Wednesday, May 2, 2012

RABU tanpa KATA ~ apa yg dimenungkan ituuu

salam semua



sape boleh teka ??? ;))


23 comments:

  1. Menung CD apa tu? 3 temujanji ke? :)

    ReplyDelete
  2. cite baru yg kuar wayang ker

    ReplyDelete
  3. nak tgk cite apa tu zahrien...

    ReplyDelete
  4. CD boboiboy ke zahrien? Auntie tumpang tengok boleh?

    ReplyDelete
  5. citer apa tu yg dia nak tgk...hehehehe

    ReplyDelete
  6. sama macam anak auntie, suke tgk cinta kura-kura tu..betul kan? kekekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhhh tepat sekali aju ..
      kalau tidak x der nye dia nak tenung2 lama2 tuuuu ekek
      sbb akk x kasi buka layie ..
      masa tuu akk dia tgh belajar , tu buat gaya macam tuu
      ralit tgk kura2 tuu ekekek

      Delete
  7. Oh mak aiiii mesti nak tengok CD kat TV semalam ..tapi Mama dia cuti...so..kena tunggu lepas Mama habis tengok fav. show mama dia baru dapat pasang CD tu....tu pasal menung panjang dok fikir mana nak cari port pasang CD tu!!!meh rumah makcik jer lah Nak Zahrien yer!

    ReplyDelete
  8. cd apa tu ek..mcm penah nengok...lupalah plak..mesti mak dia tak bg tengok tu..hehehe

    ReplyDelete
  9. nampak sedih pulak dia duduk gitu..hahahah

    ReplyDelete
  10. Zahrien tgh tenung VCD cinta kura2 kan kak, nape semcm je tenungannyer tuh, admire kat tiz zakiah ke...haha

    Akk, sy xdpt msk blog akk tau, ni br blh msk, entah knpa, byk n3 dah tertinggal..huhu

    ReplyDelete
  11. nak tengok cite ape tuh...hehehe

    ReplyDelete
  12. amboi kecik2 lagi dah bercinta...layan plak cinta kura2...hehehe comel
    asal mcm tu..ibu x kasi tgk cd eh

    ReplyDelete
  13. tenungan yg semacam je tu...ntah kenapa la ye..

    ReplyDelete
  14. ni mesti tgh frust ni sbb akak takmo pasangkan cd tu yeak hihihi...comey jek hah dok tejelepuk gitu kak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah... budak2 suka betul ngan citer cinta kura2 tu kan.. berkali2 dok ulangtayang..

      Delete
  15. Kak Nurul x sempat tgk pun cite Cinta kura2 nie waktu anak2 bukakan...

    ReplyDelete
  16. merajuk nak tgk dvd la tu.. haha

    ReplyDelete
  17. ooo..nak tgk cite cinta kura2 rupanya..

    ReplyDelete
  18. hantu bonceng kaaa? hehe

    ReplyDelete
  19. kecik2 dah suka citer cinta kura2...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...