Tuesday, May 8, 2012

AKMA AF Sudah Bertunang, Bakal Bernikah Pada 30 Jun Ini

salam semua

tahniah buat AKMA .. selamat bertunang , alhamdulillah , akk ingatkan dia bernikah tadi ... wahhh persalinan sgt2 cantik macam nak nikah dah .. ekkeke .. alang2 tuu nikah je dikk .. save budget ! ... ekek memandai aje akk kan .. yelahhh seyess persalinan mereka berdua nie macam nak menikah .. canggih dan cantik ! .. warna pink layie .. TAHNIAH sekali lagi kepada adik akma , semoga ikatan berakhir dengan perkahwinan kelak .. x lama dah tuu .. 30 jun nie .. ;)








Seorang demi seorang selebriti tanah air bakal menamatkan zaman bujang mereka. Yang terbaru ialah seorang penyanyi produk Akademi Fantasia iaitu Akma AF. Akma telah pun bertunang dengan seorang ahli perniagaan iaitu Farih Hamshi bin Dato Mohamad Fatmi pada petang 6 Mei.

Kedua-dua bakal pengantin nampak sangat cantik berseri di dalam persalinan serba pink. Pasangan ini akan melangsung pernikahan pada pagi 30 Jun 2012 di Dewan Belia Antarabangsa Cheras dan pada tengaharinya akan berlangsung majlis persandingan bagi keluarga pihak perempuan. Manakala majlis menyambut menantu akan berlangsung pada 3 Julai 2012 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) .

sumber : abang NARA


jaga diri baik2 tau AKMA , bertunang nie x baik lama2 .. banyak dugaan .. dah dpt jodoh dari keluarga yg baik2 , lagi kena jaga diri dan tingkah laku .. ;)

30 comments:

  1. betul tu ingat dh kawin td...heheh pink mmg cantik laa

    ReplyDelete
  2. dah bertunang dah ehh akma... sama cantik sama padan.. dulu tak silap rumah org tuanya ni kat tmn sri sentosa.. tak jauh dgn opis akak ni.. hehe.. now tak tau masih tinggal sana atau dah pindah.. betul ler... sekali pandang persis mcm majlis kahwin.. pakai lak sedondon siap ngan pelamin lagi..

    ReplyDelete
  3. samalah kak..ingatkan dah kawin..rupanya baru bertunang.

    pepun semoga jodoh panjang ke jinjang pelamin hendaknya~

    ReplyDelete
  4. wah... cantik... selamat bertunang...

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat Akma, cantik baju warn PINK tu, lembut je..

    ReplyDelete
  6. salam

    masa baca paper tu, ingatkan dah nikah, comel semua dah pelamin tu. tp baru bertunang rupanya..

    kalau nikah terus kan jimat kan kan kan ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah bt akma..tahun lps sempat bergamba dgn dia...manis org nya..

    kak..cctv mengadap betul2 ke arah muka pc fieza...uwaa..

    ReplyDelete
  8. ai loike her pink jubah moden tue...nice sangat

    ReplyDelete
  9. Assalam dik Ieda...hah lama tak bersiaran..baru sempat nak meronda...wah retis & org sekarang dah tak tunang lama2 dah...ambik syarat...terus wat majlis akad!!Moga kekal ke jinjang pelamin hendaknya.Amin!

    ReplyDelete
  10. cantik....cik rose suka pink hehehe

    ReplyDelete
  11. cantiknye pelamin..baju pun sweet..tahniah :)

    ReplyDelete
  12. Cantik tapi macam nak menikah sebab duduk sanding berdua lagi kan...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,

    Syukur tahniah lah ya buat pasangan ni...kak Ros dulu masa nak bertunang ,pasangan kita tak boleh mai ikut sama dengan rombongan meminang tu,masa akad nikah ja baru dia boleh mai...

    ReplyDelete
  14. semoga semua urusan perkahwinannya dipermudahkan

    ReplyDelete
  15. wahh kak eda sentiasa dengan cerita artis...huhuhu

    ReplyDelete
  16. Wah...cantik la die...:)

    ReplyDelete
  17. dh lama xdgr cite akma ni.. mg semua yg dirancang berjln dgn lncar..

    ReplyDelete
  18. manisnya akma bertudung...

    tunang pun encem... hehehe

    ReplyDelete
  19. ayunya akma bertudung..manis saja..(^_^)

    ReplyDelete
  20. cantik nye kak...lieya bekenan baju die...soft n sweet gitu...tahniah2....moga kekal bahagia...amin....

    ReplyDelete
  21. tahniah buat akma....manis dia dah bertudung skrg...

    ReplyDelete
  22. ye lar kak.. macam dh nikah jer.. cantik.. :)

    ReplyDelete
  23. Selamat bertunang Akma.....

    ReplyDelete
  24. eee... pinkynya. hehehe...

    ReplyDelete
  25. lawa baju dia..hehehe..tapi asl bj pertunangan mereka dah macam nikah plak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  26. tu baru mjlis tunang
    kalo majlis nikah sanding..ntah cam mn lagi..hebat betul derang ni kan kak...apa2 pun harap hbungan smpi kekal berkawin nti

    ReplyDelete
  27. smoga jodoh berkekalan hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  28. ooo..sekejap jer dorang bertunang..dorang ni kan sekarang tunang pun dh grand mcm kawin..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...