Wednesday, June 6, 2012

MAAJUN KAMPUNG UNTUK KESIHATAN LELAKI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

haaa nie nak beritahu maajun kesihatan wanita nie , tuk sedara akak ada buat utk kaum LELAKI juga .. baru semalam dia hantar kerumah bersama stok yg baru ! ... wah hebat .. ramuan dia memang berbeza .. keberkesanannya .. belum akak ketahui ekekek sbb mana nak cuba kan .. tapi tuk cakap TERBAIK utk lelaki lah , maajun buatan kampung nieee .. dibuat dari rempah ratus dan akar2 kayuu .. susah nak cari nie ... haaa harus akk amik satu kasi cik abang akak makan .. tgk macam mana .. ;)


ok2 .. macam biasa .. kalau ada yg berminat 
untuk lelaki mahal sedikit .. bekas bukan macam dlm gambar ye .. tapi kecil sedikit dari bekas sebelah kiri tuu .. RM 30.00 utk lelaki (10 ketul) .. dan macam biasa RM 15.00 (10 ketul ) utk wanita ..  kos pos RM 6.00 shj .. 

so jgn lupe siapa2 yg nak emailkan akk di
ieda0106@yahoo.com @ sms sahaja ! ... haaa buat pelanggan2 tetap akak yg sblm nie bertanyakan maajun utk suami mereka .. haaaaaa dah ada nie .. meh2 dekat dan cuba rasa kenikmatannya ! ... MAK AIH AYAT ! ... muahahha 


ps : stok yg lelaki sgt2 terhad ! .. siapa cepat dia dapat ! ... ;)

15 comments:

  1. ayat kene power kak...asal x disalah ertikan je...hehehehehe....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ok kann ekekek
      x melampau kan ekekke ;)

      Delete
  2. mak aiiiiiii ayat yg last x tahan baca tu kak..
    ekekekkekekekek!! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek ye dikkk ayat kasi power sikit !

      Delete
  3. errrrrr... hehehehehe kak... tukar lg template?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dik .. saje gatai2 tangan ... ekeke

      Delete
  4. perghhh maajun tu tak tahan g...kalo jamu leh lg telan...stakat ni alhamdulillah...hubby tak perlu makan apa2...heheheeheeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa maajun ler senang makan G .. gentel2 telan je .. macam makan pil :) tapi yg nie akk kunyah je .. rasa macam "asidah" dik ! .. sedappp rasa panasss je badan .. x lah sejuk ! .. ;)

      Delete
  5. wahhhh wahhh ibukk ieda, sudah jd model ratu jamu yeakkk ..

    sy enggak buleh makan , ngndgan buk ..

    ReplyDelete
  6. akak boleh jadi model jamu ni kak...hihihi..

    kak mekasih dah adjust header tu...saya dh letak yg terkini tu...sayang akak byk2 tau...

    ReplyDelete
  7. respect kat sape2 yang boleh telan majooon ;p

    ReplyDelete
  8. Suami saya tak suka makan ubat hihihi...maajun elok untuk wanita...

    ReplyDelete
  9. Yg tradisi memang bagus ieda. Pandai ieda commercialkan...

    ReplyDelete
  10. sekali pandang mcm coklat la kak! hahaha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...