! ~ bercanda di KLCC

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaa nie haaa .. patutlah mereka x merindui haku .. sedih ibu tau ! ... ekekek layan jelah pic2 mereka nie .. bukan main seronok akk tgk .. pic celok dari fb BIL akk .. ;))



 

wah2 dikkk kemain ko erkk .. suke bebenorr dpt main air erkkk ! .. ;)

 

 


haaaaa tgk tuu .. kak ngah dan kak long punn same .. bukan main x hinggat dunia
 yeee ;))

haaa rupenya BIL dan adik akak bawa mereka ke sini .. patutlahh x merindui ibu dan ayahnyee disini .. cessssssss ;))

 
 
awat masa akk ke sana .. hurmm tahun berapa erkk .. x pernah nampak punn taman nie di KLCC .. wahh kena gi lagi nie .. kalau tmpt mandi tuu ada juga nampak .. tapi x semeriah nie lah org mandi manda kan .. ;)

winduu kan mereka .. sib baik arinie mereka balik ,tadi akk call mereka .. kakak je ingat airini bday ibu dia .. siap cakap nanti balik pekan baru wish ibu eppy bday ... ekekek macam2 hal lah anak2 nie .. terharu gak kan ;) .. yehaaaaaaa .. x sabar .. tapi mereka sampai malam lah .. leh lahh lepaskan winduuu ngan hero akk tuu .. 5 hari berpisah .. rasa x nak pisah dah lepas nie ekekek .. insyaallahhh jumaat nie kita pi bercuti bersama2 pula ye anak2 ... ;) , ibu amik cuti utk uolsss

20 comments:

  1. Anak-anak bagi peluang umi/abah dia honeymoon. Mereka bercanda dgn mak-pak saudaranya.

    Adik bukan main suka betul...

    Happy birthday to you ieda...

    ReplyDelete
  2. happy birthday kak ieda!

    wahh bergumbira mereka...
    kalau rajin meh la jengok giveaway saya ni yer kak
    http://b1tt.blogspot.com/2012/06/tips-dan-pengalaman-langkawi-2012.html

    ReplyDelete
  3. sonoknya berendam dlm air..budak2 kalau dpt luang masa camni mmg lupa segala ;P hehe

    hujung minggu ni bolehlah raikan harijadi ibu sama-sama :D

    ReplyDelete
  4. budak2 kalo dapat main air sure seronok diorang, tol tak kak..

    ReplyDelete
  5. bermandi manda punye lah best...kalau kite bdk2 kecik lagi...nak jugak mandi2 over syok cam gitu..hihihi...kakak dah besar..tu yg x lupe bday ibu dy...adek kecik lg...x save da date lg tu kak..hik

    ReplyDelete
  6. bstnyer depa...sure seronok main air x terkata nie!
    Teringat kenangan anak dara me nk sgt2 mandi kt sini ms g tempohari..last2kasi pakai spender jer! Ekekeke

    ReplyDelete
  7. hehe... pos anak ke KL ye ieda.. akak selalu dgr org KL ni yg selalu pos anak2 ke kg time cuti sekolah.. hihi...

    mana2pun tak kisahlah kan.. janji anak2 seronok..

    ReplyDelete
  8. bestnyer anak2 akak berenang...GK dah dekat 6 tahun tak jejak KLCC..

    ReplyDelete
  9. Seronok nampak mereka, bagi peluang kat ieda dan suami honeymoong sekejap tu..hehe

    ReplyDelete
  10. alololo best nya mandi.mmg ada lah kak taman ni kat belah tepi.

    ReplyDelete
  11. Kak Ieda, dowang gi bertiga je, hehehehe~ syok la dpt brenang, sampai tak ingat kat mak ayah dia... sampai terselak baju pun tak prasan, sronok punye pasal, hehehehe....

    ReplyDelete
  12. seronok diaorg mandi manda kat klcc ye.... munna kalau ke klcc mmg bawa anak2 kat taman tu

    ReplyDelete
  13. seronok betul golek2 dalam kolam
    ala kak.. time bersukaria memang la diorg tak ingat..
    nanti malam2 time tido, misti diorg rindu akak jugak :))

    ReplyDelete
  14. Seronoknyaa 3 beradik nie mandi manda yaa.. tak pe bagi chance mak ayah rehat dan honeymoon plak.. :)

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhhhhhhhhh syokkknyerrr tgk golek2 dlm air tu..

    ReplyDelete
  16. seronoknye diorang.. hehe..

    epy bday kak ieda.. smoga panjang umo, murah rezki n bahagia selalu disamping org yg tersayang.. :)

    ReplyDelete
  17. amboi seronok betul budak2 ni kalau jumpe air lagilah ye kak, heheh sampai lupe mamanya

    ReplyDelete
  18. wa..seronoknya dorang kak..dpt mandi manda..ibu ayah honeymoon kat umah

    ReplyDelete
  19. Budak2 nie memang seronok main air dan mandi2 patutlah lupa kejap ngan ibu dan bapanya.

    ReplyDelete
  20. Seronoknya ....udah lama tak bawak anak saya mandi kat KLCC..Lagipun kat situ free hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...