Friday, June 22, 2012

JIMMY terkejut ISTERI BERBOHONG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hurmm entahlahh .. x tahu nak cakap apa dah
yg tahu , kesiannn kat anak yg menjadi mangsa huhuhuh


PETALING JAYA: Pengacara, Jimmy Shanley Norjahan Salleh amat kecewa dengan isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy kerana membuat kenyataan tidak benar kononnya mereka telah berjumpa bagi membincangkan isu rumah tangga yang hendak diselesaikan secara baik luar mahkamah.

Jimmy, 32, berkata, kali terakhir dia bertemu dengan isterinya adalah pada 4 Oktober tahun lalu di kediamannya di Putra Heights, Subang Jaya, dekat sini dan tidak lagi bertemu selepas itu.

"Apa yang dinyatakan oleh isteri saya adalah sama sekali tidak benar dan saya amat terkejut dia memberikan komen sedemikian kerana kali terakhir saya jumpa dia pada 4 Oktober tahun lalu.

"Bagaimanapun saya tidak mahu ulas panjang-panjang kerana enggan kisah antara kami lebih bertambah buruk," ujarnya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini pada Khamis.

Jimmy diminta mengulas kenyataan isterinya yang disiarkan mStar Online pada Khamis degan mendakwa mereka telah bertemu secara peribadi untuk berbincang bagi menyelesaikan kes perceraian mereka di luar mahkamah secara baik serta soal penjagaan anak.

 

Nursuhaila, 25, berkata, dalam pertemuan yang diadakan baru-baru ini, dia telah mencadangkan kepada Jimmy untuk berpisah dengan baik manakala hubungan mereka yang keruh itu dapat menjadi seperti sahabat.

Bagaimanapun Suhaila, dia tidak dapat berbuat apa-apa kerana Jimmy masih tetap dengan keputusannya untuk menyelesaikan kes itu di mahkamah.


dah kenapa ngan bini dia erkkk ?? 
adakah salah satu kes MEROYAN ??? huhuhu siapalah yg tahu huhhu


15 comments:

  1. Hehe...meroyan ek? Tu la akak pun rasa mcm tu...unless dia memang mereng dari kecik..ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kak .. sedey lakk
      rasanya somethings wrong dgn isteri dia nie huhuh
      ciannn jimmy .. mude layie
      cari lain lahh sebagai ganti ..huhuh

      Delete
  2. x abis2 lg diorg ni kan kak.. tgk jela.. aduyaiii

    ReplyDelete
  3. salam Ieda..semoga pertelingahkan mereka suami isteri dpt diselesaikn dgn baek.
    Malu dgn masyarakat yg sentiasa mengikuti kisah mereka di dada2 akhbar.Byk keburukan diri yg telah trserlah..
    Semoga ada pengakhirannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak ..
      sedihh anak yg kecil punn jadi mangsa ..
      x tahu apa2 ... sib baikk masih kecil kan akk
      kalau dah besar sure terkejut x leh terima semua nie

      aahh dah kecoh .. malu je .. buka aib sendiri , terpaksa .. dah x der
      jalan penyelesaian tu lah pasal huhuh

      Delete
  4. mcm2 hal diorang ni...

    ReplyDelete
  5. tak tau le sapa betul, sapa salah.. lagi2 ada campur tangan keluarga

    ReplyDelete
  6. no komen la kak..malas nk ambk pot crita artis ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk pun x tahu nak komen apa .. tu yg up story utk renungan
      kita bersama ... harap2 dpt jadikan landasan bagi
      kita bila dlm situasi macam nie @ harap2 x mo ada dlm situasi ini

      haa molek juga utk yg belum kawin , jadikan renungan dan ikhtibar ;)
      insyaallahhh

      Delete
  7. asslam eida..macam2 meroyan ada kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke saya teka2 aje tuu kak
      sbb pelik ngan wife dia nie ..
      sampai bohong2 bagai .. kat wartawan lak tuu
      satu dunia leh tahu hhuhu

      Delete
  8. Tak habis2 lai kisah rummahtangga doran ni

    ReplyDelete
  9. cariklah jalan terbaik demi anak yang masih kecik tu. kesian dia jadik rebutan mak bapaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan dik
      nasib baik bb masih kecil
      kalau dah besar , sure dia nangis aje tgk keadaan macam nie hhuh

      Delete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...