Tuesday, June 19, 2012

HELIZA HELMI & KOLEKSI HIJABNYA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaa dah kuar dahhh .. skrg kan musim anak2 dara zaman skrg berfesyen ngan jilbab .. huhuh macam2 jenis skrg nie .. macam2 pattern dan style .. kalau tenung betul2 dah gaya membelit leher lakksss .. ekekek uishhh cantik tapi still akk x berkenan .. bukan jiwa muda lah katakan kan ekekke ..
ok2 kalau ada sesiapa yg nak try style terbaru ala HELIZA nie .. moh ke laman dia HELIZA HELMI HIJAB

Difahamkan Heliza Helmi telah menceburi bidang perniagaan tudung pada pertengahan tahun 2011 dengan menghasilkan jenama tudung Heliza Helmi Hijab. Selain daripada tudung, Heliza turut menjual telekung Heliza Instant Telekung sememangnya telekung tersebut sangat mudah dipakai bagi mengerjakan solat. Heliza juga turut menunjukkan cara pemakaian tudung rekaannya.




 

akk memang dah lama suke dia since dlm AF lagi .. nak2 dia berlakon citer haper tuu ngan awal tuu .. rasa macam dia secocok aje ngan awal kan  .. TAPI biasalah .. gadis yg baik utk lelaki yg baik upsssssssss ( bukan kata awal x baik wokeh ! ... ekek ) ... haaa sesiapa dpt dia nie beruntung kan .. muda2 dah ada semangat berniaga macam nie .. memang ligat lah dia nie ;)

25 comments:

~Sweet Honesty~ said...

cute sgt dia nee..suke tgk muka dia..sucii jerr

Alieza Dayasari said...

Heliza ni cute. saya suka tgk dia juga dlm syurga cinta yg berlakon bersama awal...

xila riston said...

gewammmmm! comel!

kak tini (umialya) said...

cantik tudung2 tu tp rasanya tak kesampaian le nak pakai..

whitecappuccino said...

dia ni comel!

Dinas Aldi said...

Ada telekung instant rupanya, kihkih ni baru akak tau :D

mamyharraz said...

cantik dia ni.
semoga bisnes dia sakses selalu :D

Falsya said...

cantik mmg cantik..tp falsya lagi prefer yg simple2 jer..;)

Liza said...

Comel tuan tudung tuh. tp cara pakai tu cam berbelit sket. huhu..

Gen2Merah said...

dapat calon bini macam ni kan best.. (",)

Aju Mohit said...

Cantik orgnya cantik pemakaiannya, Cuba saya pakai gitu, dah mcm balut nangka rasanya hihi

Nieza said...

memang comel la.. bila pakai tudung berfesyen gitu lagi nampak comel:)

Mr.Clive said...

perghhh bagus giler market kat produk2 gini...professional gilerr! salute!

IntaNBerliaN said...

sy pun sk heliza ni... manis je kan dia.. :-)

:: Mrs.Eady :: said...

comel je dia :)

BeRRy MuMMie said...

hijab dia sangat chantik...
thanks for sharing info

Myra Jay said...

Sesuai dengan Heliza-comell ;)

Izan Ishak said...

cantik sangat heliza ni... untungnya lahai, muda2 dah bergelar bisneswomen.

fieda said...

dh maju dia ni ye..muda2 dh berjaya..

Che Rosliza Che mat said...

Memang cantik-cantik hijabnya...Heliza pun comel..

anisalya said...

hehehe... berbelit2 tapi yang pastinya labuh menutup dada.

purplegarden.blogspot.com said...

Salam...saya ada jual tudung heliza helmi with tutorial...jemput singgah ye..insyaAllah haga berpatutan

https://www.facebook.com/ProperHijabCollections

intan syafinaz ahmad said...

Cantiknya..sejuk mata memandang. Maha Suci Allah

intan syafinaz ahmad said...

Cantiknya..sejuk mata memandang. Maha Suci Allah

intan syafinaz ahmad said...
This comment has been removed by the author.

Labels

Suke (845) Makan - makan (410) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (282) family (271) anak-anakku (236) Dunia (218) artis (203) Wanita (195) Tentang Aku (177) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) pekerjaan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) kehidupan (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...