Thursday, May 24, 2012

BERSAHUR DENGAN HERBALIFE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhh hari nie dah hari ke3 akk bersahur bersama herbalife shake F1 cappucino  .. sukee sgt2 .. x rasa letih punn .. yang pasti rasa segar dan x mengantuk .. cuma semalam .. sbb x pose semalm kan .. ekekek ;) waktu bersahur akk ambil 4 scoop of herbalife .. akk lebih sukekan perisa cappucino .. ala2 coffie sikit .. ;) lepas tuu akak makan kurma 3 biji .. hurmmm alhamdulillah dah rasa kenyang ;)


jadual diatas sgt2 membantu ..
kalau nak tahu kenapa herbalife shake nie sgt2 membantu sila email akk wokeh .. memang harga dia agak mahal , tetapi kalau diikutkan sama sahaja jumlah wang yg dikeluarkan bila kita berbelanja normal meal tau ! .. hurmm banyak yg akk nak kongsikan bersama sebenarnya .. tapi step by step lah kan .. sbb akk dah consume herbalife nie hampir 2 tahun .. dan skrg masih amalkan pemakanan nutrisi sihat ini . nak2 bila time puasa2 nie .. sgt2 easy dan sedap ! .. ;)

herbalife diet shakes

Formula 1 Nutritional Shake Mix


Specially formulated with 9 grams of high quality soy protein – (19 to 21 when semi-skimmed milk is added) – Formula 1 can help you reach your weight management goals. It contains vitamins and minerals, including antioxidant vitamins C and E. It also provides all the essential amino acids your body needs for good health.
  • Formulated with high-quality soy protein.
  • Tasty and nutritious
  • Take with semi-skimmed milk, soy milk, rice milk, fruit juice and yogurt



oh .. akk x pernah lupekan buah kurma bila bersahur dan berbuka di bulan2 puasa nie .. tenaga gabungan buah kurma dan herbalife shake memang menakjubkan .. ;) kalau dulu2 kita selalu dgr , orang2 lama berbuka dan bersahur hanya dengan makan kurma .. soo skrg dah terbukti .. akk hanya ambil shake herbalife dan 3 biji kurma , alhamdulillah sehingga ke berbuka .. letih tuu normal lah kan .. cuma bezanya akk x lah rasa penat dan mengantuk ;)

buat kak alona cintamanisz .. nanti ye kak .. saya x leh nak buka email yg akk emailkan pada saya .. insyaallah saya jawab persoalan akk tentang herbalife tu nanti ya .. TQ akk sbb nak mengetahui dengan lebih lanjut ;)

20 comments:

  1. Mmg bagus produk ni kan kak.... Byk lieya tgk testimoni yg menarik pasal herbalife nih....teruja tgk ramai berjaya turun berat bdn bile mkn ni....

    ReplyDelete
  2. PRODUK NIE MEMANG BAGUS KAK..TAPI MAHAL SANGAT...ALMAKLUMLAH SAYA TAK KERJA HIHIHI

    ReplyDelete
  3. wawawa ... bleh kurus gini ....

    ReplyDelete
  4. aisey... entah bila la blh pose bln rejab ni. pose thn ni mst pnt sikit sbb azfar dah dpt kaki.

    ReplyDelete
  5. mesti banyak khasiatnya kan jika diamalkan...

    ReplyDelete
  6. anak saudara saya pun sibuk dgn herbalife nya.. dan kesannya mmg bagus.. skrg dia dah byk turun berat badannya.. :) baru2 ni dia mengikuti rombongan herbalife ke Singapore.. lps ni ke Macau.. berjalan saja...

    ReplyDelete
  7. boleh minum dgn yogurt ye herbalife ni? wuuu...menarik!

    ReplyDelete
  8. gambar air herbalife tu nmpk menyelerakan la plak..

    ReplyDelete
  9. kat ofis saya ni pun ada org jual herbalife...

    ReplyDelete
  10. Kakak kena carilah kat JB ni siapalah yg jadi dealer dia. Macam ada nampak juga tapi tak pernah cuba..

    ReplyDelete
  11. Teringin gak nk cuba herbalife ni...membr pun ramai mkn...tp bila pikir duit kena kiv dulu...

    ReplyDelete
  12. my sister pakai Herbalife product ni..bagus katanya.

    ReplyDelete
  13. mkn kurma, ikut sunnah Nabi kan kak...
    pengguna tegar Herbalife kak Ieda ni, bagus2, heeee~

    ReplyDelete
  14. wah, sangat2 mengujakan gambar air shake tu..... nyum nyum

    ReplyDelete
  15. Myra pagi tadi terlupa sahur, tp almhamdulillah masih kuat setakat ni.. :)

    Ambik direct dari ari Selasa, esok tuang kejap ;)

    ReplyDelete
  16. yo la kak..saya pun tak koje tu yg tak mampu ler...

    kak..mcamna dgn exabytes akak...??tak dpt lagi ke banner script..?aritu saya dh reply tau email akak..lama dah..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Ieda

    tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  18. produk ni mahal bebenar kan kak tp takpelah utk kesihatan apasalahnya labur utk diri sendiri kan :)

    selamat berpuasa utk akk :D

    ReplyDelete
  19. kawan2 ramai yang makan...katanyer herbalife ni memang bagus...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...