Monday, June 11, 2012

ALMOST FORGET ! ~ its princess NUR FATIN SABRIENA B'DAY

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

windu2 ... ngan uols lahhhhh , x sabar nak mengupdate blog kesayangan akk nie .. ;) rasa lega dan puas hati bila dpt menulis semula selepas 3 hari x dpt nak update secara tegar ekkeke .... ha nie nak cerita betapa terLUPA nya akk akan hari bersejarah ini ..




Birthday Graphics


huhuhuhu ibu hampir lupee nak ! ... maafkan ibu ... dlm kul 4.30 petang tadi , akak nina btahu ibu yg today is sabriena bday .. OMG ! .. serius akk lupeee .. maafkan ibu dan ayahh ( konpermm ayah x ingatlahh ) .. huhuhuh ... penat sgt2 rasa badan .. baru je sampai nie .. kemas2 barang baru lah akk up entry speciall buat anakanda PUTRI NUR FATIN SABRIENA ... patutlah pagi tadi masa mandi manda di AWANA KIJAL dia lain macam aje .. happy semacam dan tetiba nangis bila akk bergurau dgn dia .. ahahhaha anakkk oh anak ..








SELAMAT HARI LAHIR SAYANG !!!! ..... ibu sayang2 sgt dekat anggah ! ... ibu sayang kamu sebagaimana ibu sayangkan semua anak2 ibu , kalau anggah rasa ibu x menyayangi anggah sebagaimana ibu sayangkan adik .. anggah salah ! ... sama sahaja kasih dan sayang ibu & ayah nie .. ayah dan ibu doakan yg terbaik buat anggah tau ! ... jadi anak yg solehah , berguna dan cerdik pandai .. tiada yg lain selain mengharapkan agar kehidupan mu secerah suria pagi ... dan mendapat keberkatan dari allah yg maha esa selama2nya .. aminnnnnnnnnn ... amin .. aminnnnn  ;))

dah petang nie .. ibu x tahu nak buat apa for ur special day ! .... huhuh

31 comments:

  1. ibu kena denda bli kek bday besarrrrrrrrrrrrrr punya utk birthday girl.hepi bday ye sabriena moga hepi2 slalu...sihat2 slalu... :)

    ReplyDelete
  2. happy bzday sabriena :-)

    moga membesar sbgai ank yg solehah :-)

    *berkenan betoi rambut ank2 akak ni... lurus & perang.. :-)

    ReplyDelete
  3. rmbut ank2 akak ni ikut rambut akak ke?... saya nak kenan utk bakal adik alisha ni, rambut ank akak la... hahahahahaaa

    ReplyDelete
  4. amin..happy birthday fatin...sedap la nama anak akak ni...

    ReplyDelete
  5. Happy besday~ anak dh ramai ye kak, mula la lupa..hehe~..takpe still dpt wish ontime..mesti anak suka..

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Sabriena... amboi pandai betul dia berposing kat dlm gambar...

    ReplyDelete
  7. epy bday gak utk sabriena.. :)

    ReplyDelete
  8. Happy birthday buat Sabriena :D hee

    ReplyDelete
  9. Happy birthday sabriena!!! Semoga panjang umur and dimurahkan rezeki, semoga menjadi insan kebanggaan ibu abah ye sayang.

    ReplyDelete
  10. hepi besday utk anak sis..
    moga menjd anak yg solehah

    ReplyDelete
  11. Happy birthday sabrina.. Moga membesar dgn sihat dan penyejuk hati ibu ayah

    ReplyDelete
  12. hepy buffday syg! sedap namanya.akk dye lg comei rambut panjang.hehehe

    ReplyDelete
  13. ha caner ni leh lupa besday anak..kalo en. papa lupa mmg xleh dielak
    nti suh ibu beli double kek eh angah..hepi besday..smoga jd anak yg solehah dan terbaik tuk angah ok

    ReplyDelete
  14. Aminnn Happy Birthday Angah...Ingat pesan Ibu..

    ReplyDelete
  15. heppy besday....semoga jadi anak yg baik ye...

    akak nanti bagi saya alamat akak boleh...pstt....akak..ada org komen kata header yg akak buatkan utk saya tu lagi elok kalau tulisannya kaler putih....kaler pepel tu nmpk gelap...ermm...camner kak..kalau akak rajin boleh ker akak tukor..kalau putih katanya cerah sikit sbb blog saya tu kan dah berlatarbelakangkan warna gelap..errmm....

    ReplyDelete
  16. selamat hari jadi buat Sabriena...kena denda si mama ni boleh lupa... haa3x....

    ReplyDelete
  17. happy besday buat angah...be good girl..:)

    ReplyDelete
  18. happy birthday Sabriena. piwit. haha

    ReplyDelete
  19. Hepi Besday NUR FATIN SABRIENA..Semoga Allah sentiasa merahmati seluruh pejalanan kehidupan kamu....

    ReplyDelete
  20. dah beso dia....
    rambut dia cantik! muka mcm mama jugak laa ;)

    ReplyDelete
  21. next time kalo ibu lupa hari jadi kene pau beli ipad ;p hihi

    *jokin

    dulu ibu schaze pun selalu lupa hari jadi *sigh

    so skrg dah tak kisah pun ;p

    ReplyDelete
  22. Epy Besday Angah.. dah besar dah anak dara..nie kejap jer..kan..

    Anyway..moga menjadi anak yang solehah yer Angah.. dan jgn hampakan kedua ibubapa.. okey.. :)

    ReplyDelete
  23. Selamat hari lahir untuk angah..

    ReplyDelete
  24. moga jadi anak yang menyenangi ibu dan ayah ye angah.. comelll.. harus di kawal diet tu kak..dah semakin membolatt..hihi

    ReplyDelete
  25. happy birthday angah...pandai la angah bergaya...:)

    ReplyDelete
  26. hepi besday angah....
    ntah kenapa jadi anak tgh ni selalu rs left out kan...

    ibu mana tak syg anak.... :)

    ReplyDelete
  27. amin.. hepi besday angah.. :)

    ReplyDelete
  28. happy belated besday buat sabriena yg comel!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...