Monday, May 14, 2012

PERNIKAHAN KALI KE 3 ~ pelakon NADA CINTA

salam semua

dah lama anak2 akk mengikuti sinetron NADA CINTA nie .. dan x sangka lak salah seorang pelakon yg akk admire dlm sinetron nie iaiatu Dewi Sandra , dah pun bernikah buat kali ke 3 .. perghhh ! ... wajah secantik dia nie , sampai menikah kali ke 3 ... haaaa jodoh kann .. kebahagiaan rumahtangga bukan lahh terletak kepada wajah yg cantik .. semuanya ketentuan dari allah .. dia maha mengaturkan segalanya .. walau bagaimana sekalipun , tahniah buat pernikahannya baru2 ini ... semoga kali ini kekallah sehingga ke hujung nyawa .. aminnn ;)




cantik kan .. shes perfect ! .. macam orang putih !


Dewi Sandra merupakan bintang sinetron “Nada Cinta” telah berkahwin buat kali ketiga dengan seorang jejaka bernama Agus Rahman. Sebelum ini perkahwinan pertamanya dengan seorang pelakon Surya Saputra dan juga perkahwinan kedua dengan penyanyi Glenn Fredly berakhir dengan perpisahan. 

Mereka berdua telah melangsungkan perkahwinan pada 11 Disember 2011 di Plataran, Jalan Durian No 26, Jagakarsa, Jakarta Selatan. Ditanya mengenai perkenalan mereka dan juga keistimewaan Agus Rahman dimata Dewi Sandra, beliau memberitahu
“Proses perkenalan kami berdua saling dekat, tentunya melewati banyak fase, dan akhirnya melihat Agus ini benar-benar serius,”
“Dia bisa menjadi imam yang saya butuhkan dan imam yang bisa membimbing saya selamanya,”
“Saya selalu bilang, pria yang akan menerima saya itu adalah lelaki yang luar biasa. Saya punya masa lalu dan pengalaman yang mudah-mudahan bisa buat belajar sehingga ini untuk pertama dan terakhir bagi kami berdua,”

petikan : mijamedia.com


24 comments:

  1. errr...tak kenal la siape dia nie..

    ReplyDelete
  2. ingatkan dy x kawen lg kak..tengok cite je lebih...tp x tau pape..hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik.. semoga jodoh diaorg berkekalan.. :)

    ReplyDelete
  4. jodoh tu ditangan tuhan,..kan??
    tapi kita sebagai manusia kena lah berusaha utk mengekalkan nya..
    jangan hanya berserah pada takdir je..

    ReplyDelete
  5. cantik..moga kekal bahagia hingga akhir hayat:)

    ReplyDelete
  6. salam

    semoga jodoh mereka kekal untuk selama-lamanya..

    wajah y cantik hanya untuk perhiasan mata ;)

    ReplyDelete
  7. Cantiknya dia..
    Manis je mukanya..
    ;)

    ReplyDelete
  8. knp dorg kena tutup kepala cm tu eh.

    ReplyDelete
  9. cantiknya dewi sandra... moga perkahwinannya kali ni kekal bahagia hendaknya.

    ReplyDelete
  10. falsya mmg peminat NADA CINTA..hehe..mmg suke tgk dewi sandra berlakon dlm tuh..kulit cantik muke cantik..nyanyi pun best..;D

    ReplyDelete
  11. x perasan la sis saper ni.tp sgt chantekk

    ReplyDelete
  12. la dah 3 kali menikah
    igt x nah menikah
    muka cam anak dara
    mmg tiptop dia ni kak
    lawooo el pun suka tgk dia
    semoga pernikahan kali ni dpt kekal lama hgga hjg nyawa...

    xnah tgk dia berlakon
    tp kalo nyanyi ha nah hehe

    ReplyDelete
  13. lo.... dah cerai rupanya dia ni dgn penyanyi Glenn tu ye...

    ReplyDelete
  14. Akk layan jugak citer Nada Cinta tu sis..Suka tgk muka dia ni....mcm minah salleh...semoga kali ini lebih baik dari yg sebelumnya...

    ReplyDelete
  15. takdir tersurat begitu kak..

    ReplyDelete
  16. ingatkan dia ne perawan lagi..rupanyaaaa.. ayoo.. mcm tak caye jekk..

    ReplyDelete
  17. dewi sandra ni dulu penaynyi lincah cam Stacy...

    dah 3 kali nikah ek...huhuu

    ReplyDelete
  18. kalo dah jodoh..xkemana kan.. itulah aturan allah..

    ReplyDelete
  19. Kak Ieda ikuti yea cite Nada Cinta?
    dulu bujang boleh la, skrg ni Mr HuB tak minat tgk cite sinetron, so, tak tau pun name actress yg kak Ieda admire tu, oh! bile akak ckp dewi sandra, tringat name dia, penah jadi penyanyi kan....

    Tahniah la...smoga bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  20. mak nada cinta dah kawin hehehe...cik rose memang mengikuti sinetron nada2 cinta...

    ReplyDelete
  21. saya tak kenal sbb tak tgk cite nada cinta tu..

    ReplyDelete
  22. chantek...baju pun kelasss....very modern...

    ReplyDelete
  23. Cantik diakan,apapun selamat pengantin baru.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...