Wednesday, June 27, 2012

LUNCH DI RESTORAN TERAPUNG & DURIAN OH DURIAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

lepas kejadian langgar tuu , adik akk terus ke workshop dipandu kawan melalui telefon .. maka berpisahlah kami 2 buah kereta .. adik dan wife dia ke workshop dan akk bersama ummi dan ayah meneruskan perjalanan ke destinasi kami yg dah biasa sampai iaitu PASAR PAYANG .. dek kerana bosan dgn situasi tuu , akk dah cakap ngan mak malas nak masuk pasar payang .. kami jalan2 di sekitar luar pasar sahaja .. huhuhu mood dah x der .. ongkos lagilahh .. kalau singgah konperm semua nak ekkee

soo hubby cakap , x yah lah masuk .. kita tgk buah2an di luar situ sahaja dan akk belilah seikit asam2 , buah gajusa dan kacang cerdik .. hurmm berbaloi sbb disini murah kan .. soo moh lah layan pic2 kami disini sepanjang tghari tuu .. huhuhuhu




 bermacam2 benda yg dijual disini .. minuman ada .. buah2 pun ada .. ;) dah lah panas kann .. semua nak ;)

intai2 buah durian .. sekali beli 2 beg ...aahhaha sakan kami menyental durian 
tgh ari tuu ;)

kami dah plan nak makan disini .. ok lahhh , but pilihan x banyak sbb dah agak
 lewat kami makan ;)



haaaaaaaaaaa tgk aksi2 makan deyan nie .. ekekke .. sedapppp nie semua lepas kami makan tghari .. soo pergerakan makan agak slow ekeke ;)





haa macam biasa pic poyo akk dan hubby .. dia buat x layann aje anak2 amik gambar , amcam tulah .. kebiasaanya hubby akk nie x der emosi sgt huhuhu 
all pic taken by amanina ! ...


ps : airini sebuk sgt2 huhuhu sempat update 2 entry aje .. mlm nie nak ganti BW .. biasalah kann , ada masa2 kita free , ada masa2 kita sebukk manjang .. kebetulan tgk anak mamber di hsp .. tu yg x terkejar masa tuu ;)


12 comments:

  1. papa mifz pun pernah makan kat situ kak...tapi dah lama dah...zaman bujang dulu...;)

    ReplyDelete
  2. kak..laici n cendol tu menggoda laa...huhuhu

    ReplyDelete
  3. wahhh best arr..durian my feveret..abes ank branak suka mkn diyan..hehee

    ReplyDelete
  4. salam Ieda..bestnya mkn derian!.Kt sini ada gak org jual derian tp suami blm membeli lg :D

    ReplyDelete
  5. ohhhh negeri kelahiran saya tu... hihii... selalu singgah pasar payang je.. xpnh try lg restoran ni.. :-)

    tp buah laici + air cendol tu betoi2 mggoda kak.. :-)

    ReplyDelete
  6. el baru pas mkn duyan kak
    kentut pun masyukkk ohsem hahaha

    ReplyDelete
  7. hi kak...ermm teruja betul tenguk cendul tu teringin betul tapi sayang tengah batuk2 n selsema terpaksa tahan dulu...

    ReplyDelete
  8. wah sedapnya terliur2 nengok durian tu..

    ReplyDelete
  9. sudaa terlioo tgk laicii tuuu......

    ReplyDelete
  10. perghh cendol tu nmpk sedap arrr!

    ReplyDelete
  11. macam2 ada kat ganu kita...dah lama tak pergi pasar payang...

    ReplyDelete
  12. akak..cendol tu..arghhhhhhhhhh...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...