Friday, June 1, 2012

ITS MY DAY !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dengan nama allah yg maha pemurah lagi maha mengasihani .. di pagi yg indah jumaat penghulu segala hari , hari ini bersamaan 01 Jun 2012 , genaplah usia kuuuuuu tutttttttttttttttttttttt ecehh malu nak cakap .. 36 tahun ... oh ... oh ... dah 36 erkkk .. x rasa pun ! .. aahahhaha .. lawak lah akk nie kan ... 

syukur alhamdulillahhh kupanjatkan kehadrat illahi kerana sehingga kini ku diberikan peluang utk menikmati dan merasai nikmat kehidupan yg diberikan oleh mu allah asa wajalla ... bersama anak2 dan suami yg aku cintai .. ku mohon agar diri ini dipanjangkan usia , terus memberikan aku kesempatan utk mendambakan diri terhadap mu ya allahhh dan ku mohon pada mu agar kau panjangkan impian dan kasih sayang diantara kami sesama ummat , insyaallahhh

36 sudaaaa !

pagi2 lagi hubby dah buat hati akk sedih , merajuk dan sayu .. x semua lelaki romantik didalam dunia ini .. tapi sekurang2nya ucapan yg amat bermakna itu dapat dibisikkan kepada diriku ini isterinya .. huhuhu nak buat macam mana .. redha dengan apa jua yg allah berikan .. akui dan menerima seadanya insan itu .. 

semoga sinar kebahagiaan sentiasa menyinari kehidupan dan menyuluh jalan ku ... adesssssssssssssssss , bila akk call dia btahu akk ada sediakan sarapan utk dia .. barulahh dia ucapkan terima kasih dan EPPY BDAY ! ... huwaaaaaaaa mencik ! ... :)


40 comments:

  1. Selamat hari ulangtahun kelahiran Ieda. Jangan harapkan dia berbuat sesuatu yang memang di luar kebiasaannya. Cukuplah kita tahu yang suami memang sayangkan kita. Itulah yang kakcik amalkan bagi mengelakkan diri menjadi terlalu meminta2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih kak ..
      yeee .. huhuhu akk buat saya sayu balik
      adakalanya benda2 macam nie membuatkan hati seorang isteri nie sayu dan sedih .. x nak hadiah tapi cukup sekadar ucapan penuh kasih dari yg tersayang .. tapi ieda x pernah merungut kak .. redha kerana itulah dia .. cuma sesekali hati nie merintih .. siapalah yg tahuuuu .. adehhh cam dlm lagu lak ... ekekek
      insyaallah kakchik , tkasih atas nasihat itu .. ieda hargai dan semat baik2 agar ieda tidak terlalu meminta2 .. huhuhu .. ;)

      Delete
  2. hepy besday kak ieda........tak jauh beza umur kita.....walau dh 36 masih sweet lagi kan.........
    tunggulah nnt tentu ada suprise dari sidia....moga cinta kalian makin teguh.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih izan ..
      harap2 adalah dik .. huhuhu ;)

      Delete
  3. hepi besday to u
    hepi besday to u
    hepi besday to kak ieda the gojes women in the world
    hepi besday to u
    smoga akk diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki, pjg umo dan bahagia dalam kehidupan akk bersama org2 yg tersayang...hehehe

    kak..org laki2 mmg cam tu
    tarikh2 istimewa ni cepat bonau lupa

    xpe kak mlm kang akk wat party buih x..party buih atas katil lor..muahahahaha

    smoga akk ceria2 hari ini
    coz today ur besday..no sedih2 k
    senyum skit...:)

    ReplyDelete
  4. SALAM EIDA..happy birthday.semoga panjang umur..murah rezeki dan bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  5. hepy besday k.ieda..semoga panjang umur dimurahkan rezeki...bahagia bersama keluarga tersayang dan hidup di dalam rahmatnya..in-allah...:)

    ReplyDelete
  6. Happy besaday kak...Jgn sedey2 ya hari ni....

    Muka berseri2lah hari ni...i loikee... :)

    Semoga berbahagia + Success selalu ya k.ieda!

    ReplyDelete
  7. Selamat Harijadi buat akak :)
    Semoga terus dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki yg bnyk & semoga sentiasa berbahagia disamping keluarga tercinta dibawah lindunganNya,amin..

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday kak, all the best to u ya!!

    ReplyDelete
  9. walau hati sayu dengan si dia, nampak muka ieda tetap ceria dalam gambar tu tau! Sweet je birthday woman kita hari ini...hehe.

    Selamat sama umur dengan yus...hihi. Happy birthday ya ieda....semoga terus berbahagia hendaknya di samping keluarga tercinta.

    ReplyDelete
  10. hepy bday kak.. moga doa2 akak semua dimakbulkan yea..(^_^)

    ReplyDelete
  11. selamat hari ulang tahun kak ieda...jgn sedih2 kak ieda ini kan hari yg bermakna buat kak ieda, semoga kak ieda sentiasa ceria dan berbahagia di samping keluarga tersayang :-)

    ReplyDelete
  12. As salam eida.
    Happy birthday....semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan rezeki.Semoga Allah merahmatimu dunia dan akhirat.Aminnn.

    ReplyDelete
  13. akak rileks la ... laki saya pun tak romantik tp kami bahgia... hehehe
    kite tak perlukan romantik tp klu si dia sgt bertanggungjawab itu lebih penting betui tak ???hehehe

    hapi besday kak ... semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur .....

    muka tu tak gaya 36 pun ... masih tegang ..hehehe berkat herbalife ke ??

    ReplyDelete
  14. @el ekekek hampeh ko dik .. ahhahaha buat akk sakit peyut je baca mesej ko nie ekekek
    TQ .. TQ .. semoga segala doa2 el buat akk makbulll hendaknyeee ;))

    ReplyDelete
  15. happy birthday kak! may Allah bless u..have a nice day!

    ReplyDelete
  16. happy birthday kak.. semoag akak terus success dan bahagia disamping keluarga... May Allah bless u!

    ReplyDelete
  17. Ur day Kak Ieda?
    yg ke 36?
    cam tak caya...
    akak cam muda baya2 saya je, hehehe...

    Hepi birthday Kak!
    moga sihat , ceria, dan dimurahkan rezeki Allah taala, ku doakan Kak Ieda bahagia bersama keluarga tersayang... tiup lilin nya la kak malam ni! heeee~

    ReplyDelete
  18. lawaklaa Kak Ieda ni..org lelaki mmg cmtu...kadang² suka buat lupaa..nak tgk kite muncung mulut ke tak..hahha..anyway..SELAMAT HARI JADI..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..bahagia hingga ke akhir hayat bersama suami dan anak² tercinta..dah dah..senyum..takmo majukkk :P hehehe

    ReplyDelete
  19. happy birthday akak. 36 tahun tapi mudah macam 16 tahun tau. muka akak tak nampak 'tua' pun. haha.

    semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dalam limpahan berkatNya.

    ReplyDelete
  20. same case with me, dah nak petang baru hubby prasan birthday kite itu pun kena tunjukkan clue..hehehe
    Happy birthday k.eida.. moga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu..
    ermm..cam segan je nak panggil akak sebab umur kita tak jauh beza hanya 1 tangga je pun hehehe..
    anyway happy sweet 36 ^_^

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. Happy birthday moga muda selalu...dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baek...amin!!

    ReplyDelete
  23. Allah selamatkan kamu 3x :)

    so suwiittt la....
    hahaha husband akak nk mnja2 la tuuu ;p

    ReplyDelete
  24. Happy Birthday Kak Ida.Moga dimurahkan rezeki selalu serta dikurniakan kesihatan yang baik dan berpanjangan..Jangan sedih2 ye kak

    ReplyDelete
  25. happy birthday kak ieda..alaaa,age is just a number je kak..;D

    ReplyDelete
  26. happy bufday kak ida! muda lagii 36 tuu..hehe :)

    ReplyDelete
  27. kak Ieda..selamat hari lahhir!!! semoga terus dimurahkan rezeki n dikurniakan kesihatan yg baik ye..nway, bukan laki akak jek yg tk romantik..laki sy pon lebey kurang dua kali lima kot..ekekekekeke..

    ReplyDelete
  28. Happy Birthday Kak Ieda. Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmatnya buat akak. Amin.

    ReplyDelete
  29. Happy Birthday kak, semoga dipanjangkangkan umur dan dimurahkan rezeki..

    Maybe hubby nak buat kejutan kat akak kot...
    Tunggguuuu :)

    ReplyDelete
  30. ontanjoubi omedetou to akak
    sweet 16 gituew auwwww
    age just number akak
    x mau sedey2 mana tahu blk nnt ader surprise dari somi ker @.@

    ReplyDelete
  31. Selamat hari lahir kak ieda..semuga dilimpahi rezeki...aamiin

    ReplyDelete
  32. Selamat hari lahir buat ieda semoga dikurniakan rezeki yang murah dan juga kesihatan yang baik. Amin.

    ReplyDelete
  33. Selamat Ulangtahun Kelahiran yg ke 36 buat kamu sis...semoga kamu sentiasa dlm rahmatNYA...Semoga kamu juga sentiasa diberikan kesihatan yg baik..dimurahkan rezeki dan ketenangan hati menghadapi hari2 yg mendtg...Aminn....

    ReplyDelete
  34. happy besday kak ieda...semoga panjang umur murah rezeki..terus bahagia ye..

    ReplyDelete
  35. selamat hari jadi ke 36 utk kak ida.. masih muda belia lg tu kak :)

    semoga berbahagia selalu yer....

    ReplyDelete
  36. happy birthday kak ieda....betullah awet muda gitu....

    ReplyDelete
  37. Hepi belated day Ieda,moga pjg umur,murah rezeki dan dirahnati Allah SWT.
    Samalah kita umur 36 thn ya....

    ReplyDelete
  38. Selamat Hari Lahir Kak ieda...Semoga Kak ieda Panjang Umur dan di murahkan rezeki di samping suami tersayang...Sorry lambat Wish...balik kampung...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...