Friday, June 29, 2012

BILA ANAK-ANAK KU BERPHOTO "GEDIKS"

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

nak salah kan sape ?? nak buat macam mana kann .. anak2 sape nie ?? kalau x kenal anak sendiri kes berat lah kan .. tapi awal2 dah cakap , anak2 ku sekaliannn jgn ober okehhh ! .. nanti mak x sanggup nak tgk .. TAPI entah masa bila mereka berfoto gediksss macam nie ahkakkk pun x perasan dan x tahu .. tahu2 masa nak upload pic dlm nie dah ada dahhh .. hurmmm sure kes amanina dpt kamera lah nie .. huhuhu layan jelahh , pic semua lokasi di KT aritu .. ;))




tgklah si kakak amanina niee .. x padan tuu , nak jugak pose ngan topi amni tuu ..dah nampak kepala besordari topi dahh .. nak buat macam mana .. body je beso tapi akal masih darjah 4 ekeke ;)






tudia ! .. x leh blah kannn ;))


hurmm ekeke sabor je tgk pic nie .. macam2 lah budak berdua nie .. naik malu lak bila mereka pos2 macam nie .. nak tahu sape amik pic2 semua nie .. haa nielah hasil tembakan my hubby ! .. not bad lah cayunk ! ... huhuhuhuhu


last sekali , my mom pun sama naik .. asal cucu2 amik pic .. macam2 pos ada .. ekekek dah tgk balik pic2 nie naik lucu lak .. ahahahah semua inilah kesayangan akk selama2nya ..

ok .. maka berakhir lah kisah cuti2 kami ke AWANA KIJAL .. tkasih kerana sudi membaca dan melayan pic2 akk yg x seberapa nie .. ;) & selamat bercuti semua ............ yehaaaaaaaa sok cuti .. nak pi ktn beli kain pasang dan sebagainya .. puasa dah nak dekat .. sepasang baju x berjahit layie .. baju melayu anak teruna dan cik suami lum layieee beli huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa




23 comments:

  1. amboi amik gambar x henggat.. but plg suka yg last foto tu classssssss!

    ReplyDelete
  2. fuhh mmg hebak posingnyaa..hehe..anak akak sume shat2..geram lak nengoknya..hihi

    ReplyDelete
  3. Fuh!! kemain lagi diorang ek..?

    Yela kemana tumpahnya kuah kan :D

    ReplyDelete
  4. hehhe.. pandainya berposing.. comel je tengok.. bakat terpendam tu :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    misti mereka gelak apabila mereka lihat masa mereka besar nanti

    ReplyDelete
  6. wah! pandai posing bebudak tu yerk, agak2 ikut sapa la tu... hehe

    ReplyDelete
  7. sakan depa berposing hehe mcm2 aksi keluar.

    happy wiken utk kakieda&family ;)

    ReplyDelete
  8. boleh jadi super model nie..ghikhik
    gedik2 tetap..ciut miutttt

    ReplyDelete
  9. paling suka tengok posing dari zahrien....pandai dia bergaya...:)

    ReplyDelete
  10. anak2 akak mmg sumenya mesra kamera ye. nak2 si zahrien.... pandai betul dia posing2 ala model gitu. comellll!

    ReplyDelete
  11. pandai la budak2 tuh posing...terbaik...hehe

    ReplyDelete
  12. pandai posing..:)

    montel-montel ni macam anak bongsu sy..^_^

    eh mak nampak muda la..

    ReplyDelete
  13. hehehe..mereka pun tak nak lepas peluang berfoto gediksss

    ReplyDelete
  14. amboi, masing2 berPS xhengat yer hehe.. kak, baru perasan templete br blog akak ni.. suwittt la ;)

    ReplyDelete
  15. Amboi anak2 dara dan bujang Ieda kan main lagik posing2nya yer.. caya laa..

    Suka tgk zahrien :)

    ReplyDelete
  16. berbagai gaya adooo...bila dikenang mesti kelakar kan...^^

    ReplyDelete
  17. hahaha.. tak termampu nak komen

    ReplyDelete
  18. Wahahahaaa. . Maknya pun x posing mcm tu kan. :)

    ReplyDelete
  19. Budak2 takpe. Comel hihi. Kalau mak budak yg pengsan org tgk ;) lawa mak :)

    ReplyDelete
  20. hihihi masing2 nak bergedik depan kamera...

    ReplyDelete
  21. alaaa tomeinyeee..hehe

    ReplyDelete
  22. kak..bile tgok anak2 akak..teringat kat adik2 di rumah.. (>_<)..
    rindunye kat adikk2...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...