Monday, May 21, 2012

APA YG KHUSYUK SGT TUUU ~ YOUTUBE punye pasal

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

hurmm nielah kerja zahrien sejak akak ada galaxi nie .. suke sgt melayan , nak tahu apa yg dia tgk .. hurmm kisah " PADA ZAMAN DAHULU " haa kisah teladan dlm TV AL - HIJRAH tuu .. haa kalau x silap akk lah .. suke sgt dia menengoknyee .. kebanyakan siri anak akk x dpt tgk dlm tv alhijrah tuu sbb kalau bersiaran ada aje siaran lain yg nak dilihatnya .. berebut sokmo .. ada dua tv punn jadi masalah kan ..

haa adakalanya dia melayan youtube aje lah .. nie mlm nie .. masa akk sebuk nak semayang magrib .. siap senyum2 sendiri .. setakat nie anak2 akk sukelah tgk youtube dari galaxi nie .. kalau amanina dan sabriena suke dgr lagu2 dlm cerita NADA CINTA tuu .. adehhh budak2 nie pandai betul .. 



haa siap bercakap sorang2 kan .. kononlahh suke sgt .. dia lebih cekap dlm menggunakan galaxi akk nie .. hurmmm , kalau tgk dia "drag" scrin tuu kan .. macam x caya dia dah pandai guna .. 



anakkk oh anak .. hurmm kena pantau selalu .. akk risau juga , adakalanya takut dia terbuka cerita lain lak .. kadang2 tuu akk suh amanina yg pantau .. yelah .. dlm klik2 sana sini tuu , buatnya dia " terrr " klik cerita lainn kang .. haaaaaaaaaa pueh nak menjawab .. akk masih tercari2 macam mana akk nak lock youtube nie ..
buka bila atas password akk atau apa sahaja , agar mereka x boleh nak xcess sendiri ..
huhuh any idea tak ??


ps : alhamdulillahh , dah sampai tghari akk puasa .. ingatkan dah pening2 .. syukur setakat kul 12 nie bertahan .. maklummlahh 1st day puasa kan .. sure lah badan nie rasa lain macam dan macam nak meragam .. tapi still ok .. insyaallahh sampai ke berbuka nanti ;)) 
Oh ya .. x dpt nak BW lagi nie .. tghari nie nak ke bank kejap .. balik nanti akk BW .. banyak betul kerja arinie huhuh .. TQ kepada yg sudi tinggal komen atas entry 1 rejab tuu .. ;)


32 comments:

  1. mcm anak buah ejulz jugak.. suka sgt tgk katun kat youtube.. diorang kecewa sgt sbb paksu x bawak laptop balik aritu.. x dpt tgk youtube.. hehe

    ReplyDelete
  2. kak..dulu kite kecik2...internet pon x tau nak bukak...tp sekarang...ade yg siap mintak ipad kalau dpt 5A....bengkok mak ayah nye...hi3...x pe2..asal benda yg baik2..ape slhnye...celik IT katekan..:)

    ReplyDelete
  3. anak2 saya pun suka layan utube kak..dorang suka layan kartun...tapi saya mmg pantau la...kalau saya ada kat bwh, mmg dorang kena duk bwh jugak utk layan utube ni, sbb senang nak pantau, kalau saya kat bwh, jgn harap dpt layan utube kat tingkat atas...

    ReplyDelete
  4. budak2 zaman skrg..cepat je belajarnyaa....

    ReplyDelete
  5. anak2 skrg mmg suka layan lappy...huhu..

    eida samalah kita js pun puasa arini..agak2 eida wat menu berbuka apa ye arini..hihi...

    ReplyDelete
  6. jgn bagi tengok lebih dari 2 jam tu je. hehe.. sama la anak sya 2 tahun tu, kalau saya buat keje, bg dia tab supaya leka sikit, tak menganggu sgt kerja kan. comel betul aksinya tu! ;D

    ReplyDelete
  7. Budak2 skrg dah advance.. Dia org lebih pandai dok godek2 galaxi nie.. :)

    ReplyDelete
  8. adoi kak..
    sama la risau terbuka cite tak sepaptunya
    ye la youtube bukan kira
    kadang kat depan2 ada cite adegan panas
    padahal kita xbuka pon..
    bahya budak2 ni dah la pandai kan

    ReplyDelete
  9. khusyuk nye...skrang budak2 mmg camni...adik sy sampai degil nak mandi...mak sy dah marah2...pengaruh alam maya ni mmg kuat la...

    ReplyDelete
  10. budak2 skrang ni mmg advance kak....tapi bagus la kak sebab die suke tgk citer yg byk bagi ilmu baik.....

    skrang canggih kan kak..time kite dulu2 tak merasa hah...main laa korek2 tanah2 tu hihihihi

    ReplyDelete
  11. comel sgt!!!tapi kena monitor risau gakkan

    ReplyDelete
  12. anak Queen pun dpt je handphone.. youtube yg dibukanya. Upin Ipinlah.. boboiboylah, bola kampung la.. maher zain la, wali band la.. cars movie la.. mcm2 la.. pandai je dia tekan sendiri...

    ReplyDelete
  13. budak2 ni kalau tgk youtube mmg menjadi leka. Anak2 yus walau dgn skrin kecik c5-03 yus tu pun jadi mereka....huhu

    ReplyDelete
  14. Suka tengok Zahrein khusyuk dgn gadget baru Umie dia... budak sekarang cepat pandailah ieda... tak payah ajar tahu je jari dia nak drag...

    ReplyDelete
  15. cantik header baru akak...

    anak2 alin pun pandai layan utube...tp mmg kena pantau

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. saya tak reti nak block2 youtube ni. mungkin kene pantau selalu kot supaya tak 'terbabas'.

    ReplyDelete
  18. khusyuknya budak comel tuuuu..
    samalah ank kita kak..dpt benda ni tak pe dah..makan pun tak payah ;P

    tapi apapun kena gak kita pantau dr masa ke semasa :D

    ReplyDelete
  19. sama la mcm my opal kak...x abis2 dgn youtube thomas & friendnya..

    ReplyDelete
  20. sama cam kyra suka lyn utube "pada zmn dahulu" tapi kat tablet android la..hehe

    ReplyDelete
  21. kalau ai, anak2 nak tengok ai pun kena sekali sebab dalam youtube tu macam2 ada..

    ReplyDelete
  22. susah juga. anak2 sepupu saya kemaruk tengok boboiboy sampai repeat tah berapa kali pun still duk tengok jugak....

    ReplyDelete
  23. mcm tu la anak2 kiter klu dah dpt tgk youtube kak... tak pandang dah kiri kanan...hehe

    ReplyDelete
  24. anak zaman teknologi kak...

    ReplyDelete
  25. betul tu ieda..
    jenuh nak pantau..
    komputer kat rumah ni pun dah tak letak dalam bilik lagi..''kena letak kat ruang tamu sebab maisara dah pandai guna..

    ni sejak 2,3 minggu ni sbuk dok mintak ipad pulak.kita kecik2 dulu tak berani nak minta benda2 yang tak dak kena mengena dengan baya umur kita..kan??

    ReplyDelete
  26. budak2 zaman skrg mmg bijak kan kak... semua dorg tau guna.. kita dulu, xdanya gitu..hihii

    ReplyDelete
  27. suka sangat2 baca blog akak nie.. :)

    ReplyDelete
  28. budak2 kalau dapat ngadap youtube mmg suka benor la kak..nak2 katun...pandai budak2 skrg melayan gadget kan kak..

    ReplyDelete
  29. anak saya cam tue jugak...saya punyer tab galaksi memang kat tangan dia jer..main game...hari first puasa memang penat sikit...

    ReplyDelete
  30. Khusyuknya Zahrien tgk youtube,klu anak kak Nurul buka ultraman,upin ipin dan boiboy2....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...