Tuesday, June 19, 2012

HELIZA HELMI & KOLEKSI HIJABNYA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaa dah kuar dahhh .. skrg kan musim anak2 dara zaman skrg berfesyen ngan jilbab .. huhuh macam2 jenis skrg nie .. macam2 pattern dan style .. kalau tenung betul2 dah gaya membelit leher lakksss .. ekekek uishhh cantik tapi still akk x berkenan .. bukan jiwa muda lah katakan kan ekekke ..
ok2 kalau ada sesiapa yg nak try style terbaru ala HELIZA nie .. moh ke laman dia HELIZA HELMI HIJAB

Difahamkan Heliza Helmi telah menceburi bidang perniagaan tudung pada pertengahan tahun 2011 dengan menghasilkan jenama tudung Heliza Helmi Hijab. Selain daripada tudung, Heliza turut menjual telekung Heliza Instant Telekung sememangnya telekung tersebut sangat mudah dipakai bagi mengerjakan solat. Heliza juga turut menunjukkan cara pemakaian tudung rekaannya.




 

akk memang dah lama suke dia since dlm AF lagi .. nak2 dia berlakon citer haper tuu ngan awal tuu .. rasa macam dia secocok aje ngan awal kan  .. TAPI biasalah .. gadis yg baik utk lelaki yg baik upsssssssss ( bukan kata awal x baik wokeh ! ... ekek ) ... haaa sesiapa dpt dia nie beruntung kan .. muda2 dah ada semangat berniaga macam nie .. memang ligat lah dia nie ;)

25 comments:

  1. cute sgt dia nee..suke tgk muka dia..sucii jerr

    ReplyDelete
  2. Heliza ni cute. saya suka tgk dia juga dlm syurga cinta yg berlakon bersama awal...

    ReplyDelete
  3. cantik tudung2 tu tp rasanya tak kesampaian le nak pakai..

    ReplyDelete
  4. Ada telekung instant rupanya, kihkih ni baru akak tau :D

    ReplyDelete
  5. cantik dia ni.
    semoga bisnes dia sakses selalu :D

    ReplyDelete
  6. cantik mmg cantik..tp falsya lagi prefer yg simple2 jer..;)

    ReplyDelete
  7. Comel tuan tudung tuh. tp cara pakai tu cam berbelit sket. huhu..

    ReplyDelete
  8. dapat calon bini macam ni kan best.. (",)

    ReplyDelete
  9. Cantik orgnya cantik pemakaiannya, Cuba saya pakai gitu, dah mcm balut nangka rasanya hihi

    ReplyDelete
  10. memang comel la.. bila pakai tudung berfesyen gitu lagi nampak comel:)

    ReplyDelete
  11. perghhh bagus giler market kat produk2 gini...professional gilerr! salute!

    ReplyDelete
  12. sy pun sk heliza ni... manis je kan dia.. :-)

    ReplyDelete
  13. hijab dia sangat chantik...
    thanks for sharing info

    ReplyDelete
  14. Sesuai dengan Heliza-comell ;)

    ReplyDelete
  15. cantik sangat heliza ni... untungnya lahai, muda2 dah bergelar bisneswomen.

    ReplyDelete
  16. dh maju dia ni ye..muda2 dh berjaya..

    ReplyDelete
  17. Memang cantik-cantik hijabnya...Heliza pun comel..

    ReplyDelete
  18. hehehe... berbelit2 tapi yang pastinya labuh menutup dada.

    ReplyDelete
  19. Salam...saya ada jual tudung heliza helmi with tutorial...jemput singgah ye..insyaAllah haga berpatutan

    https://www.facebook.com/ProperHijabCollections

    ReplyDelete
  20. Cantiknya..sejuk mata memandang. Maha Suci Allah

    ReplyDelete
  21. Cantiknya..sejuk mata memandang. Maha Suci Allah

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (179) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...