Tuesday, June 12, 2012

BILA BERCUTI LAMA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhuhu x sempat nak BW .. x sempat nak update blog .. huwaaaaaaa dari pagi sampai lepas lunch nie still banyak kerja yg perlu dibereskan , kebetulan BOS besar ada meeting esok di KL .. macam2 yg perlu disediakan utk meeting tuuuu .. huhuh " last minute " lagi !!! ... sgt2 benci buat kerja macam nie , nak wat camnee kan .. & akk juga sebuk membuat persiapan budak2 nursing FINAL EXAM LJM ( Lembaga Jururawat) 
yg akan berlangsung esok :( .. x terkejarrrr
nie akk curi2 update juga .. entry AWANA x sempat lagi nak update .. insyaallah akk update mlm2 sikit ok .. nieee paling sedih bila nak BW punn x sempat .. sempat update utk wish bday sabriena aje .. nak balas komen2 kalian x kesampaian lagi ..............

MOHON MAAF BANYAK2 .. sbb x dpt nak kunjung balas uols .. sgt2 hargai atas penyinggahan kalian di teratak akk nie ... maklumlahhh bercuti lama kan .. ( ishhh lama ke 3 ari ?? huhuh ) ... insyaallahhh kalau sempat petang2 sikit dan konpermm mlm nie akk jejak uolss kembali

akhir sekali

TERIMA KASIH ATAS UCAPAN BDAY BUAT MY LIL
PRINCESS NUR FATIN SABRIENA yg ke 8 tahun ...
semoga doa2 kalian menjadi kenyataan 

dan pada yg bertanya rambut anak akk tuu .. ia .. rambut akk & hubby masa kecik macam tuulah .. kami anak2 beranak rambut memang perang dan bukan pure black .. ;) soo sape2 admire leh letak pic sabriena utk tatapan ibu2 ngandung ekekkee .. ecehhh !!! .. ;) dan utk fieda .. insyaallahh dikk akk tukarkan nanti ye ..  dah siap akk akan email terus ... ;))


22 comments:

  1. Takpe kak take ur time, seronok bercuti kan, release tension

    ReplyDelete
  2. saya ada jek disini kak...hehehe

    ReplyDelete
  3. tak pe .. sila selesai kan kerja dulu

    ReplyDelete
  4. Siapkan kerja dulu. Bila dah boleh 'tarik nafas' nanti, baru bw ya. :)

    ReplyDelete
  5. Kita ni bekerja ieda... ada masa memang busy tak terkata. So kena buat mana yg lebih utama.

    ReplyDelete
  6. jalan2 kesini...sibuk gak mggu ni lg2 dgn bdk2 sekolah dah start camni.

    ReplyDelete
  7. bestlah dpt cuti lama kak.. hehehe...
    kerja tu smp bila2 pun mmg xkn habis so kenalah pandai2 bahagikan dan mana yg plg penting

    ReplyDelete
  8. bz yer kak.. kalo ejulz mmg pening buat keje bnyk2.. hehe.. maksud ejulz blm abis keje ni dh disuruh buat keje tu pulak..hehehe

    ReplyDelete
  9. kite pun bz akak, xsempat update blog trs...huhu...

    apa2 pun family first, work 2nd & blog 3rd (itu sy la..huhu)

    ReplyDelete
  10. ade mase nnti baru la BW kan :)

    ReplyDelete
  11. RELAX.... JGN TERGESA2... SIAPKAN APA YG PENTING DULU

    ReplyDelete
  12. alahai ciannya akak terkejar2.. x pe kak take ur time k.. :)

    ReplyDelete
  13. yg penting harus didahulukan..jgn kelam kelibut kak..(^_^)

    ReplyDelete
  14. Xpe kak.... Nanti leh bw.... Kasi settle keje akak dulu... Biase la tu kak, keje last minit mmg menyusahkan.. Buat kite tekejar2....

    ReplyDelete
  15. happy birthday buat sabrina...

    yana pun bizi jugak bulan 6 ni buat cukai dan akaun..rasa tk sempat nk update belog jugak..

    nanti yana baca belog akak diam2 kalau tk sempat sign in blogger :)

    ReplyDelete
  16. nk kne selalu singgah sini tgk rmbut ank2 akak lah... kikikii

    ReplyDelete
  17. cuti dah habis.. sambung balik berkejaran.. hehe

    ReplyDelete
  18. takpe kak, dah free nanti boleh lah all out bw hehe

    ReplyDelete
  19. xper. dolokan yg lebih pntg dolo kak :)

    ReplyDelete
  20. Kalau lepas bercuti..memang sibuk sikitkan...nak balas orang komen lagi...

    ReplyDelete
  21. takpe kak.. dahulukan yg lebih penting ye!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...