Friday, May 11, 2012

NURUL pilih Eric Daniel Depp

salam semua


x sangka pula , nurul memilih lelaki warga perancis sebagai teman hidup dia kali ini , hurmmm harap2 suaminya ini dpt membimbing dia , dptkah ? mcmx percaya kan , hurm entahlahhh , walau bagaimana sekalipunnn , sama2lah kita doakan dia mendapat kebahagian dan keberkatan dlm kehidupan rumahtangga yg akan dia lalui nanti...... aminnnnn 




KUALA LUMPUR: Penyanyi Nurul Wahab tidak melihat kelainan budaya antara beliau dengan bakal suami iaitu Eric Daniel Depp sebagai satu halangan untuk mereka mengecap bahagia.

Nurul berkata, dia menerima Eric seorang warganegara Perancis kerana ketulusan dan kriteria yang dimiliki lelaki berusia 47 tahun itu."Saya tidak meletakkan bangsa atau warna kulit dalam memilih seorang lelaki sebagai calon suami tetapi memandang kepada ketulusan dan ciri-ciri yang saya cari.

 
"Eric juga seorang yang faham mengenai budaya, agama Islam dan sentiasa hormat budaya kita di Malaysia. Soal itu langsung tidak pernah menjadi masalah kepada saya," ujarnya kepada mStar Online pada Rabu. Nurul ditemui selepas melancarkan album mini terbarunya di sini.

Tambah Nurul, dia tidak perlu risau mengenai budaya atau tanggungjawab bakal suaminya itu kerana sifat-sifat yang diinginkan daripada seorang lelaki ada pada lelaki Eric.

 
Nurul memberitahu, pengalaman Eric selama 10 tahun tinggal di Asia telah banyak mengajarnya mengenai budaya dan cara kehidupan masyarakat di sini. "Aspek budaya atau tanggungjawab tidak menjadi isu kerana apa yang penting saya perlu memainkan peranan dalam aspek kerohaniannya sebagai mualaf.

banyak lagi DISINI


13 comments:

~Sweet Honesty~ said...

harap jodoh mereka kekal..ramai dh contoh artis kawin ngn mat saleh,last2 cerai..huhu..doakan yg terbaik tuk nurul..

Kalamhati said...

whohoo dgr citer eric ni president team Herbalife..kayoo..hehe

Kathy Tuah said...

semoga kekal bahagia sampai bila2 ye nurul ^^

Izan Ishak said...

kita doakan dia bahagialah hendaknya dgn pilihannya ni.

whitecappuccino said...

masa nak semua ok..tapi harap2 berkekalan bahagia.

mamyharraz said...

semoga jodoh mereka berkekalan~

Myra Jay said...

Patut la Nurul seksi sebelum2 ni.. :)
Opppssss :)

diana said...

bekas suami dia dulu memang asal orang malaysia pun bercerai jugak..ni dia boleh percaya kat lelaki yang baru 10 tahun dok asia.cer bagi alasan logik sikit..apa pun semoga dia bahagia.hehehh

ejulz said...

smoga jodoh berkekalan n sama2 menuju ke jalanNya..

Acik Erna said...

ieda..tak tau nak kata..andai itu jodohnya..mog berkekalan

Zura said...

mcm dh xde lelaki melayu je..hihih..

anisalya said...

hopefully kekal la kali ni.

Che Rosliza Che mat said...

Semoga berkekalan hendaknya...

Labels

Suke (845) Makan - makan (410) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (282) family (271) anak-anakku (236) Dunia (218) artis (203) Wanita (195) Tentang Aku (177) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) pekerjaan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) kehidupan (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...