Saturday, June 16, 2012

MADONA ~ OMG !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahhahahah macam x caya tgk wajah diva dunia hiburan nie .. madonna tampil dengan tanpa secalit make up .. dah ghuper hantu ekekkee .. seyesss .. x caya .. tgk lah bawah nie .. hurmmm nie kira original beauty lah kan .. kalau bangun pagi2 tgk wajah macam nie .. mau pengsan balik ekekke ..

 apa2 punn inilah hakikat sebenarnya wajah dia .. akk x heran sgt sbb pernah lah tgk wajah dia x bermake up sebelum nie .. masa dtg majlis kawin adik akk tahun lepas ! ... ahahhahahah caye tak ??? winkkkkkk



DIVA terkenal iaitu Madonna benar-benar telah mengejutkan para peminatnya di Rome, Itali apabila tampil tanpa secalit solekan ketika mengadakan latihan untuk persembahannya di sana.

Madonna, 53, yang kelihatan berbeza daripada kebiasaan jelas memperlihatkan wajahnya yang telah dimakan usia serta kelihatan pucat. Mengenakan baju berwarna gelap, penyanyi lagu Frozen itu juga dilihat mengenakan sarung tangan semasa menjalani latihan.

Penyanyi itu berada di Rome bersempena dengan konsert jelajahnya iaitu MDNA. Sebelum tampil dengan wajah pucat dan tanpa solekan, Madonna turut mencetuskan kontroversi baru-baru ini apabila mendedahkan payudaranya semasa mengadakan persembahan.



15 comments:

  1. hhish...tak mekap pun..takat pakai bedak kompak dgn lip ice ajer

    ReplyDelete
  2. Pucat jer muka dia...memang dah nmpak sangat dimakan usia....

    ReplyDelete
  3. umur dia dah sesuai dah dengan wajah tuh :D

    ReplyDelete
  4. sesuai la dengan umo dia pun kan...

    ReplyDelete
  5. dah berusia malas dah nak mekap

    ReplyDelete
  6. Sesuailah dengan umur dia :) hee

    ReplyDelete
  7. sesuaila wajah dgn usia dia tu. hihihi sya ni make up pun x kak. calit gincu jer

    ReplyDelete
  8. makin tua makin sewel pla..hihi

    ReplyDelete
  9. eeei . tak suka madonna . iluminati .

    ReplyDelete
  10. dia pakai sarung tangan tu agaknya tangan dia dah kedut2 kot kak.ehehe..

    ReplyDelete
  11. baru ori....
    rasanyer semua artis kalau tak mekap memang macam ni kan

    ReplyDelete
  12. Madonna dah tua...dah 53 umur dia..memang lain sebelum make-up gan selepas..

    ReplyDelete
  13. kalau make up semuanya jadi ctk kan..bukak make up tu dia..

    ReplyDelete
  14. jgnkan artis barat, artis kita pun ada yg mcm ni jugak. cntk sbb make up.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...