Thursday, May 31, 2012

SPONTAN KHAMIS ~ ISH ISH ISH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua


x lama lepas tuuu GADUH & NANGIS ! hurmmmmmmmmmmmmm



22 comments:

  1. sama je dgn anak saya..bila main sama2 gelak2 pastu ada la selit2 gaduh mulala melalak nangis...pastu main lagi..dok ulang seharian mcm tu ler...

    ReplyDelete
  2. hehehe...takleh dekat, mesti ade je yg tak kene..biasa la kak..name pun budak2 kan, heeee~

    ReplyDelete
  3. tu la diorg kan .. tak sabonk tgu anak2 besar .....

    ReplyDelete
  4. ha ha ha so cute, biasalah budak mmg gitu

    ReplyDelete
  5. Biaslah ieda... sekejap bergumpal ketawa terkekeh-kekeh, sekejap ada yg menangis, sekajap ketawa lagi... tak ada mereka mulut kita tak ada suara...

    ReplyDelete
  6. mcm ai kecik2 gak la akak
    selalu gaduh ngan adek
    last2 jadi BFF ngeeee

    ReplyDelete
  7. biasalah kak budak2 mmg gitu..merekalah kawan..merekalah lawan..nanti dah besor sikit barulah mereka ok..mcm anak2 saya ni la..

    kak..saya dh reply email..

    ReplyDelete
  8. biasalah adik beradik. mesti ada gusti-gusti kan...

    ReplyDelete
  9. heheeh biasalah kak...anak2 nk membesoo...harap2 dh besoo nnti leh jadi kawan kamceng :)

    ReplyDelete
  10. anak saya pun sama kejap baik kejap gaduh...tapi kalo takder sorang sedih lak dierang nikan...apepun kedua-duanyer comey...adik tu nak geget kepala kak ek...

    ReplyDelete
  11. sweet je adik beradik nih! :)

    ReplyDelete
  12. Heheee, camtula adik beradik kan kak ;)

    ReplyDelete
  13. mcm tu la anak2 kita ni... mulanya baik lepas tu gaduh pulak...hehe

    ReplyDelete
  14. macam tulah anak-anak kak

    ReplyDelete
  15. hahahaha cam tu lah kak bebudak kt umah tu..kejap syg menyayang...kejap...ha bergaduh sakan..muahahahahah kehidupan mcm tu lah

    ReplyDelete
  16. biasala tu kak ieda..budak² kalau terlebih seronok main mesti gaduh..takpela..nanti dah besar² mesti jadik sweet memories..ehehe

    ReplyDelete
  17. hehehe biasa lah tu kak.

    ReplyDelete
  18. budak2 telebih suka..kejap2 lg siap la ada la yg tak kena nti..

    ReplyDelete
  19. hihiii biasalah.. budak2 mmg biasa gitu kan kak.. mula2 elok je main.. pas tu gaduh.. pastu baik semula.. :-)

    ReplyDelete
  20. Biasalah gurau2 adik beradik nie....

    ReplyDelete
  21. sama dgn meya dan yasmin... kejap bermain bersama...kejap lagi gaduh bersama

    ReplyDelete
  22. biasa la kak. budak2 ni kalau baik tu mmg baik sgt. kalau dah start gaduh... adoi la...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...