Sunday, April 29, 2012

ZAHRIEN & GENG

salam semua

bila cerita kisah zahrien nie .. x pernah habis .. semalam dia ralit bermain dengan sepupu2 dia .. haa mana sepupu2 dia .. nie lahh 2 orang nie .. lagaknyee macam 10 orang tau .. kalau bermain x hinggat dunia .. mereka bertiga nie kalau berjumpa memang lah x leh nak kawal dah .. nak2 sepupu zahrien si ikhmal tuu .. tgk lah aksi dia .. zahrien lak yg rasa malu2 ekekek .. 

anak2 akk memang semua macam tuu .. maluuuuuuuuu .. adehhhh .. bila cakap ibu nak amik pic ... mulalah dengan aksi masing2 .. tgk anak teruna akk tuu malu2 kucing kan .. tapi bila biar dia bermain , bukan main layie .. ;))


haaa ultraman sgt lah kan .. haa tu sepupu dia afifah .. bukan main layie .. nampak sgt selalu tgk ultraman ekekek .. ;))

yang kecik sekali sebelah kiri zahrien tuu adik kepada ikhmal .. ahahhaha tu lagi dasat .. takut terus .. ekkeke



layan jelahhh ibu belajar menembak nie .. tembak lah selagi boleh .. kalau tidak budak2 nie boring gak kan .. kalau bukan kerana nak amik pic , budak2 nie x lah suke noo berposing .. bila nampak ibu bawa kamera .. sebuk suh amik gambar .. lepas snap2 tuu sebuk lakk nak tgk ! ... haiii macam2 hal budak2 nie .. ;))



8 comments:

  1. anak2pn tak minat nak bergambar, kita suh bersedia, masing2 bawa haluan daa

    ReplyDelete
  2. ank js pun xsuka ambik gambar...huhu..susah benar tak mcm mama dia...hehe

    ReplyDelete
  3. waaaa.. ada geng laa.. hehe

    ReplyDelete
  4. anak2 akak lak pantang, soh pozing, kelam kabut depa sengeh..hehehehe

    ReplyDelete
  5. wah..
    yang pertempuan tu
    boleh jadi taiko tu..
    hehehe

    ReplyDelete
  6. Anak2 bujang kak ina kalau tak paksa memang payah nak bergambar tapi kalau yang pomppuan ni pantang nampak kamera..he he... bestnya Ida pandai tukar header sendiri...cantik :)

    ReplyDelete
  7. ala bestnya dorang kalau dpt berkumpul sesama sendiri kan

    ReplyDelete
  8. Budak2 memang xleh nampak kamera,nasib baik kamera skrg x pki filem macam dulu2....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...