Thursday, May 10, 2012

ZAHRIEN & KESUKAANNYE

salam semua

semalam budak bertuah nie memang banyak songgeh ! .. balik2 aje tanye itu dan ini , x terjawab akk .. huh , sejak dah 2 tahun nie kan , macam2 kisah dia bawa utk ibu dia dgr .. adehhh penat ;))

tapi paling x menahan , tabiat dia semakin menjadi
nak minum susu biasalah kan , nie bila amik gambar, baring tgk tv punn tangan x lepas dari pegang baju .. haa dah macam mana tuu .. felix lahh betul akk nie ;) ..


cuma skrg nie dia kurang bentak2 kalau akk x kasi sesuatu .. siap tanye , kenapa ibu ?? sbb apa ibu ?? nak2 kalau akk nak kuar ngan hubby , dia x lah nak merenggek2 semacam tuu .. kalau akk cakap x leh ikut , dia akan tundukkkk dan buat muke lah kan .. dlm ati siann lak .. selalunya hubby akk lah yg akan akur dgn wajah2 dia tuu ekeke .. bawak juga anak jantan sorang dia nie ... ;)

YEE IBU SAYANG ADIK ! ... JGN DAH BESAR NANTI BANYAK LAK RAGAM NYE .. SEMOGA ADIK JADI KEBANGAAN IBU DAN AYAH .. 
SEMUA ANAK IBU , IBU & AYAH SAYANG SAMPAI MATI ;) 

dah besar sok entah sayang dok kat ibu dan ayah dia nie .. huhuh




25 comments:

  1. alahaiii...anak bujang :)

    ReplyDelete
  2. Anak manja hikhikhik....

    ReplyDelete
  3. Mmg manje kak.... Hihihi baye2 gini mmg petah mulut kak.... Layankan je kak... Ni laaa pengecoh rumah hehege

    ReplyDelete
  4. Buah hati pengarang jantung ieda... bila besar kelak dia wali kuat buat kakak-kakak dia ...

    ReplyDelete
  5. sepuluh anak sepuluh ragam kan..

    ReplyDelete
  6. mcm2 ragam ank bujang ni ye..
    Insyaallah dah besar nnt mesti dia selalu ingat kt ibu ayah..

    ReplyDelete
  7. zahrien suka gentel baju ye kak... heheh..

    samalah hubbu kak ieda ngan hubby izan. takleh tgk anak2 merengek2 sikit. cair terus...

    ReplyDelete
  8. smoga jd ank y soleh =)

    ReplyDelete
  9. alahai comel :)

    harapnya jadi ank yg soleh utk ibu n ayahnya :)

    ReplyDelete
  10. ooo manja yerk.. hehe

    ReplyDelete
  11. memang ragam kanak2 macam tu kan.. suka dan banyak bertanya... kira proses pembelajaran secara tak langsung la tu.. kita yang berpengalaman kena la bimbing anak2 kecil ini dengan lebih baik...

    semoga Zahrein membesar menjadi anak yang taat kepada perintah kedua orang tua nya... amin

    ReplyDelete
  12. selalu kalau anak laki akan manja lebih.mcm adik rara ngan mak jugak.

    ReplyDelete
  13. InsyaAllah sayang ibu sepanjang masa ye..seronok tgk kaletah anak2 membesar ni kak.

    ReplyDelete
  14. Layan aje lah nampakny... my youngest pun cm tu gak... kadang2 rasa penat gak..

    ReplyDelete
  15. insyaALLAH....Zahrien akan njadi anak yg soleh dan membanggakan akak nanti.... teringin nak anak bujang lepas ni

    ReplyDelete
  16. i'ALLAH semoga dia sntiasa syg n taat pd ibu n ayahnye...:)

    ReplyDelete
  17. smoga zahrien jadi anak soleh.. :)

    ReplyDelete
  18. anak lelaki sorang..manjanya hai..pndai n faham kalu ibu n ayahnya nk kuar..

    ReplyDelete
  19. tomey anak bujang akak ni..

    ReplyDelete
  20. tomey anak bujang akak ni..

    ReplyDelete
  21. smoga zahrien jadi anak soleh dan sihat walafiat.. :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...