Monday, May 28, 2012

‘Motherhood is splendid’: Bollywood star Aishwarya Rai

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaaaaaa memang x pecayalahh kalau nak tgk aish skrg nie .. dlm Fb kelmarin akk baca ramai peminat dia yg mengutuk penampilan terbaru aish nie .. huhuhu yelah dia kan pernah di gelar sebagai THE MOST BEUTIFUL WOMAN IN THE WORLD .. haaaaa main tuu .. manalahh peminat2 dia x trauma tgk penampilan terbaru dia nie .. ekekek even sewaktu mlm glam di cosmopolis tuu punyalah ramai wartawan dan jrugambar yg buat highlight tentang dia .. perghh ! ..

seyesssss akk cakap even akk yg tgk macam x percaya ini aish .. sungguh berbeza sekali .. duk tenung lama2 akk nie bila tgk wajah dan perubahan tubuh badan dia .. penangan menjadi ibu kan .. ;) bahagia membawa kepada kepuasan yg x dpt dibayangkan ! .. ;))

She was heavily criticised for not losing her baby weight in stellar time.
But Aishwarya Rai Bachchan is not letting cruel weight jibes spoil her baby bliss.
The new mother couldn't help but gush about her six-month-old baby girl Aaradhya as she posed on the red-carpet at the Cannes premiere of Cosmopolis last night. 





Star turn: Baby weight or not, Aishwarya looked every inch the Bollywood beauty in a gold embroidered sari and co-ordinating tailored jacket with Mandarin collar at the AmfAR Cinema Against Aids gala on Thursday night


Glamour: Rai at the Oscars in February 2011

ps : baru tadi dpt perkhabaran istimewa dari anak dara akk amanina di KL .. alhamdulillahh dia menjangkau ke fasa seterusnya sebagai gadis .. huhuh x sangka ia dtg diawal usia dia skrg .. syukur .. agak terperanjat juga akk sbb dia baru darjah 4 .. akk dulu darjah 6 .. huhu .. sib baikk ada mak akk disana bersama dia .. soo dah mula pakai " tuala wanita " anak dara kuu itu .. huhuhu

26 comments:

  1. tp dye still cantek kan kak.

    owh anak akk dh anak dara.heee mesti akk teruja kan.

    ReplyDelete
  2. tp tetap cntik kan..mybe lps ni gigih la dia fit kan body dia blk..

    wahh awal nya 'datang'..dh jd anak dara la ye kak...

    ReplyDelete
  3. x jaga badan masa pantang la ni kot.. tu yg jd mcm ni.. hehehehe

    p/s: wah.. awalnya.. mmg sihat sgt tu... :)

    ReplyDelete
  4. kalau dah lawa tu.. bambam pun masih lawaaa.... hehe..

    p/s: cepatnya anak dara ieda 'dtg bulan' ehh... agaknya budak2 zaman skrg ni cepat2 belaka dtgnya mungkin disebabkan pemakanan dorang juga kot.. anak akak 'dtg bulan' masa darjah 5 tahun lepas sedangkan akak dulu.. tingkatan 3 baru 'dtg'.. hehe.. jauh benor bezanya kan..

    ReplyDelete
  5. dah jadik anak dara ye nina? aish tak kisah pun psl berat bdn dia kan. kalau org lain maunya nak turunkan berat dan2 habis pantang.

    ReplyDelete
  6. gemuk pun tetap lawaa...dh penat dia mantain body selama ni...bg lah dia rileks jap..enjoy dgn life dia yg baru...hik2

    wahhhh akak, x lama lg dpt menantu...ahaksss heheeee

    ReplyDelete
  7. Jd...utk yg dh beranak 3 mcm akak ni..mcm takde apa sgt ler kalo badan saiz besar sket dari zaman anak dara dulu, kahkah...

    ReplyDelete
  8. gemok pun still cantik :)

    ReplyDelete
  9. tak kisahlah gemuk ke tak.. di amasih jelita cam dulu2 jugakan...

    akak.. mesti cam tak percaya kan anak dara akak dah besar rupanya. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. tembam lak dier ni ek...tapi nanti mesti kurus ni..

    ReplyDelete
  11. tembam sikit la but OK lagi

    ReplyDelete
  12. Tak pe kan..
    janji bahagia..;)
    Cantik di dalam melebihi segalanya..;)

    ReplyDelete
  13. Kak Ieda, ingat ade gambar baby Aisywarya tadi... rupenye..penampilan baru Pn Aisywarya ni..hurm..dah berisi dari sebelum ni..tapi mmg terserlah wajah keibuan, hehehe...

    Sis, saya peot tingkatan 3, lambat matured kan org cakap...hehehe...

    ReplyDelete
  14. aisy dah berisi . tapi still comey .

    * waahh, awal nya kena . darjah 4 . congrate

    ReplyDelete
  15. kesian die ramai yg kecam die kan kak ieda..tp itu lah salah satu perubahan yg kite kene hadap bile dh jd mak..

    ReplyDelete
  16. tetap cantik kan!!


    ow.. cepatnya..

    ReplyDelete
  17. tu lah..mula2 lily tengok pun mcm tak percaya..

    Tapi dia tetap cantik..^^

    ReplyDelete
  18. die msh kelihatan cantik... sgt2 cantik... :D

    ReplyDelete
  19. ala artis esok2 dah kurus..hehe

    minat giler kat Aish ni, nak nak tang dia menari...fuhh!!

    ReplyDelete
  20. ALAA XPA... SEKEJAP JE NANTI MESTI DIA BLH KURUS PUNYA... LGPUN BIARLAH DIA RS PUAS2 IDUP SBAGAI IBU... SLAMA NI DIA DUK JAGA BDN UTK PEMINAT JE...

    alamakkk... dah tulisan besar lah pulak.. br perasan.. hihii

    ReplyDelete
  21. takpelah sekejap jer tu nanti kuruslah balik dia berkorban demi anak, tak kesah apa orng kata. walaubagaimanapun dia tetap cantek..
    wah dah jadi anak gadis erk si amanina, moga bertambah ayulah dia ye..

    ReplyDelete
  22. Suka dengan personaliti dia. Dia berkorban untuk anak dia. Tak lama lagi, lawa ler semula.

    ReplyDelete
  23. Duit ada sis..kejap jer ni....tgk lah nnt..mcm datin nurjuma hari tu kan...mcm tak percaya..tup tup...tambah jelita dan slim lepas tu...

    ReplyDelete
  24. tembam2 pun tetap cantik. :D

    ReplyDelete
  25. Aish tembam tp tetap menawan. Suka plak tgk muka mak2 die tuh..:-P

    Btw utk amanina,congrats sbb dh jd anak dara ye..:-)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...