Friday, May 11, 2012

HANAN SOFIA mencemburui AMNI ADRIANA

salam semua 

pic2 nie akk ambil sewaktu amni balik minggu lepas .. geram tgk .. sampai aje rumah zahrien terus dukung duk kan amni di riba dia .. bukan main sayang .. duk peluk2 .. geram katanya .. pernah dia cakap " eiii geram ngan amni kita rasa mcam nak bunuh dia " alamakkkk ! .. ahhahha geram zahrien nie lain macam sikit .. 
sbb dia pernah geram kan anak ayam kat rumah tuu sampai mati anak ayam tuu dia kerjakan dgn kayu .. kata dia geram punye pasal .. mak aihhh , kena jaga2 anak teruna akk nie ekekek ;)




kalau macam nie .. siapa2 yg tgk punn akan geram kan ! .. ;))

haa rupenya dlm diamm si hanan sofia nie mencemburui amni .. bila dia tgk zahrien peluk dan dudukkan amni dlm riba zahrien .. dia dtg semacam kat akk .. tunjuk2 kat amni ekeke .. lucu lak .. bila akk duk ashik2 ambik pic amni , 
dia punn duk sebuk2 hulurkan muke suh akk amik pic dia lak .. sabor aje anak saudara akk nie .. kecik2 dah pandai nak jelesss .. ;))


22 comments:

  1. Ya Allah comelnyeee..gerammmm tau..hee

    ReplyDelete
  2. comelnya lah budak2 ni kak...adoi la...

    ReplyDelete
  3. Alamak Zahrein... dah sayang kena jaga baik2, bukan dibunuh, ya nak ya... :)

    ReplyDelete
  4. amni sgt comel! dgn cekak rambut bunga2 tu.. alalala.. kiyutnya dia!
    tapi tgk muka amni mcm tgh takut je.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. statemnet zahrien tu. alamak!!!.. ehehhehe.. dier geram sangat la tu kan..

    yerla.. sangat2 comel..

    ReplyDelete
  6. ayokk takut statement tu kak ..


    cute nye anak dara tu

    ReplyDelete
  7. comelnya amni...patutlah zahrein gerammm....

    ReplyDelete
  8. haha..amne kena paksa rela dipeluk zahrein..muke terpakse jek..hihi

    ReplyDelete
  9. comelnya..mana la tak geram camni..

    ReplyDelete
  10. alolo...comelnya budak bertiga ni....

    ReplyDelete
  11. Comel2 belaka,rasa nak cubit pipi yang tembam tu hehehe...

    ReplyDelete
  12. cerianya mereka semuaa...

    ReplyDelete
  13. scary pya statment tu, Zahrien tu pun xfaham apa makna bunuh tu, dia main ckp je tuh...budak2 kan...hehe

    Tp mmg geram dgn anak buah akak tu, comel btl!

    ReplyDelete
  14. alahaiii comelnyeee dia...geram taww!! ^_~

    ReplyDelete
  15. entry paling comel untuk hari ni..:p

    ReplyDelete
  16. hehehehe..cemburu berlebihan tu kak...

    ReplyDelete
  17. comelnye diorang.. :)

    ReplyDelete
  18. Heheee, memang comel sangat..
    Geram tengok :)


    Nama pun sedap je..

    ReplyDelete
  19. comeinya..nama sedap, muka pon comel sgt..
    bukan zahrien je geram..sy pon geram sis..

    ReplyDelete
  20. kecik2 dah pandai jeles ya...comellah budak-budak nie...

    ReplyDelete
  21. Akak pasal nak ke tepi tue...
    akak carik kod post tittle h3

    ada kod

    text-align:center;

    akak tukar jer "center" kalau akak nak sebelah kiri tukar left,kalau sebelah kanan tukar right itu jer...sama jugak yang lain cari jer perkataan text-align:center; tue..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...