Wednesday, May 30, 2012

IEDAIMMI dalam APA KATA WANITA bersama ZAMZARINA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

syukur dipanjatkan kepada ilahi , petang semalam akk buka email .. sekali bacalah email dari sempoigirl nie berkenaan program APA KATA WANITA bersama ZAMZARINA nie .. haaa x terkata dah .. terpaku kejap depan komp nie .. huhuuh syukur juga sbb usaha selama nie x sia2 .. akak speechless !


Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..

Program Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina TV1, ingin menjemput blog anda untuk pipaparkan didalam segmen 'ADA IT' yang terdapat satu lagi segmen didalamnya iaitu 'BLOG PILIHAN' . Di mana di dalam segmen 'BLOG PILIHAN' akan memaparkan mana-mana blog yang berkaitan dengan wanita selama lebih kurang 30 saat hingga ke 1 minit.

Sehubungan dengan itu kami ingin menjemput blog anda (    http://iedaimmi.blogspot.com/   ) untuk dipaparkan melalui segmen 'ADA IT' . Dalam segmen itu nanti kami akan memaparkan halaman utama dan juga apa yang menarik yang dapat dikongsikan dengan penonton. Selain itu kami akan super alamat blog anda dalam segmen ini.

Sehubungan dengan itu, kami juga mohon jasa baik untuk 'link or share blog ZAMZARINAZAMBRI (http://zamzarinazambri.blogspot.com/) dan FB ApaKataWanitaZamzarina (http://www.facebook.com/ApaKataWanitaZamzarina) di blog anda.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya (SAKINAH) di talian             03-2288 7013      . 

Yang Benar,
Sakinah
( Pengacara Segmen/Penolong Penerbit AKW)



dan uols semua .. apa akk nak buat lepas nie .. adik ina blogger intanberlian , tolong akk .. akak kena buat ape lepas nie ?? nak kena contact dia kembali ke macam mana .. macam x percaya pun ada .. haaaaa sorry ye .. akk kelihatan sedikit gelabah .. tapi sebenarnya memang pooonn ! .. huhuhu

ha satu layie nak juga promo pasal program nie .. tapi akk x pandai tulis .. memang gagal lah bab2 promo nie ekekek .. tapi apa kata uolls ke blog adik intanberlian nie yg banyak mempromosikan program nie di blog dia .. dikkkkk mohon letak link ! .. :)


34 comments:

  1. wahhh omedetou/congrats akak
    buat jer macam karangan tapi gaya yang santai....

    ReplyDelete
  2. wahh tahniahh kak... :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah..Ieda.. blog terpilih.. caya laa.. :)

    ReplyDelete
  4. relax kak. kol je dia semula utk confirmation. apa pun tahniah ye...

    ReplyDelete
  5. wahh tahniah yea..promo blog dia ikut cara cam akak la yea..

    ReplyDelete
  6. tahniah ye kak.. tumpang hepi jugak utk akak.. :)

    ReplyDelete
  7. wah, tahniah kak.....bestnya dpt masuk tv....

    ReplyDelete
  8. salam kak

    wah seronoknya, tahniah tahniah

    ReplyDelete
  9. wah tahniah kak
    hepi for u

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah... tahniah kak.. kiranya akak anto emel lg sekali la ek dkt dia... mksud sy, aritu kan akak kata xdpt respon, lps tu sy suh akak anto lg sbb takut msk spam... kira akak antolah kan... tahniah lg sekali tau :-)

    lps dpt emel ni... akak bls emel tu kat dia... selitkan sekali no hp akak.. nanti cik sakinah akn tel akak...(TIME NI, DIA AKAN INFORM BILA TARIKH BLOG KITA KELUAR.. TAPI JUST ANGGARAN)

    lps tu, akak buatlah promosi sikit psl cite zamzarina tu... kiranya mcm akak ajak org suh like n follow blog n fanpage zamzarina.. or apa2 je lah mengikut cara akak yang tersendiri... :-) akak blh je tgk contoh yang saya dah buat sebelum ni...

    bila dah siap entry promo tu, akak anto emel bagi link entry tu kat cik sakinah...

    tu je kak.. siap..!! ohya, bila dah nak dekat tarikh blog kita disiarkan, dia akan tel akak semula untuk confirmation... sebab kalu xdpt confirmation, blm tentu blog kita akn keluar pada tarikh yang dia telah tetapkan sebelum tu.. sbbnya bergantung kpd tajuk segmen ada it pd hari disiarkan...

    kalu akak x phm, blh tanya semula tau.. hihii

    ReplyDelete
  11. wah.. tahniah kak eida.. sya pun excited sama bila baca email tu kak.. hehehehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah dulu dari kakak ieda. Menjadi pilihan bukan mudah kan...

    ReplyDelete
  13. wahhh tahniah kak ieda...nampak gayanya x sia2 usaha kak ieda berblog selama ni...kiranya dah termasuk dlm grup blog2 yg glamour dah ni hehe

    ReplyDelete
  14. waa... tahniah ieda.. mmg blog ieda ni penuh informasi.. akak pun suka intai2 sini.. hihi...

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak, ramainya kawan2 blogger dh dipaparkan di rancangan ni, Malu nk apply, isi blog macam rojak kekekek

    ReplyDelete
  16. tahniah cik kak!
    cayalah, gelama blog ahkak nnti jgn lupakn kite yer, sobsobsob..
    hehehhe...

    nnti bler nk kuo, gitau la..
    sy nk tgk.. =)

    ReplyDelete
  17. @IntaNBerliaN

    akk x antar pun intan , lepas sekali antar tuu akk diamkan aje .. akk x lah hantar sekali lagi sbb dah rasa macam kalau dpt .. dpt lah ..
    ekekek .. x sangka lak dpt ..
    syukurr sgt2 ..

    haaa bab2 promo2 nie x pandai nie .. hurmm tu pun akk ada bagi link intan untuk kalau ada kawan2 blogger lain nak tahu kan ..

    hurmm insyaallah ok .. nanti akk buat dgn cara intan nie .. ;)

    ReplyDelete
  18. @Lina

    tkasih ina .. ala ina biasa2 aje blog akk nie .. bukan lah popular sgt dan kalau nak masuk dlm AKW nie bukan semestinya popular dik ..

    lina pun boleh cuba .. tgk link yg akk bagi tuu .. mana tahu rejeki masing2 kan .. walau sekejap ;)
    nie akk pun x pasti layie .. baru dpt jemputan aje ;)

    ReplyDelete
  19. @MaDiHaA a.k.a Ratna

    tkasih akk
    ekekek kadang2 tuu ketandusan juga kak huhuhu

    ReplyDelete
  20. @Aju Mohit

    tkasih aju ..
    x salah mencuba dik
    mana tahu , rezeki masing2 kan
    akk pun cuba antar email sekali
    ingatkan dia diam , mngkin akk x layak soo akk pun x kesah
    sekali semalam tgk ada email dari dia
    punya lah lama akk hantar tuu ekeke

    cuba lah dik
    entry2 akk punn macam rojak .. lagilah pulak , banyak bantuan info2 google tau .. janji ada pengisian ;)

    ReplyDelete
  21. jgn lepaskan peluang ni kak....akak karang laa entry sikit....semoga terus femes blog akak yeak...amin....

    nanti dah keluar tv akak snap2 kan la....leh tgk ....

    ReplyDelete
  22. Wah..tahniah.kak wahida pon dpt jugak cam ni..

    ReplyDelete
  23. wahhh..kelasss ko kak.. siap nk masuk tv lagi..lepas ne glemer la akak erk..hihi

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah..tahniah akak...
    seorang lagi blog akan keluar di siaran tv..

    ReplyDelete
  25. thniah2! bertuah akak tau..jgn lps kan..rugi..ishh gembira nya dgr..nti nk cba tgk program tuu..

    ReplyDelete
  26. tahniah kak eda, nanti kalu dah nak kuar bgtau yerk, mana tau masz boleh tengok blog akak kat tv plak... hehe

    ReplyDelete
  27. wah kak ieda, saya tumpang bangga la.. tahniah... mmg patot la blog kak Ieda dijemput utk segmen dlm rancangan AKWZ... harus support menontong rancangan ini sok!
    hehehe....caya la Kak Ieda...

    ReplyDelete
  28. Tahniah kak ieda...Cayalah kak ieda...hihihi tumpang gembira..

    ReplyDelete
  29. assalam ieda..nak kena tunggu ni..nanti wr war kan bila siarannya ye ieda

    ReplyDelete
  30. wah dah ramai kawan2 masuk AKW
    akk xyah wat pape kak
    dia akan suh akk promote fb zamzarina ngan blog dia tu je

    ReplyDelete
  31. tahniah kak...tak sangka blog akak pun dapat masuk tv nanti..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...