Monday, June 18, 2012

AWANA KIJAL BEACH & SPA RESORT menarik & tertarik

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

intro pasal awana aritu dah kuar kan .. nie akk slow2 update kisah kami disana pada cuti sekolah yg baru lepas .. kira banyak lagi pic .. tapi akk amik yg terpilih dan menarik aje lah kan .. kang kalau tgk banyak2 .. mauu berpinoor matee semua dan konpermm kowang bohsan ekeke .. apa2 punn percutian kami walaupun singkat memang menyeronokkan sbb anak2 happy .. kenapa mereka happy sbb mereka dpt mandi kolam .. walau kami x stay di hotel ini tapi keistimewaan kami sebagai MAYBANK privilege amat2 menyeronokkan .. semua nya kami dpt .. cuma makan aje x der package disni ... kalau tidak cukup lengkap ekeke .. ;) 



kolam renang dan tempat bermain kanak2 yg kemas , cantik dan attractive .. ! .. ;)


bayangkan akk dan hubby yg jarang2 mandi nie punn teruja mandi sekali .. sekali mandi anak beranak payah nak naik .. ekekek berjam2 disini punn x kesah .. lebih2 anak2 akak tuu .. kebetulan cuaca sgt2 mendamaikan .. x der matahari pun .. mendunggg yg x bererti ujan ekekek ;)

sgt2 mendamaikan .. banyak lagi pic lepas nie .. slow2 kayuh ok .. selang seli ngan update yg lain juga .. kalau tidak akk pun naik bosan kan ekekke .. ok2 .. kalau ada sesiapa yg nak dtg ke Pahang .. this place are most recommended tau ! ... sooo sesiapa yg belum pernah dtg dan ada planning nak dtg untuk holiday , leh je tanye akk .. sikit2 tu ok .. tapi kalau berkenaan keselesaan bilik di dalam hotel .. leh tanye blogger YUS Our Life .. dia pernah menginap di hotel nie ... :)

sharing is caring kan :))


29 comments:

  1. wahhhh ni mesti percutian yg menyeronokkan

    ReplyDelete
  2. bestkan, pool die sgt beso.. sonot!!
    lely n co blom pernah lg duk kt bilik hotel, tp apartment kat tepi die tu pernah la..
    opis asben sewa utk 1 thn so kitorang enjoy la mandimanda situ..
    heavenkan...!!

    ReplyDelete
  3. canteknyer tmpt ni akak
    suker la
    mau plak boley main air berjam2 ni khen

    ReplyDelete
  4. Cantik kan pool dia. Saya dah pegi. Bilik pun ok. Selesa.

    ReplyDelete
  5. sonok berendam kan.... tgk tu kegembiraan jelas terpacar wajah anak2 akak, esp;zahrien, geram la tgk dia... heheheheh...

    ReplyDelete
  6. betul2 berjam2 mandi pun tak kisah. Yus pun lom habis update citer pasal awana kijal ni. No time...huhu. No time nak edit gambar sebenarnya, banyak benor kan ieda...ekekke.

    ReplyDelete
  7. bestnya mandi pool.. tingin jugak nk ke sini nak2 lepas baca entry k.yus tuh.. huhu..

    ReplyDelete
  8. bestnyer kak..... yang penting ada kolam n anak2 boleh mandi manda kan...

    p/s: erm, ritu masa kat kuantan ada gak terfikir nak jumpa akak, tp xder contact number lor... len kali kalu saya blik sana, kita jumpa erk...

    ReplyDelete
  9. cantiknya... tak pelah kak Ida letak aje gambar byk2 nanti boleh jadi cerita bergambar hihihi..

    ReplyDelete
  10. aduhh kak..bestnya tpt ne..

    ReplyDelete
  11. penah dok seklai ... lastu 3 year ...fahim br usia 9 bulan time tu .. kami tak mandi pool ... ok la hotel die ... dok sehari je terus bergerak ke KT stay sana pastu ke kelantan plak .... sgt besh tahun tu ...sbb cuti seminggu berjalan je

    ReplyDelete
  12. xpernah stay sini lg lalu je penah
    rasa mcm rate bole tahah mahai kan hehe

    ReplyDelete
  13. wah..wah...cantik menarik tertarik hati terpikat...kene gi cuti2 malaysia kat sini nih....mestio anak2 suke....

    ReplyDelete
  14. menariknya akak..saya pon tertarik melihatnya..compom besttt..

    ReplyDelete
  15. Salam Ieda..cantik tptnya.Mcm xramai org ya..mmg best sgt la berendam berjam2..hihi

    ReplyDelete
  16. Tempat ni memang best, cuma bilik dia je la yg kecik sikit. Tapi hubby tak berapa suka pergi time cuti sekolah sebab untuk breakfast budak2 makan atau tak tetap kena charge, kalau pergi hari2 biasa dia tak kira lak.

    ReplyDelete
  17. dekat ke dgn pantai? memang cantik kolam dia

    ReplyDelete
  18. kalau ada anak2...mesti best bawak ke sini kan..

    ReplyDelete
  19. sya blm pnh lg smp sini suatu hari.nnt mungkin. tp pool dia mmg menarik kak

    ReplyDelete
  20. teruja je baca entry kak ieda ni. entah bila agaknya nak sampai awana kijal n stay kat sana.

    ReplyDelete
  21. besnyer awana ni ek.. Pernah pergi genting aje.. Kijal belum sampai lg

    ReplyDelete
  22. besynyer kak..saya tak pernah sampai lagi sini..

    ReplyDelete
  23. tgk gambo ni pun mmg dah tau tmpt ni best ;-)

    ReplyDelete
  24. entah bila la baru boleh pergi bercuti saya ni kak. huhuu...

    ReplyDelete
  25. memang cantiklah tempatnya..mesti seronok main air..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...