Tuesday, May 29, 2012

BREAKFAST , LUNCH & DINNER DGN HERBALIFE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ha uols dah makan ke ?? ok alhamdulillah kalau dah makan .. hari nie akk x der mood nak shake .. ekek aci gitu .. akk makan normal meal .. same macam pagi tadi .. ekkeke no diet2 today .. hurmm ok akak nak cerita sikit pasal herbalife nie .. jom sama2 baca .. dan kepada yg ingin bertanya jgn segan2 ok .. ;) oh yaaa .. nak menambahkan berat badan pun boleh yee dengan HERBALIFE nie .. yuk ym akk .. akak ceritakan selanjutnya .. insyaallahhh

Satu set Formula 1 – campuran shake soya berkhasiat tinggi
Satu set Formula 3 – serbuk protein soya dan whey untuk pembentukan tubuh
Satu set Campuran teh herba Tea mix – untuk mempercepatkan pengeluaran bahan buangan badan.

Kombinasi produk-produk ini merupakan kunci kepada kepantasan penurunan berat badan dan pembentukan tubuh seperti yang anda inginkan.

Cara Penggunaan set Start Now Pack ini 
adalah amat MUDAH

Untuk menurunkan berat badan dan mengembalikan tenaga anda:
  • Gantikan Sarapan dan Makan Malam dengan HERBALIFE Shake ( Tiga sudu Formula 1 + satu sudu Formula 3). Nutrisi dan kalori yang dibekalkan daripada shake ini adalah lebih daripada mencukupi bagi tubuh anda. Anda tidak merasa lapar.
  • Nikmati makan tengahari anda seperti biasa.
  • Minum Tea Mix yang menyegarkan 3-4kali sehari pada bila-bila masa yang diperlukan. Anda akan merasa lebih dahaga daripada biasa. Ini kerana sistem tubuh anda memerlukan air untuk membantu membuang bahan-bahan yang kumuhan badan yang lebih banyak daripada biasa. Minum air kosong dengan kuantiti yang lebih banyak. Setiap 25kg berat badan anda memerlukan 1 liter air untuk membolehkannya berfungsi dengan baik.

Terdapat dua pilihan untuk Start Now Pack:
  • Pek 2 minggu – Untuk pengambilan berterusan selama 2 minggu 
1 pek Formula 1
1 pek Formula 3
1 pek Tea mix
  • Pek 1 bulan – Untuk pengambilan berterusan selama sebulan 
2 pek Formula 1
2 pek Formula 3
1 pek Tea mix

Fakta Ringkas
  • Minuman yang menyeronokkan, diadunkan dengan 5 bahan tumbuhan semulajadi.
  • Setiap hidangan bebas dari sebarang kalori.
  • Sangat enak diminum sejuk ataupun panas.

soo jgn lupe kepada sesiapa yg berminat boleh email pada akk untuk sebarang pertanyaan dan ym akk pun boleh ... jgn malu2 .. hurmm buat masa nie kalau email .. x tahu kenapa email akk tuu problem .. insyaallah dlm sehari dua akan boleh  .. soo mana yg nak tahu selanjutnya pasal harga boleh je ym akk di iedaimmi@yahoo .. ;)


9 comments:

  1. herbalife.
    zana mmg ada cita2 nak try herbalife
    tp tengah pikir2 lagi nie...

    utk 1 month berapa yerk kak ida?

    ReplyDelete
  2. produk yg bagus mestilah mahal sikit kan kak..

    ReplyDelete
  3. akak kalo stok utk 2minggu tu brape?

    email saya kak: syanasaid@gmail.com

    ReplyDelete
  4. tak pernah mencuba

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    tumpang baca...he he

    ReplyDelete
  6. ejulz pun dh jadi mls nak shake2 ni. hehe..

    ReplyDelete
  7. nak sihat nak cantek kenalah berkorban mkn benda2 cam ni ye kak

    ReplyDelete
  8. kualitinya bagus mesti la mahal sikit kan kak.

    ReplyDelete
  9. Herbalife Memang bagus tapi mahal hihihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...