Thursday, June 21, 2012

berJAKUZI yg mengasyikkan ~ AWANA KIJAL RESORT

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ok kita sambung kisah di awana nie .. haaa lepas dah sakan bermandi manda di kawasan kolam tuu , akk ajak SIL akk ke bahagian jakuzi nie .. wahhh seronoknyee lah .. mula2 tuu memang seyesss takut nak masuk .. yelahh air panas wehhh mau x seram ekekek .. jakun pun yeee muhahahah umah x der jakuzi kan .. soo bila dah ada kesempatan macam nie haper layie .. slow2 akk masuk .. masa tuu kami sebenarnya dah siap2 nak naik , dah x nak mandi , last2 adik akk ajak ke situ .. rupenya dia dan anak2 akk dah lama berendam disitu .. chait ! ... baru nak panggil kan .. 

perghhh sgt2 mengasyikkan bila dpt berendam dlm tuu .. kecut smua !!! ekekek .. seyess kalau ke sini layie , konperm akk nak berendam dlm nie lagi .. ashik dan mendamaikan betul .. lagi lama duk dalam tuu , insyaallah segala urat saraf kita akan di perbetulkan .. ;)


 
  seee wajah xcited ngan tuala hotel okeh !!.. siap kena tegur x leh bawak masuk tuala hotel dlm nie .. ahhaha ader haku kesah ! .. janji kami bertutup kan .. tudung semua dah lencun ... x ingat dah nak amik masa dtg sini nie .. yg tahu nak berendammm aje ;)

 ahahha sikit je tuu .. teka kaki sape ????

lewat petang juga kami balik ke apartment .. anak2 punye pasal kan .. dah plan mlm tu nak jenjalan di MESRA MALL .. dpt jugakk merasa ke sana ..


anak dara kuu yg pose di kereta ala2 model lah kunun kann ! .. aksi x leh blah ! ... ;))

 anak dara adik akk .. siapa lagi NUR AMNI yg kesejukan , sakan mandi kolam kan ;)

 anak dara dpt kasut baru di mesra mall .. sempat layie pose maut macam nie .. 
akak melayan aje ;)

  dan anak dara sorang akk nie .. konon dah lama x makan big apple kan .. ikut lahh belilah nakkk .. tapi sayang x banyak pilihan dah .. dah lewat mlm kan .. ;')

 
 pose ngader anak dara dan mak budak ! .. ekekek

last sekali , sblm sampai apartment mlm tuu , kami singgah lepak2 di warung tepi jalan jeee .. minum2 air .. perut semua dah kenyang sbb petang lepas mandi kami dah pekena sosej ngan roti di apartment , soo anak2 punn x kesah kan nak makan .. melayan ayah , hubby dan adik nge"teh" aje .. ;)

ok .. to be continud :)
 jgn bosan .. jgn bosan .. banyak layie .. nak2 kisah kami yg terbantut nak ke KB tuuuu huhuhuh nyampah ! .. ;))

 

21 comments:

  1. kak...tak jumpa butang komen...hahaha...lama dah tak singgah komen..

    bestnya kak berndam tu...tapi muka akak tu series cam nampak letih betul..

    ReplyDelete
  2. Comelnya Nur Amni tu. :)

    ReplyDelete
  3. ieda..seronoknya dapat jalan2 dan mandi2 ..

    ReplyDelete
  4. perghhh sure ritu berat bdan akk turun eh gara2 jakuzi..betul x kak..hahahahaha
    el xnah lagi berjakuzi..

    ReplyDelete
  5. wahh merasa akak berjakuzi ye....syoknyaaa

    ReplyDelete
  6. jeles uuuuuuuuuuuuuuuuu berjakuzi gitu!

    ReplyDelete
  7. bestnya.. berjakuzi gitu.. :-) seronok tgk pic2 ni.. nmpk semua enjoy :-)

    ReplyDelete
  8. sy pun x penah mandi kt jakuzi tu kak.. tingin nak try jugak.. hehe..

    ReplyDelete
  9. Bestnya dpr berjakuzi ☺☺

    ReplyDelete
  10. wow!! lama dah tak berjakuzi ni...

    jeles je tgk bila akak berjakuzi..huhu...

    ReplyDelete
  11. wah bestnyer...tmbah2 dpt mandi jakuzi...best sangat nampak hihihi

    ReplyDelete
  12. tak prasan la pasal jacuzi dulu time pegi ......hmmmmm

    rugi rugi

    ReplyDelete
  13. Dapat berendam lama2 ni best ni...

    ReplyDelete
  14. suke tgk aksi ank dara akak pose tepi kete tuh..hehe

    ReplyDelete
  15. salam

    yang last tu dah nampak muka penat, tp smpt lg poseng tue :)

    ReplyDelete
  16. wah header dah tukar..cantik!! kak ieda saya tag akak dlm segmen ni

    http://tsukinano.blogspot.com/2012/06/segmen-smart-blogger-award-june-season.html

    ReplyDelete
  17. waa bestnya yg berendam air panas tu..kt mana tu..teringin lak nk berendam gak camtu..:)

    ReplyDelete
  18. bestnya berjakuzi.. sya blm pnh pun berjakuzi ni.. hehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...