Friday, May 18, 2012

SESEKALI LAYAN TEKAK ~ burger king terbaik !

salam semua

akk baru lepas habis menghadiri majlis ilmu bersama Ustazah Yaminah Yahya bertajuk Ilmu Fiqh : Persoalan dan Solusi , alhamdulillahh .. sungguh besar ilmu figh nie kan , adalah beberapa persoalan yg terjawab bila menghadiri majlis ilmu macam nie .. syukur sgt2 .. allah tergerak kan hati nak mendengar ceramah2 macam nie .. 2 jam berada didalam majlis ilmu ini rasa x cukup sebenarnya ..

insyaallahhh , bertambah ilmu dan kalau boleh memang nak kongsikan bersama dengan rakan2 dan keluarga .. insyaallahhh .. kuar2 sahaja akk dah rasa lapar .. tapi bila tgk entry burger nie .. semacam dah rasa perut nie .. 

ahahahha .. bilelahh nak dapat melayan kenikmatan burger king nie lagi ... dah lama juga x makan .. haaa jgn salah paham .. nie pic dah sebulan lamanya .. akak menikmati burger nie di pejabat sewaktu Majlis Konvokesyen UCSA , x silap sebulan lepas .. ekekkeke masih segar je bila tgk pic nie  kan :))




pic : taken by samsung galaxi 7.0



semua dah makan lom ??
bila tgk burger , rasa nak makan burger .. TAPI .. malasss nak kuar .. huhuhu 
macam mana nie ???

20 comments:

  1. dah lama tk mkn burger.....

    ReplyDelete
  2. Burger King Sedap!!! puashati makan...

    ReplyDelete
  3. sdpnye..smlm cri beger, gerai beger tu tutup pulak..hehe

    ReplyDelete
  4. sy br mkn skali bewger king ni..

    ReplyDelete
  5. Anak kakak kalau balik buat rakaman di RTM JB selalu singgah. Ieda tahu dia pernah tanya burger ini sultan punya ke mama? Hihi... sebab dia ingat king tu raja bukan maksud besar...

    ReplyDelete
  6. huargggg...leher xleh lgi nk mkn benda keras..terliur pula nengokk...

    ReplyDelete
  7. lama dah tak pekena burger king ni kak...nmpk sedap nyum2

    ReplyDelete
  8. adoyai..sedapnya kak...burger king kat kuantan kat area mana ye kak?

    ReplyDelete
  9. sampai hati
    akak kijammmmmmmmmmmmmmmmm
    terlioq ni

    ReplyDelete
  10. yus tak pernah merasa makan di burger king ni ieda. Sedap ya!

    ReplyDelete
  11. menggoda betul ler sis
    sesekali best gark nie..
    tp tak leh amalkan selalu....

    ReplyDelete
  12. sedap tu kak...nasib baik dah kenyang, kalau tak, mmg saya dah terliur!! huhu...

    ReplyDelete
  13. Dah lama tak makan BK ni, dulu boleh kata setiap minggu ha ;)

    ReplyDelete
  14. saya tak pernah gak mkn beger king ni..selalu mkn beger kg jer..hhehehe..geger kg tu beger stall la..

    ReplyDelete
  15. selalu mkn beger mcd jer... hehe...

    ReplyDelete
  16. baru nak jeles.. tp disebabkan pic ni sebulan yang lepas, x jadi nk jeles laa.. HEHE

    ReplyDelete
  17. it's such delicious BURGER KING! i'm now craving for it. hehehe

    ReplyDelete
  18. Sedapnya burger tu....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...