Thursday, May 10, 2012

Fizz Fairuz Akui Bakal Kahwini Almy Nadia ~ TUNGGU IBU PULANG UMRAH


salam semua

sukee sgt bila baca berita fizz fairus nie nak kawin dengan almy nadia hujung tahun nie .. alhamdulillahhh ... semoga jodoh mereka kesampaian dan berkekalan lahh hendaknya .. pada akak mereka berdua nie sgt2 lah secocok kan .. macam pinang di belah dua ... x terlalu over .. even nak tgk mereka berkepit berdua , pegang2 tangan tuu x pernah rasanya .. ye tak ??

 memang kira low profile betul mereka berdua nie .. cukup menjaga perilaku mereka walau mereka adalah pelakon .. haaaaaa macam tuu lah bagus kan .. bukan macam sepasang kekasih tuuu tettttttttttttttt haaa berkepit aje .. bertunang x kawin pun x .. skrg org duk meluat dah tgk nak2 si artis lelaki tuu huhuhuh .. minta selisih , dari org suke terus jadi meluat ! 




Pemegang gelaran Pelakon TV Paling Popular Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) ke 25 ini mengakui beliau ada memasang hasrat untuk berkahwin jika menang pada majlis yang berlangsung pada 8 April yang lalu.

Mengulas sedikit tentang keadaan beliau selepas meraih gelaran tersebut, Fizz Fairuz menolak sebarang dakwaan yang mengatakan beliau kini sudah pandai meletakkan harga lebih tinggi untuk berlakon dalam sesuatu produksi.

“Industri hiburan kita ini kecil, tiada guna saya letak harga. Saya sekarang lebih pentingkan watak untuk saya bawa dalam pembabitan saya selepas ini. Saya mahu penonton puas lihat saya berlakon,” ujar Fizz Fairuz ketika di’temui semalam.

Berkaitan hasrat beliau untuk berkahwin, Fizz Fairuz berkata jika di’izinkan Tuhan dan segalanya berjalan seperti apa yang beliau harapkan, perkahwinan dengan kekasih lima tahun Almy Nadia bakal berlangsung sekitar tahun ini juga.

“Memang itu niat saya & dengan izin Tuhan segala gala’nya akan menjadi kenyataan selepas ibu saya kembali mengerjakan umrah. Ibu saya bakal ke Tanah Suci awal Jun ini. Sekembali’nya ibu, kami sekeluarga akan berbincang memilih tarikh sesuai,” tambah Fizz Fairuz.


17 comments:

  1. Amin...moga Allah permudahkan segala urusan..benda baik kita doakan aje!

    ReplyDelete
  2. ingatkn diorang dah kawen.. hehe.. smoga hubunan mereka kekal hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  3. sy pun suka jgk diorang kawin..lama sgt tu bercinta

    ReplyDelete
  4. suka jugak tgk diorang ni..

    ReplyDelete
  5. saya suka dorang berdua ni..

    ReplyDelete
  6. suke tgk almy tu..comel sajaa..

    ReplyDelete
  7. Pasangan yg secocok moga kekal ke akhir hayat

    ReplyDelete
  8. dua'a kan for the best lah kann..

    ReplyDelete
  9. Oh jadi juga niat dia nak kahwin dengan almy ye..baguslah tu..heee

    ReplyDelete
  10. Oh jadi juga niat dia nak kahwin dengan almy ye..baguslah tu..heee

    ReplyDelete
  11. lama betul nak tunggu dieorg kawen...

    ReplyDelete
  12. bgslah ada niat suci tu...hehehe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. moga niat suci mereka dipermudahkan...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah... sk sy dgr.. sk dgn dorg ni... lbh2 lg pas tgk almy berlakon dlm cerita cinta buat emelda... hihi

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah....kalau dah jodoh tak ke manakan...

    ReplyDelete
  16. Mereka memang pasangan secocok, masing2 pandai jaga diri :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...