Sunday, May 27, 2012

KENANGAN BERSAMA teacher visha - bermulalah percutian

salam semua

alhamdulillah , cuti hari sabtu dan ahad betul2 menyegarkan walau akk x berapa nak sihat , huhu batuk dan selsema menyerang akk sejak hari khamis lagi , nak ke klinikk malas sgt2 , huhuhu bertahan selagi mampu , bukan ape , cukup x suke nak makan ubat2 klinik jie huhuh
haaa berbalik pada entry akk ptg nie , walau punn dlm selsema akk gagah kan juga update entry2 yg memang dah ada dlm draf blog akk nie , tinggal update kan cerita sahaja , pic2 nie sbnarnya dah agak lama , nie akk capture masa bawa anak2 ke kole hari terakhir pesta konvo shahputra ........
(terpaksa update laju2 , guna galaxi lak tuu , komp akk rosak , dah 3 ari update guna galaxi nie , semuanya agak terbatas , nak bagi cursor nie turun bukan main payah lagi huhuhu , tuuu yg payah nak tulis dibawah tuuuu , huhuh)

memang mereka seronok sgt2 nak2 dpt berjumpa dengan teacher visha mereka nie , visha adalah lecturer di kolej akk , masa nie iaitu tahun lepas , visha mengajar tuisyen bahasa english buat anak2 akk , 3 kali seminggu , skrg dah x tuisyen since akk dah berpindahnke pekan , anak2 akk cukup sukekan guru tuisyen mereka nie , yelahhh teacher visha nie seorang yg sukekan kanak2 , sooo memang budakW nie mudah mesra dan senang dgn teacher mereka .......


haaaaa nie mereka semua dah tak ada ,mcuti sekolah dah bermula kannn , soo mereka request utk ke rumah adik akk di rawang , huhuhuhu mula tuuu amanina dan sabriena aje , tapi zahrien punn nak ikut , huwaaaa akk lakk yg memendam perasaaan , serba salah nak bagi atau tidak zahrien ikut , huhuhu bukan risau dia akn rindukan akk , tp akk yg risau akk x menahan rinduuu kat anak teruna akk sorang tu huhuhu , harap2 mereka happy disana selama seminggu , sibb baik ummi akk ikut bersama , x lah risau sgt kan , hurmmm dah sound hubby awal2 , kalau x tahan winduu kan mereka , akkje ke kl amik mereka nanti elekekkekekekek , tgk lah macam mana .......








10 comments:

  1. saklam ieda..acik dulu pun tak sanggup jugak nak pisah ngan anak..
    kalau dah rindu..kena la pi ambil..setakat dengar suara je tak boleh kan ..he he

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Ieda

    sesekali berpisah...tak pa kan...

    mereka happy dgn teacher mereka

    ReplyDelete
  3. guru yang pandai pikat hati budak
    memang terbaiklah (:

    ReplyDelete
  4. Happy jer tgk diorg dengan teacher..
    Mesti rindukan kak bila anak2 jauh..

    ReplyDelete
  5. akak ddk pekan kat mana ye? alahai... rindu kat anak teruna je la. hahaha...

    ReplyDelete
  6. sesakali berpisah buat bertambah rindu dan sayang...

    ReplyDelete
  7. selalu jugak berpisah ngan anak2 masa cuti sekolah..dia orang cool jer, kita yg terlebih rindu..hehehe

    ReplyDelete
  8. siapa x rindu dgn darah daging sndiri.. hehe

    ReplyDelete
  9. Sabar ye kak, kejap je tu :)
    Rindu pastinya akan bertandang kan ;)

    ReplyDelete
  10. sama jugak ngan akak, cukup berat hati kalo siratu nak pegi tido umah cousin dia. pasal mak dia yg terlebih rindu kat anak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...