Monday, June 18, 2012

MODEL CILIK PALING CANTIK DI DUNIA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dulu masa akk ngandung kan riena dan zahrien akk selalu letak pic anak2 org putih yg comel2 jadi cover background komp akk ... haaa ada yg bertanya kan dulu , macam mana boleh rambut anak2 akk perang dan zahrien masa kecik macam anak orang putih .. kacuk kah ?? oh tidakk .. cuma kami ada sedikit darah bugis sahaja .. selebihnya kami adalah melayu asli ... dan memang dari asalnya akk dan abang berambut perang dari kami kecil layie ;)

haaa nie nie akk dptkan pic model cilik yg paling cantik di dunia setakat hari ini .. soo pandai2 lah , kalau rasa nak bb anda kenankan bulu mata yg lentik tuu @ pipi munggil tuu @ hidung yg mancung tuu .. ambil dan letakkan di depan monitor anda .. insyaallahh kalau niat kita nak kan kesempurnaan kepada bb kita .. apa salahnya .. x salah , cuma jgnlah sehingga memuja kan ;)


 tapi seyessss budak nie comel sgt2 .. macam anak patung kan ! ... ada gaya2 chucky pun adooo ekeke 



Inilah model cilik, Ira Brown yang baru berusia 3 tahun. Kanak-kanak secomel anak patung ini merupakan model terkenal bagi beberapa jenama pakaian kanak-kanak terkemuka.


24 comments:

eMMe said...

cam anak patong kan kak!
mata biru
bibir mungil
geram tgk!

:: Mrs.Eady :: said...

cantikkkkkkkkkkkkk!!!!

fiza said...

Sebijik mcm anak patung.

Mrs.R said...

Serius! ingatkan anak patung...hehe

kak tini (umialya) said...

comelnya, geram tengok..

Cikpuan rara said...

kecik2 muka dh kena makeup.siannya.

Mooniqueen said...

Samalah dulu MQ pun suka tengok pic orang cantik n baby cute...dulu suke tgk anak tom cruise... Suri... Tapi tak lekat pulak.. Huhu... Nk Cuba lagi utk next baby...

Papa Mifz said...

yer la sebijik mcm anak patung la budak tuh...

Wanieys said...

comelnye...geram tgk :))

salam kenal dr wani yer :)

~Siti Hajar~ said...

Cantiknyer! cute lg dr barbie doll..

Geram tang mata & bibir mungil tu ha...geram2!

nita said...

comel sangat! tapi... pakai make-up :p

Izan Ishak said...

siyes cam anak patung... comellll~

Sekadar Coretan said...

Alamak comelnyaaa...ibu2 mengandung sila tengok pic baby2 ni agar mengenan.

putryteya said...

omeynyee ... omeynyee
geram sangat . mata diaaa !!

iizza said...

alorr comeynya..mata tu ori ker pakai contack lens tu..dah macam baby doll lak..:)

Asmara said...

giler comel!!

~Sweet Honesty~ said...

comellll sgttt

ejulz said...

nak baby comel camni gak.. hehe

el said...

comel siot
anak sape ni kak
haiii xde ke tuk tatapan tuk bby boy hahahahaha

eita said...

subhana Allah..comelnyer...

anisalya said...

memang comel. hehehe... itu anak perempuan. kalau baby boy kak? nnt terbekan muka perempuan susah pulak. hahaha...

QueeN TerataI said...

aduh! mmg comel bangat ni kak... geram sya tengok... :)

Myra Jay said...

Alahai comelnyer...
Memang macam anak patung ;)

Bila dah besaq sure lawa giler.. ;)

Che Rosliza Che mat said...

memng comel...geram tengok...lagi2 matanya..

Labels

Suke (845) Makan - makan (410) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (282) family (271) anak-anakku (236) Dunia (218) artis (203) Wanita (195) Tentang Aku (177) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) pekerjaan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) kehidupan (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...