Wednesday, May 9, 2012

KEJELITAAN & KETENANGAN terpancar di wajahnya ~ UMRAH NORA DANISH

salam semua

jom kita tengok gambar Nora Danish yang mengerjakan umrah baru – baru ni, Gambar umrah Makkah dan Madinah ini diambil melalui Fan Page Facebook Nora Danish. Cantik dan sungguh anggun Nora memakai tudung.







tapi kannnnn baru2 nie juga lepas je bekas suami dia kawin .. ada pula kuar pic yg dia jadi muka depan .. hurmm ape ke nama majalah tuu .. tapi kira majalah femess tau ! ... huhuh sedih2 sbb pic2 tuu semua seksi2 .. huwaaaaaaaaaaaa x membayangkan identiti dia langsung , macam x percaya dia boleh berpakaian dan bergambar dengan aksi macam tuu huhuuh ...

well manusia kann .. selagi namanya manusia , jika x kuat iman didada .. sentiasa akan hanyut dengan hasutan syaitan  yang di rejam .. huhuh , minta kita semua di tetapkan lahh iman dan keperibadian kita kan huhuh

eh .. ada sesiapa yg nak tahu pasal HERBALIFE tu kan .. email lah akk .. susah nak jawab pertanyaan anda disini .. panjang ... ekekek .. haaa yg akk ingat dlm entry pasal HL tuu yg bertanya adalah dari blogger POSH , KAK ALONA CINTA MANIS dan adik anisliya , adik fieda dan adik ejulz kan kan .. kalau x silap lah .. yg lain tu ada tanye mahal @ tidak .. nanti akk story kalau uols email kan akk pertanyaan tuu ok ! .. ;))

oh ya utk yg nak naik kann berat badan , dengan HL pun boleh .. rahsianya akk kongsikan nanti .. leh je email akk utk persoalan itu sbb ada kawan akk yg minum , dia bertambah berat badan ;)


38 comments:

  1. semoga terbuka hatinya utk kekal bertudung

    ReplyDelete
  2. cantiknya nora danish ni.

    ReplyDelete
  3. cantik dia bertudung...nampak sweet sangat....

    ReplyDelete
  4. ND mmg anggun dan sangat comel..harap lepas ne beliau tak seksi sangat la yee..

    ReplyDelete
  5. cantiknye noraaaa..as always..

    ReplyDelete
  6. So sweet ND nie.. bila bertudung moga dibukakan hati nyaa.. :)

    ReplyDelete
  7. Mana tahu kali ini terus kekal dia menutup aurat... kita doakan sama

    ReplyDelete
  8. suka tengok muka nora...cute sangat2..lagi2 pakai tudung..

    ReplyDelete
  9. semoga lepas blk umrah nie dah x seksi2 lg mcm gambar tu...

    ReplyDelete
  10. Cantik betul dia kan kak. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  11. subhanaAllah cantik nyer beliau..

    ReplyDelete
  12. cantik kak..tapi hmm..kalau pegi mekah tanpa make up kan lebih manis..

    ReplyDelete
  13. die memang cantik..hope sgt lepas die balik umrah ni die berubah...

    ReplyDelete
  14. memang ayu..semoga bertemu jodoh dan dapat suami yang beriman.

    ReplyDelete
  15. suka tgk nora danish ni bertudung.. comel.. arap2 terbuka pintu hatinya utk kekal bertudung..

    ReplyDelete
  16. shanteknyaaa...walaupun serba hitam.........

    ReplyDelete
  17. artis memang suka belakon

    ReplyDelete
  18. nora mmg sangat cantik dan comel..

    ReplyDelete
  19. zr sgt suke tgk muke dia kak ..
    tp pi umrah tetap pakai maskara u .

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Ieda

    moga dia menerima hidayah

    ReplyDelete
  21. org cantik kan... pakai apa pun tetap cantik...

    harap lah dia segera diberi hidayah dan jgn seksi lagi...huhu

    ReplyDelete
  22. dah namanya pelakon, boleh lah berlakon apa aje.. Biarlahh.. dia sendiri yang buat sendiri yang tangguh....

    ReplyDelete
  23. cantik nye Nora... putih bersih wajahnya...Mudah2an... Nora berubah la pas ni...

    Kak Ieda, hati saya sedih hari ini
    sila lah tgk cite baru saya
    huhuhu.. tenangkan hati saya kak...
    tq sis!

    ReplyDelete
  24. cantik.. erm majalah glamm kan.. moga lepas balik umrah ni, dia ok n semakin ok

    ReplyDelete
  25. ruginye jejai..hehe

    ReplyDelete
  26. Cantik itu satu perkataan yang subjektif!!!

    ReplyDelete
  27. semoga dibuka hatinya utk terus bertudung dan menjadi muslimah solehah..but awat ada adi putra tu? jeles nih..hehe

    ReplyDelete
  28. alhamdullilah, tempohari baru tgk majalah dia dok seksi..

    syukur

    ReplyDelete
  29. sgt2 manis si ND nie,
    semoga dgn pemergian dia ke sana,
    dia akn lebih tenang.....

    x silap wanie dlm majalah GLAM kowt,
    mmg seksi abis,
    takut wanie...

    ReplyDelete
  30. orang cantik ni pakai apa pun tetap cantik, tapi harap sangat dia berubah sebab nampak lebih sopan..

    ReplyDelete
  31. sangat comey nora ni

    ReplyDelete
  32. yela kak..kalau die terus bertdg kan bgs kan..comel, manis dan sopan sgt nampak..

    ReplyDelete
  33. yela kak..kalau die terus bertdg kan bgs kan..comel, manis dan sopan sgt nampak..

    ReplyDelete
  34. mmg manis kalau dia bertudung. semoga terbuka la hatinya.

    ReplyDelete
  35. mmg sweet sgt nora danish ni bertudung.

    ReplyDelete
  36. kak..dia mmg ctk dengan imej ni..harap hati dia akan terbuka la ye lepas balik dari umrah ni..saya pun mmg terkejut giler tgk dia dlm majalah tu..mmg terdedah aset dia separuh..tak pernah dia mcm tu kan..sian plk ramai org kata dia mcm2..tp pelik gak nape sampai dia boleh nk berfotoshoot gitu..

    kak..nanti saya email ye..semalam saya ada reply email akak..dapat takk..?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...