Sunday, June 3, 2012

BE ke 2 , KENAPA X DER LINK & TIDAK BOLEH KOMEN BLOG DO DO CHENG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaaaaaaa selamat pagi semua .. hows ur day kawan2 ??? segar , lemau , sihat @ kurang sihat .. ekekke soklan ... akak macam biasa , bila cuti2 nie suke je santai2 di rumah , malas nak kuar .. haa sure uolss banyak undangan perkahwinan kan .. hurmm kira gantung kuali lah nie .. ekkee .. akk pagi2 lagi dah bikin sarapan buat anak2 dan family , kebetulan adik akak balik minggu nie , so ramai lah org dirumah .. hurmm lepas siap semua .. akk ngadap komp , semalam selesai edit rumah akk nie .. taraaaaaaaaa , bosan dah ngan background lama kan .. soo harus usahakan menukar semuanya sekali .. alhamdulillahhh , berkat usaha dan skodeng blog tutorial adik LYSSA tuu .. sgt2 membantu ... thumbs for u dear ! ..

ok lahhh , sejak semalam akk x dpt nak menGOMEN blog akk CIK INA DODO CHENG nie .. kenapa erkkk , sblm nie masuk ade je kotak utk komen .. skrg nie dah berkali2 masuk , sentappp juga sbb x nampak mana button comment dia .. huhuhu sedih akk ! .. harapnya kak ina kalau baca nie .. segera lakukan sesuatu or saya yg semakin rabun dan x perasan dimana kotak komen tuu .. ekkeke

dan haa nie .. kenapa kebanyakan org2 yg dtg menFOLLOW blog akk nie .. x tinggalkan jejak .. pada kotak follow tuu x der back link anda lahh huhuhu sedihh tauu .. akk nak juga jejak uols yg sudi follow blog akk nie .. x der link balik macam mana nak jenggah dan jejak uols balik dear ?? ...


haa nie .. ramai yg follow akk x , bila tgk disini , tidak meninggalkan jejak 
kembali .. hhuhuhu

semalam juga akk ada buka blog en nuff nie .. maklumlahhh dah lama lah juga akk x buka .. bukan ape .. sesekali nak juga tgk macam mana hasil iklan2 di blog akk ... BE bertambah atau berkurang ekekke .. sekaliiii alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhh , syukurrrrrrrrrrr BE ke 2 telah muncul dengan jayanyaaa .. 
senyummmm panjang2 ... ekekeke


ha iklan baru nie dah lama akk perasan tau .. x sangka pula membuahkan hasil .. CELCOM SOX DRUM & BASS nie .. haaa sape2 tahu .. alamakk seyess akk x pandai nie .. sbb pakai DIGI kan ekeke .. dan paling x sangka dan bersyukur sgt2 bila iklan dari VW POLO SEDAN launch (Phase 3 ) tuu bertahan agak lama di sini .. syukurrr sgt2 .. 

TQ mr NUFF sudi bagi akk BE lagi .. harap2 lamalahhh ia bermain2 disini kan .. TQ juga kepada uols yg x pernah jemu singgah ke teratak serba kekurangan akk nie .. blog x seberapa kan .. cerita punn banyak merapu2 kan .. sbb akk x pandai bercerita .. kalau bercerita disini banyak nyee merepekk aje .. eekke info2 pun banyak akk search utk membantu akk .. tapi x perlah kan .. dari x der .. 

TQ agains mr NUFF dan UOLSS LOVE U ketat2 aci !!!

16 comments:

  1. wahh..murah rezki cik kak yea.. tahniahh

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak ieda!!! Wah banyak masyukkk tu

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ieda.....masyuk.......leh blanja..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. tahniah...banyak masukkk tuu..

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak...
    Masyukkk tu...^^

    ReplyDelete
  7. ejulz x dpt2 lagi BE ni kak.. hehe

    ReplyDelete
  8. bestnya banyak BE, akak pun tergezut ada 3 BE dok menari2, harap lama le BE tu menari.

    Blog cik ina mmg tak boleh komen, geram gak akak.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Ieda

    followers atuk pun ada yg macam tu
    tak dapat nak follow balik dan menziarah blog beliau kembali

    ReplyDelete
  10. wah sat be 50 dahhhhh..tahniah ye

    ReplyDelete
  11. wah... banyak tu.. tahniah kak :-)

    ReplyDelete
  12. cik ina mmg hide button komen kot, dah byk hari tina masuk tapi tak dpt komen

    ReplyDelete
  13. tahniah kak..tak sangka saya be kak ieda masyukk giitu..byk tu..

    ReplyDelete
  14. Tahniah Ieda byk masuk....
    Blog Cik Ina tu dia dah x ltk lg box comment(ada entry dia pasal nie)...

    ReplyDelete
  15. Rezeki masukkkk...tahniah kak ieda...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...