Thursday, May 3, 2012

INILAH ANAK DARA YG DIRINDUI !!

salam semua

inilah dia anak dara kesayangan akk dan anak2 setiap minggu , kebetulan minggu lepas adik akak balik haa ape layiee .. memang rinduu sgt2 kat amni nie .. selalu tuu kalau tahu adik akk nak balik , zahrien lahh yg sebuk2 bertanyakan dia .. adik amni ada tak ?? bila dia nak sampai ?? dah sampai belom ?? adehhhhhhhhh susah ati akk nak jawab .. huhuh , last2 bila dah sampai semua kerumun dia .. hurmmmm ;)) rindu lah katakan ..


 mata yg sentiasa BOLAT ! ...



 macam nak nangis kan .. sbb lepas sorang2 nak pegang .. akk tukang snap pic dia .. dah bersiap2 nak keluar ngan mama dan papa dia .. bukan main comel .. baru sampai dah nak kuar .. 

 

 dan akhirnya dia senyummmmm .. manis kann senyuman NUR AMNI ADRIANA ! ...

 motif ??? sajeeeeeeeeeeeeeee je !


ps : fuh2 .. banyak kerja .. baru nie lah dpt BW .. somputttttttttttt layie nie .. nak wat camnee huhuh


23 comments:

  1. Alahai comelnyer amni, cute miut!

    Tang mata tu yg bt lg geram, bolat!

    ReplyDelete
  2. comel sgt....siap dgn hairband yg cute....beso confirm lawa ni

    ReplyDelete
  3. bagi la sorang adik pompuan untuk zahrien..eh!!esok hari jumaat dah..kan??
    heheh

    ReplyDelete
  4. ala tomei-tomei....geram tengok...nk pulak dia pakai reben tue...kalau syifa tak nak hihihi

    ReplyDelete
  5. subhanallah...cutenya!
    mata mmg cantik!

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya.. geram tgk.. :)

    ReplyDelete
  7. Comelnya dia. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

    ReplyDelete
  8. comel giler!! pakai pulak hairband rupa gitu, mmg buat dia bertambah comel!!

    ReplyDelete
  9. cutenye baby ni...hehe

    ReplyDelete
  10. comel la amni kak....mata tu plg comel...:)

    ReplyDelete
  11. assalam..
    geramnye tgk mata dia yg bulat,rasa nak cubit2 pipi dia pun ye

    ReplyDelete
  12. comelnya amni ni, nak plak auntie ni suke sgt wane ijo ni, berkenan pulak, dah bleh book utk calon menantu tak ni? kekekekke

    ReplyDelete
  13. comelnya !!! bukan takat tuan, kasut pun comel - cute ! gewammm nk gomol2 hehehe

    ReplyDelete
  14. mate bolattt laaa..mcm nak korek2 jek..(kejamnyee)..hihi

    ReplyDelete
  15. kak ni link untuk tengok top commenter..blh tgk by month,minggu,day..tahunan pun ada..

    http://last-comments.blogspot.com/p/top-commenters-of-period.html

    ReplyDelete
  16. anak dara comeynyer..

    akak,tak kisah la tak comey pun rasa mcm nak satu header akak buat..cantik tau akak buat..tak tipu..akak ada email tak..?saya sent gambor budak2 ni untuk wat header tu..

    ReplyDelete
  17. waaaa...comel sgt...mata dia tu..geram tgk

    ReplyDelete
  18. geram kat mata itam tu.comel sangat2 amni.Buat kita teringin nak bb girl sorg lg.

    ReplyDelete
  19. comey dia...

    tjk kasut tu sbb rindu nak ada baby yerkkkk

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...