Thursday, May 17, 2012

MAKAN MALAM dlm mengantuk !

salam semua 

nie kisah minggu lepas .. dlm hujan2 .. sblm ribut tuu hubby ajak makan luar .. x jauh mana punn .. makan depan sungai , yg dipanggil benteng di pekan nie .. sedapp not bad .. nasi pun banyak .. so kali nie bawa anak2 pula .. 

hurmm tahu ajelah , anak2 akk kalau diajak makan luar .. bukan main suke .. senyum sampai ke telinga padahal dah lewat juga lah masa tuu .. dekat2 kul 10 mlm ..  yelahh akak nie jarang bawa mereka makan luar .. semua makan masak sendiri dirumah .. tu yg bila ada cakap nak makan luar ..sukee sgt2 .. nak2 si amanina dan sabriena tuuu .. ;)) zahrien lakk .. dah nak tidooo masa nie .. 
 
sambil tunggu makanan .. sambil layan hp ibu dia .. nie sempat akk snap pakai galaxy akk .. gambar x clear sbb x pandai amik / fokus ekekek .. ;) 

muke budak ngaderr .. suke sgt dpt makan luar ... heyyy rimas tgk rambut dia yg lebat tuuu .. geram nak botakkan aje rambut tuu haaaaaaaaaaaaaaa ;))

nasi grg biasa utk hubby 

nasi grg kampung untuk nina ..

pataya utk sabriena ...

quatiaw kongfu utk akk lahh .. mlm2 x leh makan nasi .. x leh sgt lahhhh muahhahaha

zahrien makan nasi grg same ngan ayah dia .. sebenarnya dia dah ngantuk masa nie .. lapoor punye pasal .. dia ikut kami .. akk dah slow talk cakap x yah ikut .. ibu belikan aje .. tinggallah dgn tok mii .. tapiiiiii hurmmm ikut juga



22 comments:

  1. kyg la mate nye time tu...bukan perut ye kak...dah lama mate....hihihi

    ReplyDelete
  2. alahai... siannya tgk zahrien tu. matanya dah kuyu betul tu...

    ReplyDelete
  3. jgn botak kak...kalo lelaki machoo le..kalo pompuan??? heee

    seb bek dh kenyang...tak terlioo dah.... :)

    ReplyDelete
  4. pntg tgk gmbr mkanan :)

    ReplyDelete
  5. salam kak.. rasanya kalau QUeen ni mmg dah tidur je,, x keluar makan dah... hihihi

    ReplyDelete
  6. yelah..selalu baca blog akak..mesti akak masak je.
    anak2..sesekali dpt mkn luar, mmg suka sgt lah kan

    ReplyDelete
  7. yang akak punyer best hihihi

    ReplyDelete
  8. lain plak ngan anak sy kak ... bila ajak keluar mcm2 hal ..pening pala nk memujuk kes mak pak mkn luar hari2 anak jemu.... nk masak ..... hehehe

    ReplyDelete
  9. habis tak dia makan dalam ngntuk tu?

    ReplyDelete
  10. kuetiew kungfo tuh nampak2 sgt2 sedap.. terliur sudah.. huhu..

    ReplyDelete
  11. Kakcik kalau dah ngantuk sangat, lapar pun tak larat nak makan. :)

    ReplyDelete
  12. Mana boleh tinggal ieda.. dah tengok kakak-kakak dia pergi mestilah ngantuk tolak tepi... janji dapat makan sama-sama...

    ReplyDelete
  13. kak, confuse tau, nasi goreng kampung bukan ade ikan bilik dengan kangkung ke?hehehhee... ikot suke je kan dowang nih..tak standard, hehehe~ tapi janji sedap n kenyang kan, hehehehhe

    ReplyDelete
  14. pantang diajaklah anak-anak bab makan kat luar ni..anak ema selalu tanya juga..mama, malam ni kita makan kat rumah atau luar..kalau cakap luar...tersengehlah mereka

    ReplyDelete
  15. menu yg simple lebih menyelerakan kan akak..haizzz! Lapaqla plak..:-)

    ReplyDelete
  16. cedapnya...

    nasib baik baru pas makan..

    ngantuk2 makan tetap makan.. :)

    ReplyDelete
  17. Dalam pada nak tidor tu tahan jugakla Mata nk Mamam ye zahrein ;)

    ReplyDelete
  18. la ngantuk ke...habis x mkn nasi time ngantuk2 tuh...hehe

    ReplyDelete
  19. sesekali mkn kt luar dgn family mmg best kan kak..sbb tu zahrien tahan mata.
    menu semua nampak sedap :)

    ReplyDelete
  20. Biasa la budak2 cepat ngantuk.. teringat anak buah ejulz masa hantar ejulz kat airport aritu.. tertidur di pangkuan ejulz kat tmpat duduk depan kereta.. rindu..

    ReplyDelete
  21. makan dpn benteng ye kak? saya mlm2 tak pernah mkn kat situ. biasanya mkn kat pekan lama.

    ReplyDelete
  22. kue teow kungfu tu memikat mata saya ni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...