Wednesday, June 6, 2012

BERPHOTOSHOOT di TAMAN GELORA KUANTAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

kisah bulan lepas .. dah anak2 nak sangat jalan kan .. kalau ajak hubby , dia ashik sebuk .. x nak joint sekali .. soo akak dgn nada majuk2 ngan dia , ajak mak dan ayah je pergi ..ciann kat anak2 .. naluri ibu niekan .. x kesahlah kalau ayah x nak gi .. ibu bawak ! ... sooo berdondonglahh akk , ummi dan ayah bawak mereka jalan2 ke Taman Teruntum nie .. haa bukan ape sangat , si zahrien sebuk nak tgk binatang dan nak main motobike yg ada disitu .. ;) yuk lah layan pic2 yg x semengah nie .. x pandai capture .. ada yg amanina ambilkan .. bolehh lahhh sukeeeeeeeeeee ;))


  tgk nie anak teruna akk beraksi .. bukan main suke .. x kesah punn x der ayah dia .. ibu je kesah huhuhu , yelah kann .. akak nie dah biasa jalan mana2 ada hubby .. yelah budak2 nie ada bapa .. nanti org tanye lakk akk nie berjalan x ada suami ke ?? huhuhu



pic taken by amanina .. cantik kan .. ahahhaa perasan sendiri!

 
  sibb baik ada hamba allah yg baik ati ambilkan pic kami semua .. kalau tidak x dptlah nak amik pic ramai2 macam nie kan .. sukeee ;)

akak2 melayan adik mereka sorang tuu .. suke tgk pic nie .. bukan main teliti .. takut adik dia jatuh ekekek ;) tgk wajah zahrien tuu skema je ekeke

 hurmm muka dah boring sbb dpt main sekejap jee .. ibu dah habis 10 hinggit tau ! .. ok lah dikk janji dpt merasa main kan ... " ok lah ibuuu lain kali kita dtg lagi yee " ekekke yelah2 ... alhamdulillahh bila dia sgt2 memahami dan x membentak .. 
kalau tidak fuh ! .. ;))

 bersama kakak yg paling dia sayang ! .. ekek sbb anggah je yg sanggup layan 
kerenah dia ekek

anak2 kecintaan ku .. sumber ilhamku .. nyawa ku .. segala2nya bagiku
ibu kuat dan terus akan kuat hadapi apa jua yg melanda demi kamu ... kamuu dan kamuuuu ... demi kamu juga ibu sanggup harungi apa jua kemungkinan yg berlaku , walau ibu keseorangan sekalipun .. janji anak2 ibu bahgia ... aminnnn .. alah ! ter"emoo" laksss huhuhu

21 comments:

  1. akak best la!!! doakan saya punye anak2 yg comel2 cam anak akak, Amin....

    ReplyDelete
  2. Sama jer ngan suami akk sis..kalau setakat nak berjln2 ke KL ni..susah sgt nak follow sekali...tak per lah sis..janji anak2 hepi...

    ReplyDelete
  3. uiyoh.. bestnye.. apalagi dengan family.. suke baca entri macam ni.. explorace..

    ReplyDelete
  4. happy anak2 akak..suke tgk..hehehe..

    ReplyDelete
  5. anak2 mmg happy je kalau dpt berjalankan sis.. anak Queen kalau terperap je kat rumah mulalah dia buat perangai yg bukan2.. mmg anak2lah penguat semangat kita sbg ibukan.. segala yg kita lakukan hanya utk mereka.

    ReplyDelete
  6. happy family...i likes...

    ReplyDelete
  7. seronok ek jalan2..cantik pics ni

    ReplyDelete
  8. sukenya tgk...bhgianya sgt =).Nira doakan akak sekeluarga di kurniakan kesihatan y baik slalu N kbhgian dalam khdupan =)...trgin nk ada fmly sndri gak he

    ReplyDelete
  9. ni kira jenjalan dgn atuk la yee.... janji dapat jalan kan...

    ReplyDelete
  10. pandai kesemuo nyer bergaya...:)

    ReplyDelete
  11. heee sonok nya cuti dorg kan.kalau lah kite leh cuti keje selama 2 minggu cm tu.

    ReplyDelete
  12. seronok kan sekali sekala outing rmai2 bersantai bersama famili

    ReplyDelete
  13. seronok kan sekali sekala outing rmai2 bersantai bersama famili

    ReplyDelete
  14. kat mana2 pun tak kisahkan..asalkan anak2 heppi...

    ReplyDelete
  15. Pengorbanan seorg ibu...semmgnya tiada tandingan....kerna itu juga..syurga dibwh tapak kaki ibu.....

    Smileeee:-)

    ReplyDelete
  16. kak ieda.. baru sempat nak jalan2.. hihih terima kasih atas kata semnagt pada ita ye kak.. bestnya anak2 akak jalan2.. gambar pun cantik

    ReplyDelete
  17. murah jugak kak rm 10 naik menda tu..nanti nk cuba naik jugak la kalau nampak..tp part tk mahu turun dan balik tu yg tk sanggup...hehe

    cantik2 gambarnya :)

    ReplyDelete
  18. comel semua anak branak pegi jalan2..
    mmg best tgk...ehehe

    ReplyDelete
  19. sk tgk gambo akak 1 family tu.. :-)

    ReplyDelete
  20. Anak2 happy ibu puashati, Janji dpt bwk diog jenjalan oklah kan kak

    ReplyDelete
  21. Memang susah nak bergambar satu familikan...nasib baik ada orang tolong ambik pic tue...cantik...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...