Monday, April 9, 2012

zahrien & MENGENTEL !

salam semua

hurmm nie nak sambung kisah rentetan dari bday bash zahrien aritu .. ekekek x habis layie ke ?? ish2 dah habis dahhh .. nie rentetan ajeee .. ;) ... patutlah zahrien muke monyok time nie .. rupenya dia dah ngantuk nak tidoooo .. hurmmmmmmmm siann anak teruna akak .. ashik main je mana idok nyeee ..

haa satu layie akk nak sgt2 cerita pasal tabiat zahrien nie .. mula nak tidooo sure dia mintak susu .. bila dah dpt susu ,. siapplah dia mencari ujung2 baju dia utk dia mengGENTEL baju tuu ... haaaaaaaaaaaaa satu lagi tabiat yg pelik2 anak2 akak nie .. kalau dulu kakak2 nye suke cubit celah2 tangan ( lembik2 celah lenggan ) ... haaa nie zahrien macam nie lakk .. sib baikkk dia x mengGENTEL baju orang ahhahahahah .. sampai skrg dia masih macam tuu sampai lahh dia lena tau .. ;)

x caya ..????

x cayaaaaaaaaaaaaaaa jommm tgk ;)



budak kuat makan ! ..kekekeke


haaaaaaaaaaaaa tgk .. tgk ... x caya ?? ekekkekek kadang2 tuu akak jahat , akak tarik tangan dia .. sambil2 mamai tuu dia amik balik bawah baju tuuu eekekekekek ( gigih akak ambik gamboo nie )

haaaaaaaaaa sampai lah dia terTIDOOOOO ;)

swettt kan .. sweet ke ??
sooo anak2 uolssssssss ada tak tabiat macam nie ??
hurmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuk share ngan akak .. perlu ke kita larang ?? pada akak x perlulah .. sbb lama kelamaan dia hilang , macam anak dara akak .. tapi kannnnnnnnn

akk dulu ada gak tabiat macam anak dara akak tuuuu .. sampai skrg wehhhhhh adakalanya nak jugeee mengentel ekekekekek upssssssssssssss maluu mak !!! ;)

23 comments:

  1. Anak cik rose semua ada...yang sulong kakak cium kain lampin,yang kedua abang gentel puting abah dia,syifa korek pusat ibunya hihihi...akak boleh akak bagi pasword balik...ari tue punyer hilang...lupa letak hihihi

    ReplyDelete
  2. Same la ngan anak sy...nak tido mst gentel kain...sjk sy pegnant ni dia tkar paten nk tuala lembab plak..mcm2 wlpn dh 4thn...

    ReplyDelete
  3. xpe kak.. dah besar nnti gentel bola pulak.. hehe.. kesian zahrien.. kepenatan.. hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..
    anak saya pulak mengentel telinga dia..smpai kembang dah

    ReplyDelete
  5. My email..

    che_rosliza78@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. haha..sama cam kyra pun gitu time menyusu dan tido mesti nak menyentel tp kan suar bucuk mama dia je yg dia nak ngetel, suar/baju lain x mau..kekeke

    ReplyDelete
  7. oo kira ikut maknya lah ni, suka menggentel ...:)hehe

    ReplyDelete
  8. mudahnya dia terlena..atas lantai camtu jer dah lena yer kak...

    ReplyDelete
  9. wakakak malu nak story kak ... tp sibbaik daku x wat dh , dulu suke gentel ujung bantal .. lg2 bantal dr kekabu, syok dpt pecah2 kan biji kekabu tu ..

    akil now kalau nak tido suke gentel ujung tinge, x pun kemam bibir..

    ReplyDelete
  10. anak ratu yg sulong dulu suke hisap ibu jari tangan sampai berkutil tangan tu.tapi dia hilang sendiri bila dia belajar berpuasa masa umur 7 tahun.takble masukkan sebarang menda dlm mulut time tu kan.lelama hilang n trus berhenti menyusu botol skali.now adik dia je menyusu walau dah umo 6 tahun dan still menggentel bucu bantal busuk :)

    ReplyDelete
  11. alaa tomeinyaa tgk zahrien.. biasa laa budak2.. kdg2 ada tabiatnya gitu.. tapi bila dah besar akan stop tapi entah laa kdg lain orang..kan..

    ReplyDelete
  12. hehhe, sket2 cam anak sya kak...

    tpi lagi teruk sbb nak gentel baju sya je...huhuuu, so tak leh tido jauh2... parah!

    ReplyDelete
  13. sama macam amani kak...nak tido..sambil menyusu sambil tangan cari hujung baju dia...gentel2...hehehehehhe..sweet jerk kan....muka suci jerk tengok zahrien tido...

    ReplyDelete
  14. anak munna ..meya ada selimut busuk dia kak... kemana pergi kena bawa ....

    ReplyDelete
  15. ingatkan menggentel apa la td..huhu..comel jek

    ReplyDelete
  16. hehe syafi ada tabiat camni kak.. cuma skrg dh kurang sket laa hehe

    ReplyDelete
  17. Anak no 2 saya tu suke masuk jari dalam pusat dia kekekek, mcm2 peel kan kak

    ReplyDelete
  18. Comel :)

    Anak2 alin ada bantal busuk (temurun mama dia..hehehehe)..dorang gentel kat label dia tu

    ReplyDelete
  19. alisha setakat ni xda lg camni.. tp sy perasan dia dh mula ikut peragai hubby.. bila nak tido je.. goyang2kan tapak kaki tu..hahhaahha

    ReplyDelete
  20. waaa....dah besar hisap botol lagi...
    hishh..hishh..

    ReplyDelete
  21. mmg sweet..hehe..

    anak sy pun hisap botol smpi umur 11 thn..last2 dia berhenti sendiri...

    ReplyDelete
  22. xpyh halang kot sbb nnti dia dah besar ilanglah habit dia tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...