Tuesday, June 26, 2012

KHAS BUAT YG SUKE POSING - POSING POS DLM FB

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua


buat renungan kita bersama .. ada benarnya kata2 ustaz ini .. menegur dan menyapa kesalahan seseorang itu besar pahalanya .. menerima @ tidak terpulang kepada diri sendiri kerana allah dah berikan setiap kita akal dan fikiran utk berfikir .. kerana balasan allah kepada hambanya adakalanya dtg kepada individu itu sendiri TETAPI paling kita takuti bila ia datang untuk kita semua .. so ! ... renung2kanlahhhh ...

TQ buat ADIK IZAN dua hati menjadi satu atas perkongsian ini .. ;)

25 comments:

  1. dalam fb/dalam blog pun sama...pos gambar anak boleh kot...sbb anak-anak semua comel....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Ieda

    buat pengajaran

    ReplyDelete
  3. @izan mama mia kalau dlm blog nie rasanya bertapis layie sbb kena pilih kan .. sbb kalau banyak2 dia x leh upload ekeke .. klau dlm fb x leh lak nak upload sikit2 ekeke ..

    aah suke je post pic anak2 nie .. pun kena ada watermark , risau org salah gunakan ;)

    ReplyDelete
  4. baik utk renungan bersama.. :)

    ReplyDelete
  5. heehhe pesen skang kan
    amek gamba sure nk wat muke cam gitu

    ReplyDelete
  6. lps ni..berhati-hati kalo nk post pic..tp rsanya..lya xpnh ambik pic wk muka pelik2.. smuanyermimik senyum & control ayu.. hehe

    ReplyDelete
  7. tu la kak..pelik tgk budak2 muda le ni..

    ReplyDelete
  8. akak now dah makin kurang load gambar kat FB. just gambar ke Kashmir je yg tak tahan.hee..

    ReplyDelete
  9. setuju sangat dengan apa yg dinyatakan di atas ni.

    ReplyDelete
  10. heheheh ada bc jugak.dulu masa muda2 suka lah cm tu.hehe

    ReplyDelete
  11. Betul jugak kata Ustaz tue...Banyak gambar kat FB cam tuekan..

    ReplyDelete
  12. hahaha bermusim skrng pose gituew....baek take note...IA moga berubah ke arah lebey baik

    ReplyDelete
  13. kebanyakan kita suka post gambar online.... hati2 kalau nak post kan?

    ReplyDelete
  14. peringatan untuk say jugak ni kak...:)


    psss...kak ida mcm ne nak tepek watermark tu kak..hehehe...sowi banyak tanyak lak..:)

    ReplyDelete
  15. pelik betui ape yg centek sgt dok buat mulut muncung mata terjegil tu .......::tgh geleng pala::

    ReplyDelete
  16. As salam Kak,

    Marya suka amik gambar & posing-posing... Ya ALLAH, tetiba terasa takut lak...

    Tp xdelah amik gambar kembong2 pipi, muncung2 mulut...adeh... kalau sy buat gitu confirm org menyampah.. huk3

    ReplyDelete
  17. sya gila menyampah tgk gamba2 mcm tu kak.. geli geleman... hehehe

    ReplyDelete
  18. tipu lah kalo el kata wat gambo muncung2...aah cam kiut jek hahahahaha
    tp skang xde dah wat..tau diri ini x cute kahkahkahh pasan je hehehehe
    tp kdg2 tu xde niat ape2 pun...kdg2 xsengaja...apa2 pun elak lah kan dr wat cam tu..hehehe kalo nak tempek gak...sndiri mau igt kan kak

    ReplyDelete
  19. tu la kann , betul jugak ! padan muka dorang yg suka posing ala2 pipi kembong ! HAHHA

    ReplyDelete
  20. dalam blog ke dfb tak ada posing2. dah lama tk pos dlm fb. dah bertahun. hehehe..

    ReplyDelete
  21. yg remaja mmg banyak posing mcm tu.... yg terjelir lidah tu yg tak tertahan....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...