Saturday, May 19, 2012

SAYANGNYEEE AMANINA dengan cikgunya

salam semua

baru2 nie .. amanina ada ajak akk ke sekolah dia .. suh bawa galaxi akk tu .. rupenya dia nak bergambar dengan cikgu kesayangan dia yg nak berpindah sekolah .. ekke macam2 budak2 nie .. akak pun x sangka rupenya dia nak bergambar dgn cikgu kesayangan dia nie .. hurmmm ikut jelah kehendak anak nie .. malu2 .. ada jamuan perpisahan buat cikgu dia nie .. cikgu nie ditukarkan sekolah rupenya .. 

tgklah tuu .. dah sama besar ngan cikgu dia kan anak dara akk nie .., sihat betul .. kawan dia dibawah nie kecikk aje .. anak akk je sorang yg sihat dlm kelas dia .. hurmmm ;))


pic kenangan katanya .. cikgu sudahpun selamat mengajar ditempat lain .. skrg nie dah pandai berbalsa sms dengan cikgunya ini , ada sekali tuu akk ingatkan dia sms dengan siapa .. rupenya dengan cikgunya ini .. sabor aje lahhh .. siap cikgu tuu layan ape yg dia sms kan tuu .. hahahha cikgu2 .. sayang juga dengan anak murid nie kan .. bagus betul ! ... ;))


ps : petang tadi ada dua majilis usrah agama di tempat akk .. alhamdulillah dpt hadiri majlis agama nie .. seronok bila banyak hal2 agama yg boleh dikongsikan bersama .. dengar ceramah agama nie memang bagus .. pengisian hati kan .. begitulah rutin ujung minggu akk .. soo siang tadi memang x dpt nak BW .. hurmm mlm nie , insyaallah akk nak BW umah kawan2 yg menyinggah siang tadi ... tunggu ya .. ;))


12 comments:

  1. wah...baik yer cikgu tu...sayang dah tukar sekolah pulak yer...

    ReplyDelete
  2. amboihhh..sehat benar ank akk ne yeaa.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. salam ieda..msti cik gu kesayangan murid tu..

    ReplyDelete
  4. Mesti amanina suke ngan Cikgu ni, tgk tingginya dah sama Cikgu ;)

    ReplyDelete
  5. moga cikgu sellau mengingati amania sampai bila2....

    kak, rs ayu, amania boleh bjaya mcm kak u menguruskan bentuk badan.. bagi semangat, beri galakkan bersenam.. insyallah

    ReplyDelete
  6. kena cari cikgu kesayangan yg lain pulak lepas ni..

    ReplyDelete
  7. hihii ckgu n ank murid sling syg menyayangi :-)

    ReplyDelete
  8. cikgu yg baik memang selalu dalam ingatan anak murid...:)

    ReplyDelete
  9. mmg sama besar dgn cikgu....
    akak terai awasi berat badan dia...bukan apa..takut dh remaja nnti..dia kurang keyakinan diri pulak....sori ya...just pendapat 20 sen g je..jgn kecik hati pulak..

    ReplyDelete
  10. rapat ye dia ngan cikgu siap bersms lagi..

    ReplyDelete
  11. Seronok kalau anak kita rapat gan cikgu....Mungkin cikgu nie..ambil peduli kat dia..

    ReplyDelete
  12. Spoting habis cikgu tu dgn anak2 muridnya....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...