Saturday, May 5, 2012

JUMPA BLOGGER lilly mama zara

salam semua

akhirnya selepas berbalas sms bagai , dpt juga akk jumpe lily mama zara dan zareef ini .. dlm keadaan akk yg agak sebuk , yelah ... kedatangan mak saudara dari muar johor tanpa dirancang membuatkan akk agak kelam kabut cuti 1 Mei aritu .. ekekek , tapi akk manage jugak utk berjumpa lily akhinya .. haa sure ramai kenal kan siapa blogger nie .. kebetulan lily cuti terus mengikut suaminya ke ktn .. alhamdulillah akhirnya dpt juga akk jumpa lily walau sekejap cuma .. yg penting kita dpt amik pic kan dikk ;')

sokmo gituu .. bila akk ada jumpe blogger , dpt jumpe kejap aje kan .. dulu jumpe munna , pun depan kolej aje .. skrg nie jumpe lily , kat sempurna resort aje .. kebetulan lily menginap disana .. haa x dpt jumpe zara punn , sbb zara tgh sedap berenang ngan papa dia .. ekekke .. jumpe zareef , x mo ngan org .. takut agaknya .. 1st time jumpe kan .. haa tapi dah ada tanda di dahi dia .. nak amik pic punn dia x nak .. ;))

dpt juga kami berjumpa .. ada masa kita jumpe layie ye dikk .. always kalau 1st meet nie singkat aje kan .. x perlah nanti kalau lily ke ktn layie berjumpa hubby , jgn lupe rogger2 akk , kita jumpe , kali nie lama sikit makan2 jalan2 .. kannn ;)

pic akk semua senyumm aje kan .. awat erkk , baru perasan hahaha .. yelah dari dlm kereta sampai jumpe liuly x habis2 akk senyum dan gelak .. huhuh keletihan dgn program di pejabat sebenarnya , kan pagi tuu ada MB Pahang dan Dato SMS dtg kolej .. kami dpt bergambar bersama tuu lahhh ekekkee ;))


27 comments:

  1. Bestnye dpt jumpe blogger,akak...:)

    ReplyDelete
  2. Happy nye dapat jumpa kawan blogger...:)

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt jumpa kwn blogger..hehe

    ReplyDelete
  4. akak x senyum pun manisss...apa lg klu senyum aje....:-)

    Akak sy folo...:-)

    ReplyDelete
  5. salam..

    hehe..sporting lah akak ni,,sanggup turun tu ;)

    ReplyDelete
  6. wah bestnya, tah bilalah kita dpt jumpa kan kak

    ReplyDelete
  7. seronoklah kak ieda jumpa blogger ya..

    ReplyDelete
  8. seronoklah kak ieda jumpa blogger ya..

    ReplyDelete
  9. kita tak pernah jumpa pun lagi kak... hehehe...

    ReplyDelete
  10. Dunia ni kecil ajer kan? Mungkin esok lusa tulat kita pula terjumpa siapa tau?

    ReplyDelete
  11. tak pernah lagi jmpe blogger..hehe..baru je jadi blogger kot..

    ReplyDelete
  12. Tq kak ieda dalam sibuk2 pn sempat gak luang mase jumpe sy..next time ada rezeki kt jumpe2 lg k..:-)

    ReplyDelete
  13. bestlh jmpa blogger yg lain =)

    ReplyDelete
  14. Hello! After visiting your blog,
    I invite you to join us in the "International Directory Blogspot"
    Why it is very simple, just follow our blog, enter your Country, your blog url, and you will automatically integrate into the Country list.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world to share with us the different passions, fashion, paintings, artwork, photos, poems and so be able to find in other countries people with similar passions.
    I think this community could also interest you.
    Have a great day with the hope that you follow our blog.
    After your approval to join us, you will receive your badge
    Regards
    Chris
    To find out, click on the link below and go to the country of your choice you will find your blog
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Ieda

    moga berkekalan

    ReplyDelete
  16. kita ni bila pulak gamaknya.. hehe

    ReplyDelete
  17. bestnyer, nnti leh jumpe lely plak kan... heheheh..

    ada jugak lely beli bocer sempurna resort ni tp lom pi lg, bajet bln 6 nnti... hehehhe

    ReplyDelete
  18. bestnya dpt jumpa blogger yg baik kan kak ;)

    ehemm 27 mei ni sy kekuantan tak mau jumpa sy ke kak ;P

    ReplyDelete
  19. wah..bestnya akak...

    saya dh reply email semalam tau kak..

    ReplyDelete
  20. kak ieda... bila nak jumpa izan pulak ni?

    ReplyDelete
  21. seronok kannn..kita bila lagi???

    ReplyDelete
  22. wahh...syoknyer.r....

    kt y dekat ni x jumpa2 pon lg kan....

    **kak... lya dh x igt camner autopublish kat fb.. tp dulu ada smpan tutorial tu.. nnti lya cri, klo jumpa lya bg tau yer.. sori lmbat.. sbb 2 ari ni x smpat nk ngadap blog

    ReplyDelete
  23. fuyoo!!
    macam jupe artis plak..
    ehhehee

    ReplyDelete
  24. kita ni bilalah dapat bersua muka ye kak heheh

    ReplyDelete
  25. syok tu dpt jupe blogger.. dr alam maya ke alam realiti :)

    p/s : akak ada submit link blog akak dkt entry mini GA #2 saya ke kak?.. xtau nape xda komen akka kat entry tu...

    tp xpalah, saya masukkan link akak kat entry senarai peserta yer.. :-)

    ReplyDelete
  26. akak..senyuman akak tu manis tauu..hihi..

    ReplyDelete
  27. seronok laa..jumpa blogger..sll jumpa kat blog jer kan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...