Thursday, May 17, 2012

KIRIMAN DARI JAUH ~ terharu & terima kasih atas INGATAN

salam semua

baru2 nie akk dpt kiriman ingatan dari adik blogger yg jauh dari peru .. alhamdulillahh semoga ikatan ukwah mesra ini berkekalan hendaknya .. blogger tersebut adalah adik marya .. from PERU with love ... sana nuuu .. jauh tuu .. kami berkenalan mesra secara online sahaja , x pernah berjumpa .. x sangka dia mengirimkan FM buat kenangan .. terharu akk atas ingatan ini .. tkasih dikk ;)

FM yang comel kiriman adik mayra .. 

koleksi2 FM dai kawan2 .. termasuk dari adik marya dan adik mammyharraz ( FM bandung & kota kinabalu sabah ) .. TQ to both of u ... akak sematkan di CPU akk nie .. dekat peti ais rumah dah penuh .. cuma x sampai ke bawah lah .. nanti semua nie kena bawak balik rumah juga .. ;))


to adik marya .. akk memang teringin nak jumpa mayra .. insyaallah dik , bila dah balik malaysia nanti , kita plan utk berjumpa yeee .. 

kepada semua adik2 dan kawan2 blogger yg x pernah lupa beri akk FM , akk sgt2 berterima kasih buat uolss atas tanda ingatan ini .. memang sgt2 terharu .. sbb akk memang sukeee sgt2 FM .. ;) kalau boleh nak jumpe semua adik2 dan kawan2 blogger yg pernah bagi akk tanda mata nie .. insyaallahhh ;))


good nite semua ! .. jgn lupe ambil air sembahyang sebelum tido ye .. 
assalamualaikum ..


20 comments:

  1. Salam Ieda..bestnya dapat FM...dr jauhhhhh lak tu.Rezeki iedakan.Alhamdulilah.
    K.atie pon minat kumpul gak...penuhkn kat pintu esbok.

    ReplyDelete
  2. waaa.. bertuah kak ieda.. :)

    ReplyDelete
  3. Wah beznyendpt fm peru

    ReplyDelete
  4. bestkan dapat FM tu kak..saya pun suka kumpul juga:)

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat FM jauh lak tu

    ReplyDelete
  6. wah bestnya.. cantik tu fm tu kak.. :-)

    ReplyDelete
  7. tu dia smpi lekat kt cpu...ekekekeke
    nak jugak bolehhhh

    ReplyDelete
  8. suka cantik...tp js suka collect keychain...hehe

    ReplyDelete
  9. aler...nak jugak kak...hehehe

    ReplyDelete
  10. ehehee untong laaa dpt hadiah! :)

    ReplyDelete
  11. banyak nya koleksi..
    saya ada la jugak fm tapi tak boleh letak kat peti ais..simpan dalam kotak je..
    sebab anak dara saya suka mengemas..
    mengemas sampai hilang pulak tu.

    ReplyDelete
  12. best kan dpt fm tanda ingatan kita sesama sahabat ni.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. rezeki. :D

    ReplyDelete
  14. ALhamdulillah..dari kenalan maya jauh di tempat orang..

    ReplyDelete
  15. saya tumpang gembira akak dapat hadiah fm tu..mmg ctk.kwn2 blogger ni baik2 belaka kan kak..

    ReplyDelete
  16. Banyaknya koleksi FM akak...Yang saya punyer habis tanggal dia punyer magnet...gara2 anak saya gatal tangan hihihi

    ReplyDelete
  17. Bestnya dpt FM dr Peru....

    ReplyDelete
  18. As salam K. Ieda,

    Byk entry Marya tertinggal ni, agak sibuk ckit (kononnya) hikhikhik... Ni pun singgah kejap, nak masyak lak ni...hehehe :)))

    Insya'ALLAH kak, satu hari kita plan jumpa & gather2 ye... Moga panjang umur & murah rezeki... Itu shj yg dpt sy beri sbg tanda persahabatan... :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...