Wednesday, May 9, 2012

WORDLESS WEDNESDAY ~ kasih terserlah

salam semua






24 comments:

  1. tiba2 teringat kat arwah nenek... :(

    ReplyDelete
  2. boleh jd gmbr kenangan ni..sweet

    ReplyDelete
  3. kak..ni cucu dgn nenek ke atau cicit dgn nenek ni...?

    kak..saya tak sihat sebenarnya ni..entry pun buat autopublish..mmg langsung tak bw minggu ni..2,3 bijik umahh jer saya sempat gi jln2..nk lebih2 dh tak larat dah..berdengung jer pale ni...huhu...kalau tak mmg ari2 saya tercangok depan pintu umah akak ni..hehehe..dh ler saya tension ni kak..pendrive saya tak boleh bukak..byk sgt gambar kenangan dalam tu..rasa tension plk..dh la tak buat back up langsung...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. sure nenek ni teringat zaman dia jd ibu dan menjaga anak2 dia yg masih kecik...nice pic la kak..suka!

    ReplyDelete
  5. mmg sweet. sejuk je hati tgk.

    ReplyDelete
  6. kak ieda.. sukalah tgk gmbr ni... sweet sangat!

    ReplyDelete
  7. Dalam suka melihat gambar ini ada terselit rasa terharulah ieda...

    ReplyDelete
  8. Keikhlasan kasih dan sayang..

    ReplyDelete
  9. sweet jer...tingat pulak ngan nenek nun jauh di sana... :(

    ReplyDelete
  10. tibe2 tingat kat arwah nenek sy + opah saya.. emmm opah saya mash ada lg.. tp dah tua dah/// hampir 80 or 80++... sy tingat dia lps tgk pic ni sbb tingat aksi dia n alisha..

    ohya, opah sy nak kimo bln dpn, doc suspek kanser..sedih plak.. dh tua2 macam ni nak kne buat semua tu...

    ReplyDelete
  11. suke tgk..sweet sgt pic2 ni tp nira sayu jer tgk pic y ke 3..cam nk nangis jer xtau nape huu...rndu nenek gak :'(

    ReplyDelete
  12. kemesraan cucu dan nenek...:)

    ReplyDelete
  13. kasih syg nenek terhadap cucu mmg tk dpt di sangkal..kdg berlebihan tau kak...

    ReplyDelete
  14. tacing...terharu tgk pic2 ni...

    ReplyDelete
  15. sweet sgt...mmg touching!!!

    ReplyDelete
  16. sweet sgt tgk gambar ni..:)

    ReplyDelete
  17. Assalam Dik Ieda...sempatkah Akak untuk melalui saat itu nanti????Sweet..but I was thinking..will it apply to me??

    ReplyDelete
  18. nenek munna pun lebih kurang sebaya dgn nenek akak rasanya...seronok dia main ngan cicit bila berkumpul ramai2 di rumah mak munna

    ReplyDelete
  19. Anak2 Kak Nurul x sempat nak bermanja2 dgn nenek sblh kak Nurul sbb arwah mak meninggal lps kak Nurul hbs sklh....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...