Friday, June 22, 2012

MEE HUN TOMYAM yg simple citarasa IEDA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

* ahhaha salah taip tajuk , bukan meehun soup tapi mee hun tomyam

dah malas nak masak kan .. skrg menu lebih kepada bahan2 mee hun sahaja .. x nak makan nasi lagi .. nak diet nasi !!! .. kononnnnnnn muahhahaha .. lepas makan mee hun sup semangkuk nie .. hentam makan kacang lakk , pengat lahh ( akk sepupu bagi ) .. adoyaiiiiiiiiiiiii masa bila diet punn x tahu .. ekekek ok lahh kan .. sbb akk bfast dan lunch ngan shake herbalife .. soo bila balik nie .. rasa tekak nak makan semua ;))
layan ajelahhh menu campak2 akk nie .. simple as i can ....






anak2 joint sekali makan .. settle dinner kami mlm nie .. dah dekat kul 10 mlm baru dpt update .. bukan ape .. letih semacam aje ari nie .. maklummlahh sok cuti kan .. plan nak rehat dan golek2 lama sikit .. tapi still rutin x pernah habis .. kain bertimbun melambai2 nak suh lipat eekekek .. silap hb esok leeer jawabnyeee

oh yaaa ada yg bertanya tips untuk dptkan BE dan nak kekalkan lama sikit BE dlm blog kita kan .. akk x pandai sbnarnya .. nanti akk ceritakan dlm entry seterusnya .. sabar ye .. akk pun banyak skodeng blog2 sifu utk tgk berkenaan ini .. nanti akk sharekan ye ... yg nyata skrg semua bergantung pada rezeki yg allah berikan .. kalau dia nak beri , x ada sesiapa boleh menghalang begitu juga bila dia nak menariknya kembali .. insyaallahhh effort dari kita tuu perlu ada ;)


ok .. kita sambung esokk .. akk nak BW jap .. lepas tuu nak sleep .. jgn lupe kawan2  yeeee ambil sembahyang dulu sebelum tidooooooo ;)

19 comments:

  1. sedap nampak nya tu....

    ReplyDelete
  2. wow meleleh ayaq liuq sy ;p

    sup die tu nmpak mcm tomyam pon ade gak ;p

    ReplyDelete
  3. sup ayam ke kak..menggiurkan je..

    ReplyDelete
  4. Nnpk pun dah tau sedap...
    Kami anakberanak makan burger jer sorang satu mlm nii...

    ReplyDelete
  5. bihun tomyam ke?..
    sedap...
    ita makan cekedih je malam ni

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    anak2 saya pun suka sup2 ni....

    ReplyDelete
  7. resepi campak2 pun nampak sedap n menyelerakan jer hihihii

    ReplyDelete
  8. sedapnya...terliur pulak mlm ni. Campak2 pun nampak mengiurkan.

    ReplyDelete
  9. sedapnya....pandainya memasak....
    resepi x ada ka...eheheh

    ReplyDelete
  10. simple tu mesti sedap jugak kak. kak, herbalife ada air ke? BIL saya tengah cari air herbalife nak buat minum kot.

    ReplyDelete
  11. @Syazana Zainn aah dikk .. ekeke salah taip .. mee hun tomyam nie bukan soup ekekek ;) TQ dear ..

    ReplyDelete
  12. @~Sweet Honesty~ bukan soup ayam dear .. tomyam je ekeke ;)

    ReplyDelete
  13. @eita cikedih ! ... wah dah lama x dgr jajan tuu ekekek ... ;)

    ReplyDelete
  14. @Hilmirda Daud yelah dikk , campak2 aje .. senang jekan ;)

    ReplyDelete
  15. @~Z.U.R.A~ alaa zura .. simple aje dikk
    pakai kiub je punn ;)

    ReplyDelete
  16. @anisalya herbalife tuu aje memang kena campur ngan air dik .. dia macam ala2 milo tuu .. kena shake kan dia .. kalau minum yg dimaksudkan mgkin teamix dia koot .. ada2 .. ;)

    ReplyDelete
  17. kak..bak mai semangkuk hahaha

    ReplyDelete
  18. aduhaiii berbunyi perut dah ni :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...